- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
supertrezi #277 üzenetére
Sajnos én nem vagyok elégedett a KitKat-el a Tf701-esen. A Nexus 7 II-esem sokkal pörgősebb és stabilabb volt a (papíron) gyengébb hardverrel.
Sajnos van egy olyan megérzésem, hogy nem akarják a Tf701t ciklusát elnyújtani, mert hiába még mai napig az a csúcs tabletjük, már levették a palettáról és Atom chip-es tableteket erőltetik. Ha kap egy jól optimalizált Lolli-t a Tf701, akkor nem veszik meg az újabb, ámbár gyengébb típusokat az emberek.
-
válasz
szilasz007 #275 üzenetére
Megvárom inkább a hivatalosat. Elvileg lesz.
-
-
A magyarországi ASUS annyit írt, hogy második negyedévben elvileg várható Lolli a Tf701t-re.
Most írtam a nemzetközi Asus elérhetőségre is, hátha ők többet tudnak mondani. -
Most fogom gariban szervízbe küldeni a tf701t-met. Nálam is a dokkolóval való rendszeres kontakthiba a gond. Nagyon lötyög a tablet a dokkolóban és egy kis mozgástól is eldobja a dokkolót, meg a dokkolóra kötött minden tárolóegységet is. A másik gondom, hogy pár napja nem működik a tapipad.
Asus azt írta, hogy töltsem ki a hibabejelentő lapot és futár elviszi javításra. Ami vicces, hogy mivel számlám nincs a tablethez, viszont gyárilag garis, így csak javítani tudják, cserélni nem. Magukkal szúrnak ki ha ezt javítgatni próbálják. Egyszerűbb lenne nekik is kicserélni. -
-
- Kihajtás nálam nem okoz recsegést
- a dokkolóérzékelési probléma sajnos tényleg elő-elő fordul
- az akksimerülés megoldódott a legutóbbi frissítéssel
- tény, hogy néha indokolatlanul kikapcsol. Nem tudom az okát.
- laggolás nem jellemző nálam.Remélhetőleg a Lollipop megoldja a még fennálló szoftveres gondokat.
Összességében szerethető a cucc.
Ami miatt morcos vagyok, hogy vettem egy USB 3-as hub-ot, hogy tudjak egyszerre kötni rá egeret, külső winyót, esetleg pendrive-ot, de sajnos nem kezeli a hub-otA Lollipop-ot megvárom rá, ha nem hoz javulásokat akkor cserélem Nexus9-re. Nexus 7 II-t imádtam. Stabil, gyors csak sajnos kicsi volt a 7-es kijelző nekem.
-
A merülési problémák nálam is megoldódtak, viszont az nagyon nem tetszik, hogy teljesen rendszertelen időközönként simán képes kikapcsolni az egész gép. Leginkább olyankor fordul elő ha éppen nyugalmi állapotba van és amikor be akarom kapcsolni a kijelzőt egyszerűen nem csinál semmit. Aztán kénytelen vagyok hosszan nyomni az újraindítót és elindul a semmiből.
-
válasz
krisztyann #229 üzenetére
Na, szerintem érezhetően jobb a cucc. Letiltogattam, amiket linkeltél, jött ez a kis frissítés és sokkal gördülékenyebb a rendszer, az akku üzemidő is sokkal jobb.
-
Jött valami rendszer-frissítés, már kezdtem örülni, hogy esetleg Lollipop, de csak valami 13megás kisebb valami.
-
válasz
krisztyann #224 üzenetére
pontosan melyik appokat tiltottad le?
-
válasz
krisztyann #222 üzenetére
Azért elég nevetséges lenne, hogy az Asus jelenlegi csúcsmodell tabletjére nem jön ki a Lollipop. Akkor el is adom a fenébe szerintem.
-
válasz
krisztyann #220 üzenetére
Nagyon kéne rá az 5.0.1-es Lollipop, mert én a sebességével sem vagyok kibékülve. A Nexus 7 II-esem sokkal gördülékenyebb volt a Tegra 3-assal, mint ez a Tegra 4-el.
Ami még a problémám, hogy eléggé lötyög a dokkolóban a tablet és hajlamos időnként megszakadni is a dokkoló és a ktablet közötti kapcsolat. -
Az normális, hogy teljesen feltöltött Tf701-est kikapcsolt wifi-vel, lecsukva hagyom pár napig és nullára merül a semmitől?
-
Jó kis tablet ez a TF701T, DE azért a teljesség kedvéért el kell mondjam, hogy hiába ebben Tegra4-es van, a Nexus7-esben meg Tegra3-as, a Nexus7 sokkal reszponzívabb tablet a szűz és sokkal jobban optimalizált 4.4.4-es KitKat rendszerrel mint az Asus gépe. Remélem a 5.0-és droid javít ezen a dolgon, mert a TF701T-ben van potenciál rendesen. Vettem hozzá hdmi kábelt, kipróbáltam monitorra kötve, nagyon szuper. Még egy USB3.0-ás hub-ot beszerzek és lehet kötni rá rendes méretű billentyűzetet, egeret és külső winyót vagy pendrive-ot is. Majdhogynem kiváltja az asztali gépem sok szempontból ha ez mind jól fog együtt működni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Béta iOS-t használók topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged