- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
supertrezi
aktív tag
válasz
szilasz007 #235 üzenetére
Nekem nem sok gondom volt az Asus KitKat-tel. A kinézete nem nagyon tetszik, ezért Novát használok meg másféle ikoncsomagot, de az egész rendszer működésével nincs gondom. Egyszer fagyott le 4 hónap alatt, akkor is csak újra kellett indítani. Különben meg Lollin ugyanúgy gondok vannak pl. az LG-nél. Ezért a G3-amon egyelőre marad a KitKat, míg meg nem oldanak olyan hülyeségeket, mint pl. a Néma üzemmód hiánya... De kriminális ez a kör-háromszög-négyzet funkciógombtrió is...
Egyébként ti más hibákat nem észleltetek, csak az akkumerülést? Nekem most is olyan furcsa volt: nem akart ékezetes betűket beírni pedig Asus-billentyűzetre volt állítva. Meg pl. egy tetves @-ot nem bírtam beírni sehova, mert nem jött elő. Aztán átállítottam Asus-kézírásra majd vissza Asus-billentyűzetre, aztán most működik... Ilyen régebben nem volt. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Plazma TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Linux Mint
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest