- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
Az egyik haveromnak sikerült elindítani, azt mondja hogy nem jó semmire.
Más: Megtaláltam a legobb főzött romot a transformerre! A neve: Revolver. Elég sűrűn fejlesztik, elég fasza dolgok vannak benne, igényesen meg van csinálva. Eddig a legjobb rom amivel találkoztam. Tényleg érdemes felrakni! Akinek esetleg van egy kis vér a pucájában és bele szeretne fogni, akkor szóljon nekem bátran, én segítek. Nagyon egyszerű, a gépet elrontani nem lehet, a garancia megmarad ha visszaállítjuk a gyári szoftvert, szal hátránya nincs csak előnye, és kapunk egy sokkal szebb és gyorsabb rendszert!
-
A megfelelő Asus-os programok telepítése után nálam a böngészőn keresztül látható volt a Transformer belső háttértára, igaz minden elég nyögvenyelősen ment (a TotalCommander valamiért nem látta), de ezt betudom annak is, hogy keveset foglalkoztam vele és ennyire nem vagyok spíler sem a dologban
-
-
mgTerminator
veterán
A Tubeos HD-t lazán viszi, az összeset! AFullHDnál már persze összekakálja magát. A probléma a filmlejátszással van, ott is az mkv-val. Nincs olyan mkv ami ne akadna vagy ugrana egyet.... Tapasztalatom szerint a dice player játsza le jobban a filmeket viszont többször összeomlik mint ahány filmet megnéz vele az ember
-
alba-regia
aktív tag
-
mgTerminator
veterán
Nekem szerencsére feltöltödött
Mondjuk én másképp jártam… Eladták a demó készüléket nekem újként, persze olcsóbban, amivel nekem nem is volt problémám csak amikor hazavittem akkor láttam hogy van egy nagy fehér folt a kijelzőn.fekete alapon és visszavittem. A fickó mondta h küldjem szervizbe, én meg mondtam hogy a 3 napos cseregarancia még él… Főtt is a feje mert az új ára 180k volt én meg 128ért vettem
-
-
mgTerminator
veterán
Van a marketen dual battery widget, azzal látod a töltöttségi szintet %-ban, de szerintem te is azt a hibát követted el amit én amikor megvettem.... USB hosszabbítóval töltöd.... Nos ezzel a baj hogy a tablet USB 3.0-ás szabványt használ ami 9 pines, a sima usb meg 5. (A dokkolónak 15V kell, a tabletnek meg 5V, de ennek ellenére is csak akkor tudod gépről tölteni ha kikapcsolod vagy alvó állapotvan, de akkor is csak nagyon lassan tölti.)
Megkérdezhetem h mennyiért sikerült beszerezned?
-
betyarr
veterán
szerintem mindegy hogy hogyan töltöd,annak ennyi idő alatt fel kellett volna töltenie.sztem vidd vissza ahonnan vetted.lehet valami akku hiba.
vagy esetleg ha már lemerülőben van (dokkolva) kapcsold ki teljesen és úgy tedd rá töltőre.ha pár óra után sem jelez zöldet,akkor mindenképp vidd vissza cserére vagy szervízre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- L14 Gen3 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 5675U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest