- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Én is irtózom tőle, de bizonyos szitukban meg tudom érteni. Ha pl csak horizontálisan kell a sok infó, akkor jó a 3db moncsi egymás mellett, ennyire elnyújtott példányt (~5:1, 60"?) nem árulnak. Ha nem kell Krízist futtatni, hanem csak meló, vagy régebbi játékok, akkor egy elég sok displayporttal megáldott kari (pl GTX 970) simán elvisz 3db 4k monitort is
.
-
"Az, amiről meg beszélek, (144hz, és hajlított) ha a jelenlegi trendek mellett, kb. 5-6 év múlva ha elérhető lesz, reális áron, akkor már optimista voltam."
Főleg, hogy mostanában leginkább a felbontás növelésére állt rá az iparág, először a 4k-t akarják elterjeszteni (amivel önmagában semmi bajom, sőt!). Viszont 4k-t 144Hz-el etetni nem egyszerű feladat, ahhoz kukázni kell a HDMI2-t és a DP1.2-t és végre adaptálni a DP1.3-at.
-
-
-
-
-
-
-
Igen, sajna a monopolhelyzet magasabb árcédulát eredményez. SzVSz egy kézen meg lehet számolni, hány 120+Hz-es monitor van, ami fullHD-nél nagyobb felbontással jön - ezek nagyrésze is gányolt túlhajtott példány, semmiféle free/g-sync vagy 3D támogatással, illetve a kérdőjellel, hogy meddig húzza a tuningolt vezérlőchip.
Tegnap játszottam egy kicsit a színekkel - eddig se volt rá panaszom, de úgy látszik van még benne tartalék
.
Egyesek mondják, hogy régen elég volt a 640*480 - fenét volt elég! Nagyon szívesen játszottam volna már anno nagyobb felbontáson. Retinafelbontás környékéig SzvSz teljesen ésszerű a fejlődés.
-
Mi a csodálkoznivaló benne? Jó, megy a szapulás, hogy drága, meg hogy TN - nyilván ezeket énis végigrágtam, ott volt mellette az uennyibe kerülő ips - viszont az csak 60Hz-et tudott, hosszú input laggal és vision nuku. FullHD-27"-tól meg már kifolyt a szemem (llletve teszi továbbra is a melóhelyen. Azért elég durva minden nap szembesülni a különbséggel)
-
válasz
BlackPriest #59 üzenetére
Sajna a g-sync/freesync nem valószínű, hogy keresztkompatibilisek lesznek
. Az NV talán beadja a derekát és támogatni fogja a freesync-os monitorokat, meglássuk (ilyenek még nemigen vannak a piacon). Alap 144Hz-es monitornak természetesen így is jó ez radeon mellé is.
-
-
-
Pár hete elégedett tulaja vagyok egy Swiftnek. Egy nagyon fontos dolog kimaradt a cikkből, ami miatt igazából vettem: a monitor 3D vision kompatibilis! Ez manapság nagy szó, mert az nvidia csak bizonyos 120Hz-es monitorokat támogat, és jelenleg ez az egyetlen QHD felbontású 3D vision monitor.
Természetesen szívesen vettem volna IPS-monitort, vagy egy olcsóbbat, de 3D játékra fullHD felett ez az egyetlen megoldás. Amúgy ideális, sztem a 4k-ra ekkora méretben az én szememnek nem lesz szüksége. FullHD-n viszont elég zavaró a smirgli-effektus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Viccrovat
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android játékok topikja
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- SSD kibeszélő
- Windows 11
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest