- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Yettel topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
Persze, de a konzol amúgy sem arról szól, hogy ki tud gyorsabban sportból, reflexszerűzni pozíciónálni egy célkeresztel... Már a kontroller is lagos... Nekem már rég nem erről szól a játék... De az fps-t szeretem, csak sajnos szerintem olyan időket élünk, hogy nem érdemes csúcs Pc-t építeni... Akkor már ps4...
Amúgy evvel a g-sync-el szerintem elég a 60Hz... Ez a lényege...
-
krx21
nagyúr
Eddig a crt-n és az lcd-n is a legsmooth-abb az hogy vsync on és 60Hz, csak mihelyt az fps 60 alá esett jött a röcc... Szóval nagyon megnézném ezt a g-sync-et mit mutat egy 30-40fps-nél...
Én most Ps4-en játszok néha, nagy tv-n. Ott nálam a trükk, hogy bekapcsolom az interpollációt és ilyenkor a 30fps Far Cry 4 úgy fut mint a vaj 60fps!Persze megvan ennek is a böjtje, a nagyobb input lag és a interpollációs megjelenítési hibák...
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD - pár fekete pötty a panelben - HDMI - asztalra csavarozható!
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 27" 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest