- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
t72killer #110 üzenetére
Miért látnál? KB.Max. 2 éve vannak ilyen megjelenítők... Kellően még a mai csúcs sli kártyák is nehezen hajtják ki... Gyerekek ez ízlés és egyéni igény kérdése... Én például egy 65"-os 4k-s megjelenítőt, semmilyen többmonitoros rendszerre el nem cserélném. De szerintem evvel nem csak én vagyok így...
-
krx21
nagyúr
A FOV beállítás kérdése a programban...
Igen szimulátorra 4K, ívelt ha azt szeretnéd, 65"-ban vagy még nagyobban...Lehet jó közel ülni hozza.
Nehogy már azt mond, hogy nem zavaró a monitorok szélei? Szerintem vicc ilyenben gondolkodni 2015 elején. A multimédiában a többmonitoros megoldás egy nagyon kényszermegoldás volt... Ma már hogy hatalmas megjelenítők vannak 16:9 vagy 21:9 arányában, akár 4K felbontásban, egyszerűen értelmetlen számomra... -
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
Persze, de a konzol amúgy sem arról szól, hogy ki tud gyorsabban sportból, reflexszerűzni pozíciónálni egy célkeresztel... Már a kontroller is lagos... Nekem már rég nem erről szól a játék... De az fps-t szeretem, csak sajnos szerintem olyan időket élünk, hogy nem érdemes csúcs Pc-t építeni... Akkor már ps4...
Amúgy evvel a g-sync-el szerintem elég a 60Hz... Ez a lényege...
-
krx21
nagyúr
Eddig a crt-n és az lcd-n is a legsmooth-abb az hogy vsync on és 60Hz, csak mihelyt az fps 60 alá esett jött a röcc... Szóval nagyon megnézném ezt a g-sync-et mit mutat egy 30-40fps-nél...
Én most Ps4-en játszok néha, nagy tv-n. Ott nálam a trükk, hogy bekapcsolom az interpollációt és ilyenkor a 30fps Far Cry 4 úgy fut mint a vaj 60fps!Persze megvan ennek is a böjtje, a nagyobb input lag és a interpollációs megjelenítési hibák...
-
krx21
nagyúr
Hogy őszinte legyek, én mindig is erre a technológiára vártam... Nem is értem mi tartott eddig... Kár hogy ilyen drága egyenlőre... És kár, hogy már nem PC-zek...
Akik meg nem értik, hogy ebben a monitorban mi a jó, azoknak nem is való. Végre megoldja azt a problémát, hogy miért darabos minden. Csak a fix 80-120fps látszott eddig simának, ha ki volt kapcsolva a v-sync...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest