Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
Miért látnál? KB.Max. 2 éve vannak ilyen megjelenítők... Kellően még a mai csúcs sli kártyák is nehezen hajtják ki... Gyerekek ez ízlés és egyéni igény kérdése... Én például egy 65"-os 4k-s megjelenítőt, semmilyen többmonitoros rendszerre el nem cserélném. De szerintem evvel nem csak én vagyok így...
-
TTomax
félisten
válasz
t72killer
üzenetére
Én inkább úgy látom,hogy csak a fikázás megy,teszik ezt olyan emberek akik még sosem látták a monitort.Meg a "27"-ra minek ennyi pixel"... arra amire én használom,arra soha nem láttam még eddig jobb monitort mint ez az Asus...teszek a betekintési szögre,mert túl van misztifikálva 27" meg 24"-on de arra marha allergiás vagyok,ha fordulok egyet akkor ne húzza a képet, a Gsync egy marha dolog főleg mostanában amikor tonnaszámra jönnek az optimalizálatlan játékok...lehet fikáznia monitort az árért,csakhogy nincs más alternatíva,ez egy rétegtermék,mint ahogy a profi monitorok is a több millás árcédulával...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Revolut
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ ! LG 34GS95Qx-B 34" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- ASUS Eye Care VA249HG 23,8 IPS LED Monitor eladó! Több darab!
- Asus T.U.F gaming monitor 34"
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest