- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.E.K..
senior tag
válasz
Botigta #10280 üzenetére
Mi volt az előzmény?
A "Moorefield device" jó jel, hacsak nem hardwer hibás ezzel újra lehet flashelni (driver legyen fent).
A linkelt flash programot pont nem ismerem (a topik összefogalóban vannak bevált programok ajánlva), de a működéshez a számítógépen elindítod a programot, majd a kikapcsolt telefont csatlakoztatod rá a számítógépre (a "Moorefield device" induláskor érhető el pár másodpercig, azt követően a boot és a recovery indul, ami normál esetben betölti a telefon operációs rendszerét).
A képeden látszik is hogy keresi a program.
-
F.E.K..
senior tag
válasz
Botigta #10277 üzenetére
Ellenőrizd hogy a recovery működik-e legalább?
Akkut töltsd fel előtte... (induláskor van egy időszak amíg csak az akkumulátorról működik a készülék akkor is ha van rádugva töltő, ha gyenge az akku akkor nem indul el).
Ha csak az akku a gond (nagyon lemerült esetén akár fél nap is lehet mire feltöltődik) akkor hosszú-hosszú töltés után el fog indulni normálisan.
-
F.E.K..
senior tag
válasz
obligat #10249 üzenetére
Na igen, az mindig működik, van hogy azt használom...
Az arcfelismerés amúgy teremt vicces helyzeteket néha: meg akarom nézni hogy mennyi az idő, megnyomom a bekapcsoló gombot --> felébred a kijelző, rajta szép nagyban a dátum és az óra. De mivel ugye ránézek hogy leolvassam így hipp-hopp felismer, emiatt felold és máris a kezdőlapon "vagyok" --> itt viszont csak piciben a sarokban látszódik ugye az óra... affene
-
F.E.K..
senior tag
válasz
lovi27 #10202 üzenetére
Root, xposed természetesen van (főként a gratvitybox miatt, az évek alatt megszokott kényelmes finomhangolásokról nem mondanék le)
A használati szokásaimhoz képest számomra ez az üzemidő (belakás előtt tovább bírta
), teljesen rendben van (utazás közben elég sok podcast-ot hallgatok Bluetooth headseten, az a képernyő időben viszont nem látszik).
Valóban, elégedett vagyok vele
-
F.E.K..
senior tag
válasz
lovi27 #10200 üzenetére
Átlag:
(Az a 11% még egy nyugis nap... )
Többnyire megnézik ha előveszem a zsebemből
Az oldalt elhelyezett ujlenyomat olvasó meglepően praktikus (és fürge).
A szoftvert egyszer már sikerült teljesen kiaakasztanom (eddig nem láttam még "kernel pánic" feliratot androidon... Nos, most már ez is megvolt
).
SP full reflash megoldotta. Mondjuk ezt nem rovom fel a márkának, elvégre én babráltam rendszer szinten.
Hátrány... Hm.. mint a ritkább kínai mobiloknak itt is a szoftver támogatás a kérdéses. Eddig rendben van, TWPR is készült hozzá, a többi már standard android 8.1, azokkal nem volt gond.
A QI charge elég lassú, egy anker töltővel használom, az fél amperrel tölti... Hm... (Úton van egy gyári QI töltő szett, azzal talán normális idő alatt feltölti majd).
Nem támogatja az exfat-ot a microsd kártyán, legalábbis amikor átraktam a zenfone2-ből ideiglenesen használt exfat-ra formázott 128Gb-os microsd-t rögtön formázással kezdhettem.
Gyári kábeles töltővel melegszik szépen (igaz 3.2A volt a csúcsérték, szóval érthető).
Az intercom gombja elég sokszor benyomódik véletlenül, és folyton ki kell lépni a programból (miután kikapcsoltam a háttérfolyamatát természetesen ez megszűnt).
Csak dual standby a két sim (viszont független sd aljzatnak is jutott hely).
A szoftver szinte teljesen tiszta android, egy toolbox szoftver, egy kamera alkalmazás és az intercom programja van csak hozzárakva gyakorlatilag. Ezt részemről jobban szeretem, a saját (alig több mint 200) alkalmazásomat majd felrakom én... A gyái kamera szoftver buta, de az opencamera már korrektül használható.
Egyéb: szokni kell hogy ennyire hangos, még a Bluetooth headset is hangosabban szól, a többi hang is érezhetően zajos környezetre van kitalálva. Félnél nagyobb hangerőnél nem ajánlatos a kicsörgő telefont a fejhez emelni (teljesen komolyan).
Az arcfelismerő nem infrás, ugyan működni működik, de az ujlenyomat olvasó jóval biztonságosabb (fotó szerintem átverné
).
Plusz egy hátrány: hívás közben olykor lefogom a mikrofont, mert alul támasztom az ujjammal ahol a mikrofon is van. A súly miatt viszont úgy kényelmes számomra tartani.
A visszajelző led töltésnél piros, feltöltve zöld, de ha értesíteni való esik be akkor az ezt felülbírálja és csak annak a villogása (általában kékre van állítva) látszik.
Röviden ennyi. Ja, nem találtam tartalék antennát a beépített pmr rádióhoz, pedig azt szerintem elég hamar elhagyja az ember ha rendesen használja. Mondjuk szabványnak tűnik, szóval nem kell mindenképen gyári csere (ráadásul a legfrissebb firmware bugos, többeknél használhatatlan lett tőle a rádió, jelenleg nekem se megy, frissítés előtt pedig használtam. De legalább a gyári fórumon ígérték hogy kinyomozák a jelenséget)
-
F.E.K..
senior tag
válasz
lovi27 #10196 üzenetére
A fólia felrakás nem gond... úgy felrakni hogy ne maradjon alatta porszem vagy szösz, na az a kihívás (na jó, egy lekerekített "edge" kijelző nehezített fokozat).
Keress pormentes helyet! (Laborban raktam már fel bekéreczkedve, de volt példa hogy lementem egy barlangba és ott került fel az aktuális telefonra a fólia
)
-
F.E.K..
senior tag
Felraktam az android 6-ot, minden gond nélkül felment (root nyilván ugrott, de ez most nem is volt szempont), de a kamera/led gondot nem oldotta meg (igazán nem is számítottam rá).
Most teljes szétbontás következik (kijelző azért marad
), hátha csak valami kontakt hiba... (a remény hal meg ugye utoljára)
-
F.E.K..
senior tag
válasz
lovi27 #10175 üzenetére
Igen, miután belaktam és beállítottam az energiagazdálkodást is korrekt üzemidőt produkál
Viszont: szétszdtem a zenfone2-öt, a kamera nem javult meg, ellenben a “csavartságát” sikerült kijavítanom. Mondjuk az alaplapot nem szedtem szét, lehet hogy azt is kiszedem, roszabb már csak nem lesz (a neten olvastam a hibáról, másoknál is előfordult. Lehet hogy android 5-ről megpróbálok frissíteni 6-ra.. hm..)
-
F.E.K..
senior tag
Ehh... hard reset (recovery -->Factory Reset), kamera továbbra sem indítható ("A kamerát nem sikerült elindítani...").
Visszajelző led sem működik (töltésnél sem világít) -->erősen esélyes hogy tényleg hardwer hiba sajnos :/
-
F.E.K..
senior tag
válasz
obligat #10163 üzenetére
Hát, fel van szerelve rendesen, iránytű, barométer, intercom... de nem annyira nagy hogy kezelhetetlen legyen (jó, nem női kézbe való a súlya és a mérete miatt, de nem kell hozzá külön táska, zsebben is elfér. Ha valakit érdekel és Budapesten jár szívese megmutatom élőben is).
Beállítottam az alap dolgokat (twpr, magisk, xposed, stb.) és átköltöztem rá, a 8.1-en elég sok minden máshol van, szokom.
A zenfone2 meg kap egy hard resetet, és második sim valamint microsd nélkül (elvégre a belső 64gb se kevés), és ha ettől helyrejön (kamera, értesítés nem megy) akkor megy ajándékba a családba (édesanyám szeretne okostelefont, ezzel el tud kezdeni ismerkedni a dologgal).
-
F.E.K..
senior tag
-
F.E.K..
senior tag
válasz
lovi27 #10155 üzenetére
Kalandnak fogom fel.
Ha nagyon nem jön be akkor sincs világvége, tudok venni másik (valószínűleg kisebb/könnyebb), készüléket.
Nomeg szeretem a kihívásokat (a régi telefonjaim vagy több, vagy nagyobb kapacitású akkumulátorral voktak használva, annak idején még a cserélhető akku volt az alapfelszereltség).
(Hogy egyértelmű legyen: tudnék venni 300 000 Ft-os kategóriából is, de nem látom értelmét ennyit költeni egy mobilra mint használati tárgyra.)
Ha meglesz beszámolok róla ha érdekel valakit (vagy Budapesten kézbe is adhatom amennyiben valaki szeretné/ráér
)
-
F.E.K..
senior tag
-
F.E.K..
senior tag
Nem a munkakörnyezet miatt, hanem mert kedvelem az érdekes műszaki cikkeket, és ez egy ilyen. (A nagy kijelző modjuk pont tud jól jönni olykor, terminálban kicsik a karakterek).
Nem merül le folyton, nem kell pátyolgatni, igaz zsebrevágva nemigen ül le vele az ember, de a zenfone 2 is kikerül a zsebemből ha leülök. Plusz nem találgat az ember hogy otthonhagyta-e
Van kétsávos wifi, nfc, független sd slot (bár a tárhely amúgy elég), a 6 gb ram is ok... Root van, a többi már csak beállítgatás kérdése. A költségvetési keretbe is belefér.
Ja, és simán megfelelő önvédelemre ha valakihez hozzávágod...
-
F.E.K..
senior tag
válasz
lovi27 #10148 üzenetére
A másik kártyával is ugyanazt csinálja, ezért gyanúsítom magát az aljzatot... (Vadiúj gyors kártya).
A lecsatolást úgy értsd hogy lefagy a telefon, majd fél-egy perc múlva ismét reagál, valamint megjelenik az üzenet hogy külső tárhely csatlakozoztatva...
Az utód egy Blackview bv9500 pro ha minden igaz...
-
F.E.K..
senior tag
A zenfone2-nek amúgy elég gyenge pontja az összes aljzat, az sd is...
Nálam már odáig fajult a dolog hogy felcsatol/lecsatol megy folyamarosan (olyankor "leredmed" a telefon).
Viszont pozítiv meglepetés: beleraktam egy másik sd kártyát, boot közben jutott eszembe hogy exfat-van rajta... A net szerint nem támogatja, ehhez képest gond nélkül használja (egy új 128Mb-ost raktam be hogy kizárjam a kártyahibát)
(Lehet hogy ráeszmélt a készülék hogy cserét tervezek, tegnap óta se kamera, se vakku led, se értesítő led...)
-
F.E.K..
senior tag
válasz
lovi27 #10109 üzenetére
Ez a kamera halmozás kicsit túlzásnak tűnik
Korrekt készüléknek tűnik, köszönöm a tippet, elgondolkozom rajta.
A Zf2-vel is lehet rendes képeket készíteni egyébként, ezeket is azzal lőttem:
(Persze fényképezőgéppel jobb minőségű a végeredmény, viszont az nincs mindig nálam szemben a mobillal)
Tényleg nem igen mókolok a telefonon: root, és pár számomra kényelmi dolog legyen, azon felül a stabilitást többre értékelem mint az újdonságokat, és inkább veszek drágább készüléket, mint gyakran olcsót.
obligat: kösz, tavaszig azt is felveszem a megfigyelt készülékek listájára
-
F.E.K..
senior tag
válasz
lovi27 #10104 üzenetére
NFC, dual sim, 128GB vagy feletti tárhely, legalább 4-5000 mAh-os akku, lehetőleg ne legyen notch (és persze tudjam root-olni
), nagyjából ennyi a feltétel az alapvető (5Gz-es wifi modul, gps, stb., legalább azok a szenzorok amit a zf2 esetén megszoktam.
(a zenfone2 64Gb-os belső tárhelye mellett a kezdetektől egy 64Gb-os sd szolgál)
Jöhet a hibrid sim aljzat ha legalább 128Gb tárhely elérhető...
Megnéztem a MaxPro M1-et, nfc opcionális? wifi csak 2,4? kár :/
100-200 ezer forint közötti ár sávban nézelődöm, tavaszig ráérek infót gyűjteni... elsietni nem kell, ritkán cserélek mobilt, alaposan körbe szoktam járni a típusokat, a zf2 is így lett kiválasztva annak idején
-
F.E.K..
senior tag
válasz
obligat #10102 üzenetére
Én most a doogee felé nézelődök, korrekt hardver (az utóbbi években javul az összeszerelés minősége), viszont a szoftveres rész még nem mindig zökkenőmentes.
Most az S80-at nézegetem tőlük, csak keveslem a tárhelyet benne (a hibrid sim/sd aljzat egy igen kényelmetlen találmány számomra).
-
F.E.K..
senior tag
válasz
obligat #10032 üzenetére
Reméljük hamar ideér... kérünk majd egy gyors tesztet
Hogy on is legyen: olykor azért vicces a jelenlegi telefonok leírásait olvasva, akár 4gb ram is lehet benne!!! hát...jó... az öreg zf2 ebben eléggé elöl járt (és manapság már 4gb ram alatt nem is nézegetek miatta telefont, "elkapatott" az akkoriban hatalmasnak számító memória mennyiség
-
F.E.K..
senior tag
válasz
obligat #9972 üzenetére
Yep, azt én sem értem, mármint a "sim/sd kombó"-t. A notch az hagyján (bár ugye ahol igazán elterjedt ott csak pár fix információ van a képernyő legtetején, andriod alatt viszont szinte folyton tele van), de ezt a hibrid sim aljzat dolgot komolyan nem értem...
Tényleg annyit spórol ezzel a megoldással a gyár? Ráadásul jópár készüléknél kiderült hogy mindig működik mindegyik aljzat, azaz ha a gyártó meg akarná oldani megtudná (a "hack"-ok elkerülhetőek lennének ha a tálca és a foglalat méretén kicsit változtatnának).
Mivel a dual sim számomra fontos szempont, de tárhely is kell, így sok telefon emiatt esett ki a választékból, a vagy két sim de kicsi tárhely vs van (ugyan lassabb) tárhely de csak egy sim egyike se felel meg számomra :/
(a notch-al még csak-csak megbarátkoznék, bár az se a legjobb megoldás szerintem androidra)
-
F.E.K..
senior tag
Köszönöm a tippeket, majd legfeljebb becsukom a szemem amikor elém kerül a "többezermAhvagyok" felirat
Vagy előrehozom a cserét, bár bánnám, mert elégedett vagyok vele még mindig, csak az akku fárad el szépen lassan az évek alatt (coming out: a MI8-at nézegettem, bár a notch és a mui aggaszt, ár/teljesítmény arányban jónak tűnik).
-
F.E.K..
senior tag
Akku kérdés (visszaolvastam, de nem találtam meg): milyen akkut érdemes beszerezni? Lassan ráfér az enyémre is a csere, a net ugyan tele van mindenféle 3000-3400mAh akkukkal, de egyrészt nem hiszem hogy méret növekedés nélkül nőtt volna a kapacitás (ráírni ugye bármit lehet
), másrészt itt is futottak bele páran abba hogy nem stimmelt a csatlakozó...
Szóval hol lehet jó akkut keríteni az öreg zenfone 2-höz? (előny ha keret is van hozzá, annyival egyszerűbb a csere). Még egy ideig nem cserélném le ha nem vagyok rákényszerítve...
-
F.E.K..
senior tag
No igen, a mire váltsak egy komoly dilemma még mindig... Nekem nem rendetlenkedik a telefon, és a teljesítmény is bőven elegendő.
Néha nézegetem mi lehet az utód, de amikre azonnal váltanék azokat drágállom, amire meg csak muszályból...arra még nem kell
Ha nem hibásodik meg még ma is mindenre elég a zenfone2, legalábbis számomra.
-
F.E.K..
senior tag
Bár lehet hogy kissé megkésve, de megjegyezném hogy a linkelt képen az alapvető probléma az hogy a script munkakönyvtára nem egyezik meg a mellé csomagolt exe állományok helyével (a csomagban van pár exe állomány amit a script ugyanabban a könyvtában keres mint ahol elindul).
-
F.E.K..
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #9456 üzenetére
A launcher-t én speciel kedvelem...
-
F.E.K..
senior tag
válasz
kaosz86 #9439 üzenetére
Root, xposed van, zárt bootloader-el. (Emiatt maradt az LP)
Amivel a nálam lévő készüléken "találkoztam":
- Képernyő olykor valóban vibrál, a fényerő ugrál piciket. Kép kikacs-bekapcs és megnyugszik.
- Az egyik simre érkező hívásokat olykor bizony nem lehet felvenni... (Ha ilyenkor a bekapcsoló gombbal kikapcsolom és vissza a képernyőt felvehető a hívás. Feltéve ha elég fürge vagyok, és nem teszi le a hívó fél...)
- van olyan program (podkicker pro) ahol ha pillanatáljt nyomok a lejátszásra elinduláskor van hogy a Bluetooth headset lekapcsolódik. Viszont csak ennél az egy alkalmazásnál csinálja (itt sem mindig), zene, youtube akár hoszabb inaktivitás után is rendben van. Itt nem tudom hogy a füles (plantronics backbeat go 3), a podkicker pro vagy a telefon bluetooth kezelése a ludas.
Akku rendben, tárhely rendben (~280 telepített alkalmazás, igsz van bent egy 64gb-os microsd), gps ok, lassulni nem lassul, a fényképezőgéptől mondjuk eleve nem vártam túl sokat, gyors archiválásra tökéletes (másra ott a rendes fényképezőgép)...
Igazából nincs okom lecserélni, amíg elég a napi használathoz és nem romlik/törik el nincs motivációm a cserére.
Az utódnál szempont a legalább ekkora kijelző, a dual sim (lehetőség szerint dual active), legalább 3 de inkább 4 gb ram, táhely bőven, ja, és értesítési led, hogy ne kelljen ránézni folyton a telefonra csak ha valaki akar valamit (e-mail pl.).
Nézegetem mi lenne jó, de még nem ragadtam le egyetlen típusnál sem (~300 000Ft-okat nem adok ki telefonért, egyszerűen sokallom ezt az összeget olyan kapacitásért amit nem igen használok ki a hétköznapokban...)
-
F.E.K..
senior tag
Mekkora a töltő leadott árama (és milyen vastag a kábel hozzá)? A visszajelző led világít valamilyen színnel? Ha nem elég az áram akkor pont ilyesmit produkál:
Elkezd tölteni -> rezzen egyet, majd megpróbál bekapcsolni hogy kirakja az akku töltési animációt a képernyőre -> rezzen egyet. Ha kevés az áram (akkuról megy a dolog nem a töltőről) ezzel a mozdulattal le is kapcsol... kis idő múlva elkezd ismét tölteni -> rezzen egyet... ismétlődik a folyamat.
Másik lehetőség hogy az akku végleg elfáradt és hiába töltöd --> akkucsere. (Ezek a leg gyakoribb hibák, de természetesen varázsgömb nélkül nehéz konkrét hibát megallapítani távolról, lehet más baja is).
-
F.E.K..
senior tag
Akku lemerült/tönkrement (esetleg a töltés más okból kifolyólag sikertelen, sérült/koszos csatlakozó, hibás töltő, megtört usb kábel, de persze a telefonban is lehet egyéb hardverhiba).
Kikapcsolva töltsd (előtte teszteld le a töltőt/kábelt hogy tényleg jó-e), ha pár óra múlva be tudod kapcsolni nyertél. (Lehet az jópár óra is akár).
-
F.E.K..
senior tag
válasz
pècsimunkás #8983 üzenetére
Ehhez (ntfs file rendszerű pendrive) én ezt használom: paragon , de van még erre néhány alkalmazás ezen kívül természetesen.
-
F.E.K..
senior tag
válasz
pècsimunkás #8980 üzenetére
Bekapcsolni nem kell, ellenben nem mindegy hogy milyen file rendszer van a pendrive-on...
-
F.E.K..
senior tag
-
F.E.K..
senior tag
válasz
zolya1973 #8918 üzenetére
SD kártyát használsz? Akkor is vált csengőhangot a telefon ha nem éri el a beállítottat (onnan ismerni fel hogy az alapértelmezett hangok szólalnak meg).
Illetve egyénenként is állíthatsz hangokat, bár arra azért emlékeznél
A launcher frissítés önnmagában nem okoz ilyesmit.
-
F.E.K..
senior tag
Konkrétum nem sok van a cikkben :/
Még itt is annyit állítanak hogy "útközben" került rá módosítás. Ezeknek valahogy sosem szokott meglenni a gazdája, pedig emlékeim szerint fel-fel reppent már ilyen hír máskor is.
Ha a gyári rom nem érintett akkor nyugodan alszom (egyszer elkaszáltam a rendszert, és teljes telepítést csináltam gyári rommal
)
-
F.E.K..
senior tag
válasz
Söri0127 #8808 üzenetére
Pár napja 37%-al raktam le a telefont 21:00 körül, reggel 6:05-kor ébresztett 34%-al...
Az éjszaka egy részébén (22:00-tól 4:00-ig) energiatakarékos üzemmód van beállítva (azért 4:00-ig mert hétvégén ez után van beütemezve a készülék mentése).
Valamint használom az asus mobile manager programot is, így csak az fut ami engedélyt kap.
Igaz ez LP nem MM. Valami nálad mégiscsak futott a háttérben
-
F.E.K..
senior tag
-
F.E.K..
senior tag
Közben utánna olvasgattam, elviekben root-olt készüléken nem lehet a play áruházból vásarolni, és a rootcloak leírásában csak azt írja hogy vele sem lehet.
Na ez viszont fura, mert mindig is root-olt készülékem volt, és ebben a hónapban is vásároltam alkalmazást gond nélkül... Fura.
(Talán USA only beállítás? Itthon én még senkit sem hallottam ilyesmire panaszkodni).
-
F.E.K..
senior tag
A 3.1-es pont, ott is method 3 amit annó használtam (frissítések után újra rá kell engedni persze, ota root mellett nem megy, a full viszont alapból természetesen nem rootolt. Az adataim eddig mindig megúszták). zenfone2 resources
-
F.E.K..
senior tag
Xposed van valakinek telepítve 5.0-án? Ha igen, bootloader-t szükséges hozzá nyitni?
-
F.E.K..
senior tag
-
F.E.K..
senior tag
válasz
woodlandarts #8443 üzenetére
Ghost touch kifejezésre keress rá a neten.
-
F.E.K..
senior tag
Állítható a fénykép minősége, de pont ezt a felbontást nem találtam benne (2 megapixel alatt lenne nagyjából, a gyári kamera alkalmazásban 2 mp, 2048x1152 á legkisebb felbontás, legalábbis android 5.0 alatt).
Viszont az elkészült képeket utólag átméretezheted (pixel pontosan például Photo editor ezzel).
Esetleg léteznek alternatív kamera alkalmazások, azokkal szintén próbálkozhatsz, de ilyesmit nem használtam, úgyhogy nem tudom mennyire megfelelőek a számodra.
-
F.E.K..
senior tag
Zsebben és kézben fogva pont jó az ív, de asztalon bizony billeg (kétkezes, egy kézzel gépelsz a másikkal támasztod
).
Illetve vr headset-be helyezésnél is ügyelni kell, hajlamos kiugrani amíg a tartót betolod a helyére.
Tok van (de amit látam az is íves persze).
Együtt lehet élni az alakjával, legalábbis én igen kedvelem a készüléket így is.
-
F.E.K..
senior tag
válasz
Botigta #7930 üzenetére
Áthidásképpen próbáld ki azt hogy fent a bekapcsoló gomb megnyomásával egy pillanatra kikapcsolod a képernyőt csörgés közben majd rögtön vissza. Ilyenkor már reagál a csúszka (elviekben legalábbis, nekem összesen két alkalommal fordult elő ez a gond, akkor működött így)
-
F.E.K..
senior tag
válasz
dave_gahan #7770 üzenetére
Lehet hogy buta kérdés, de mikor volt utoljára újraindítva a készülék?
Amennyiben máshol sem megy a wifi kapcsolat akkor először egy újraindítás, ha nem oldja meg akkor kikapcsolás, sim ki, bekapcsolás, majd újra ki és sim vissza.
Az internetezéshez nem kellenek, a google szolgáltatásoknak "kellenek" csupán a google szerverei.
Van a készüléken root? A routeren látszik hogy az eszköz kapcsolódik? dhcp/fix ip, mac address szűrés, proxy/tűzfal van-e és ha igen hogyan van konfigurálva? -
F.E.K..
senior tag
válasz
dave_gahan #7768 üzenetére
Aazt jelzi hogy wifi kapcsolat ugyan van, de internet nincs (nem éri el a google szervereit).
A Material ikonok magyarázata egyébként itt tanulmányozhatóak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest