- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Letiltás - hogy is van ez?
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebay11
csendes tag
válasz
mgTerminator #1056 üzenetére
Attól hogy ismered a szavakat az még nem azt jelenti hogy tudod is hogy mit jelentenek.
>>>
Mondom én!
Nyelveken beszélek! Olyan szavakat használok, amik nem is tudom mit jelentenek!
Most már csak az a kérdés, és ebben kérném a segítséged főúri felség, hogy
-vajon a szentlélek szállt meg, ez esetben a Vatikán előbb boldoggá, majd halálom után szentté kell avasson
-vagy az ördög, ez esetben sürgős exorcizáció kellMelyik? Mit tanácsolsz?
Köszönöm
-
Drizzt
nagyúr
válasz
mgTerminator #1058 üzenetére
És nem hd divx/xviddel akadt már probléma? Szemezek egy ilyennel, s ha azokat se viszi jól, az már nekem is probléma lenne.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
mgTerminator #1047 üzenetére
Bsplayert esetleg probáltad a problémás 720p-sekkel? Kiváncsi lennék rá.
-
ebay11
csendes tag
válasz
mgTerminator #1054 üzenetére
Belinkelnéd az asus supportot ahol ezeket írják?
Hát te kérted!
Asus support (igen az), és ezeket írta (igen, ezeket).
TE KÉRTED.Nem konyítok a témához abszolút semmit: ha nem konyítok, miért kérdezek rá a rootra meg ota-ra? Hiszen nem konyítok a "témához" így azt se tudom mi az a root, meg soft root, meg ota.
De akkor honnan jöttek a fejembe ezek a furcsa szavak?
Nyelveken beszélek? Megszállt a szentlélek talán. -
ebay11
csendes tag
válasz
mgTerminator #1052 üzenetére
link nincs, a supportnak mailben tettem fel a kérdést, és mailben kaptam választ.
aki nem hiszi, tegye fel maga is a kérdést!
de itt a levél, feketén-fehéren.
ezek után nem rootolnék!>>>>
Tisztelt Ügyfelünk!
Jelenleg nem rendelkezünk 4.0 android frissítéssel kapcsolatos információkkal TF101 készülék esetén, nem kaptunk információt, hogy érkezik-e frissítés a készülékhez.
A rootolás garanciavesztéssel jár és a gyári frissítés, amely automatiksan WiFi-n keresztül frissül biztosan nem fog működni és feltételezem a manuálisan letöltött verzió sem.Tisztelettel,
ASUS szerviz-ügyfélszolgálat
ASUS Magyarország Kft. (ACHU)
Ügyfélszolgálat: +36-1-505-4561
support.asus.com | www.asus.hu/rma>>>>
üdv!kérdésem a tablethez:
1) mikor várható az android 4 ota frissítés?
2) ha rootolom a gépet, ugrik a garancia. de vajon az esedékes ota frissítést
megkapom rootolt géppel vagy azt sem?köszönöm
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #1046 üzenetére
Hát az mx sem egy nagyszám... Amúgy azt több lejátszónál is észrevettem hogy hardveres gyorsításnál rosszabbul játsza le mint szoftveressel. Akkor most ennyire kula lenne a vas, vagy csak a programozok ilyen balfaszok? Vagy én nemértem az asusnak milyen 720p meg 1080p-s videókat sikerült lejátszani
(nekem is sikerült már mind a 2ből lejátszani, de elég kevés ilyen videó van amit megeszik)
-
cozmo
őstag
válasz
mgTerminator #1042 üzenetére
Nekem a 720p -s videókat simán viszi. MX player jobb felső sarkában kattintva próbáltál már dekódolás fajtát választani?
-
tjaca
csendes tag
válasz
mgTerminator #1015 üzenetére
Szia!
Sejtettem, de azért megpróbáltam...
Köszi a választ, valószínű lecserélem 1 másik Tab-ra a Transformer mágusomat, mert nekem kell a mobilnet használat...Üdv jaca...
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #1016 üzenetére
Ja, a saját baromsága, hogy lock-olja a bootloadert Secure On és Off!
De persze van rá módszer (egyben az rakja fel a CWM recoveryt, de nem rootol - rootolt csak azután lesz , ha rootolt sw megy rá, vagy rootolja az ember a gyárit), meg már azóta legálisan is nyitható.
Ja, elvileg egy root semmi más, csak más jogok! De ha lefrissíti, akkor utánna megint kell root, mert frissülés után megint csak luser jogai lesznek a jusernek.
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #1012 üzenetére
Nemhiszem hogy ne lenne vele tisztába, mit jelent...
HTC telefonnál az S-On-ról S-Off-ra áttevés ugrasztja az OTA-t. Rootolni ezutána lehet. Custom ROMra egyértelműen ugrik az OTA.
Volt olyan, aki felrakott egy gyári romot HTC Incredible S-re, unrootot csinált, S-on-ra viszont nem rakta vissza (mert azóta már a HTC is megnyitotta a bootloadert), és gondolta OTA-n frissít. Letöltődött a frissítés, elkezdte felrakni magát, majd újraindítás után belefagyott. Custom rom-ot meg már nem lehetett felrakni rá, mert az unroot-al egy lépésben a Clockworkmod recovery is ugrott, ezáltal az Install zip from sdcard is. Valahogy azonban szerencsére pár nap próbálkozás után sikerült feléleszteni a telót (Goldcard, stb.)
Szóval csak rootolásra elvileg nem kéne hogy ugorjon az OTA, de a frissülés után megint rootolnod kell (az új verziószámnak megfelelő módszerrel), mert ugye frissülés után gyári jogai lesznek.
-
cozmo
őstag
válasz
mgTerminator #1004 üzenetére
Egy kis utána járással rájöttem hogy csak az android honeycomb 3.0 rendszerétől felfele van lehetőség a teljes táblagép titkosítására.
Hogy konkrétak legyünk, ez nem egyszerű jelszavazás hanem a belső SD titkosítása AES128 biten.
A beállításokban a titkosításra kattintottam, (az egész folyamat kb. 30 percen át tartott) most a gépen levő adatokat asztali PC-n (ASUS kábelen keresztül) csak akkor látom ha a Transformer képernyője feloldott állapotban van. De gondolom ez elötte sem volt másképp.
Most hidegindításnál kéri a jelszavam, és mikor a képernyőt feloldom akkor is. Tehát duplán.
Viszont havonta max 1-2 alkalommal történik nálam hidegindítás.
Így utólag nem látom értelmét ennek a titkosítás bekapcsolásnak, mert hasznosabb lehet egy remote wipe funkcióval rendelkező alkalmazás telepíteni a rendszerre úgy mint: "seek droid", vagy "where is my droid".további hasznos infók a témában:
A táblagép védelme -
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #982 üzenetére
Ja, közben láttam, h mi a helyzet, valszeg félreolvastam, mikor írták, hogy (csak) az oldala a fém, nem a háta. Nembaj, ami létezett ma elolvastam. Ezt a fórumot is végigolvastam! Asszem ezt fogom választani, ahogy látom a root és a custom romok sem probléma, xda olvasó vagyok amúgy is a HTC miatt!
Csak egy probléma van: nekem ebből kb (késő)tavaszra lesz valami (kafetériába választható, ezután kezdik beszerezni)...
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #975 üzenetére
Almát kilőttem: kisebb kijelző, fele ram, kisebb proci, szar hátlapi kamera , szar előlapi kamera, nem bővíthető (uSd), nincs usb, hdmi, csak 1024x768 a kép, ráadásul álló, egy hangszóró, mindent csak itunes-el lehet rátenni...
Úgyhogy két versenyző:
Tab: nagyjából a Transformerrel egy kategória mindene, kivéve, hogy Transformer usb-s, hdmi-s, és a megvehető bill.dokkoló csak egy pozícióban van, abba csak beállítható a gép. Transformer ha jól gondolom dönthető is, igaz? Meg a plusz csatik, aksik, intelligens töltés, stb miatt sokkal jobbnak tűnik. Igaz vastagabb a kütyü, de legalább fém a hátlap.Bill alapból egyikhez sem lenne, azt mindegyikhez külön kéne vennem.
-
alba-regia
aktív tag
válasz
mgTerminator #975 üzenetére
Almának az Ipadjén sincs flash, ugye?
-
betyarr
veterán
válasz
mgTerminator #972 üzenetére
sokszor olvasom laptopoknál meg sima billentyűzeteknél is szoktam nézni hogy némelyiknek nagyon gané a nyomáspontja,sokszor ettől a dokkolótól jóval rosszabb.ez is lehetne jobb,de szerintem szokható.nem hiszem hogy járatástól függene,de ki tudja.lehet jobb lesz idővel.
-
betyarr
veterán
válasz
mgTerminator #970 üzenetére
nem kell azt csapkodni,csak szokni kell a megfelelő nyomáspontot.én már elég jól elboldogulok vele.nekem inkább a tapipad szokott bezavarni.a csuklómmal,vagy a melegítőm/pulóverem ujjával soxor galibát csinálok.
-
mazsola77
csendes tag
válasz
mgTerminator #961 üzenetére
Mindegy. Nem találom sehol. Se ikon,se más. Az alkalmazások közt sincs..
-
cozmo
őstag
válasz
mgTerminator #948 üzenetére
Lehetséges, nekem is csontra vol merülve.
Te sem tudtad feltölteni? Csere vagy szerviz volt?Engem modt a boltban elhajtottak, mivel 3 nap letelt.
Szerviz igénylést leadtam.
Öröm az ürömben, hogy elég a dokkolót postáznom a szerviznek. -
betyarr
veterán
válasz
mgTerminator #943 üzenetére
na egy próbára kiviszem ma a gépjárműmbe vagy az erkélyre és meglátom mit tud ott.
-
cozmo
őstag
válasz
mgTerminator #945 üzenetére
Kipróbáltam, de ez sem segít.
Ám a dokkra csatlakoztatva, majd töltőt bedugva a kikapcsolt gépet is felébreszti. -
cozmo
őstag
válasz
mgTerminator #941 üzenetére
Hogy megérte e? Meg, csak ne lenne hibás a dokkoló.
Beszéltem asusékkal, mehet szervizbe a csehekhez a dokk.
Bár próbálok még holnap cserét az edigitalnál, hátha... -
betyarr
veterán
válasz
mgTerminator #940 üzenetére
hát hogyispersze!közben még néztem is a hullócsillagokat meg a sarki fényt!
-
cozmo
őstag
válasz
mgTerminator #936 üzenetére
Az enyém 3G-s verzió. Ez ennyibe kerül...
-
cozmo
őstag
válasz
mgTerminator #930 üzenetére
Gyári hálózati töltővel csinálom...
Ezt az appot viszont kipróbálom, köszi.
200k -
katsi
tag
válasz
mgTerminator #917 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást, azt hittem, hogy visszafele is mûködik.
-
katsi
tag
válasz
mgTerminator #915 üzenetére
Elfelejtettem leirni, hogy zenelejatszas miatt.
-
mazsola77
csendes tag
válasz
mgTerminator #908 üzenetére
huhh! azt elfelejtettem beleirni az üzibe,hogy hülye vagyok hozzá... ha részleteznéd kérlek..
köszi!!
-
hf38
csendes tag
válasz
mgTerminator #903 üzenetére
Hello,
igen a 4.0.3 az:
http://androidportal.hu/2012-01-11/asus-transformer-prime-az-eromu-frissitve-icsüdv
-
kutkut
addikt
válasz
mgTerminator #881 üzenetére
Hát igen, eredetileg a Galaxy S-hez készült, csak a leírásban megakadt a szemem a transformeren... Azért kösz!
Szerk: SGS-en úgy van, hogy vagy custom kernel kell hozzá vagy root...
-
betyarr
veterán
válasz
mgTerminator #865 üzenetére
esetleg valami ingyenes megoldás?
-
Vyndree
őstag
válasz
mgTerminator #856 üzenetére
Azt hittem azt kérdezed, van-e értelme, mert a válaszon nincs.
Egyébként tudja. Lehet vele popcorn-t is gyártani, bár annak sincs értelme, mert 1200Ft-ért már lehet ilyen gépet venni. -
meszeske
tag
válasz
mgTerminator #844 üzenetére
A marketen már túl vagyok. Végül is a Bsplayer lett a megoldás. Csak arra lettem volna kiváncsi hogy a rendes videókat hogyan tudnâm átalakítani. Egyébként mi a leg autós jàtèk ami kicsit próbára tenné a prime-ot?
-
Vyndree
őstag
válasz
mgTerminator #848 üzenetére
Sztem le tudja, de semmi értelme mert nincs akkora felbontása a kijelzőnek.
-
Zinho
aktív tag
válasz
mgTerminator #819 üzenetére
Egyébként neked van igazad, nem kell ezt a dolgot túlmisztifikálni...
-
baluka26
veterán
válasz
mgTerminator #805 üzenetére
Nekem is.
-
baluka26
veterán
válasz
mgTerminator #803 üzenetére
De minek?!
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest