- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Ez erősen off...
Imádom az ilyen jellegű hozzáállást. Tehát, ha elromlik a Samsung mosógéped, akkor nem veszel többet Samu TV-t?
Mellesleg, ilyen mértékű amortizáicó esetén érdemes körbe nézni, hogy mi lehet még a probléma forrása, mert annak, hogy ennyi eszköz halálozik el, kvázi egy idő intervallumban, elég kicsi az esélye.
-
X Factor
addikt
Próbáltam 144hz-es monitort CS:GO-ban, valahogy úgy képzeld, el h. folyamatosabbnak érzed a képet.
Ettől független érdemes megnézni, hogy akik ilyen játékokban a pro scene-hez tartoznak mivel nyomják, vagy mikkel tolták korábban.
Pont ezért is emlÍtettem, h. az vitathatatlan, hogy ténylegesen látni a különbséget, ettől független az egész G-Sync-et egy jól marketingolt feature-nek tartom. Ez természetesen csak a magán véleményem.
neilszab Rosszul fogalmaztam. Arrra próbáltam utalni, hogy pont a kompetitív fps-ek terén, ahova ezek a g-sync-es megoldások mennek, fontos a 100+ fps, tehát hiába van G-Sync, 30-40fps-el ott van a gamer user ahol a part szakad.
-
X Factor
addikt
válasz
Bugfix1984 #15 üzenetére
A legtöbb kommentelő azt se tudja miről beszél,csak ránéztek az árra és mivel elérhetetlen ezért leszarozzátok, meg azért mert TN panel.
Én példának okáért egy szóval nem emlÍtettem az árát, sőt mint írtam, ezzel a G-Sync lépéssel újra képesek piacot teremteni a TN panelnak, pedig egyre több konzumer háztartásból sikerült kiűzni.
A 24"-nál még ok, a gamerek szépen megmagyarázzák a 144hz-üket, mindeki elfogadja.
Ettől független a legtöbb user-nek elég zavaró lehet, h. a nagy méretből adódóan, már akár egy prohardver böngészése közben az oldalsáv széleinek szÍnei invertálódnak.
-
X Factor
addikt
Úgy örültem, hogy végre megszűnnek a TN monitorok mióta 50k környékén is lehet vásárolni *-IPS panelos Dell, LG monitorokat.
Erre jönnek ezek a csoda G-Sync-ek, amik ismét legitimizálják az egészet egy réteg számára...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged