- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jobesz
tag
én túlvagyok a frissítésen ,tapasztalataim a következőek
sajnos az én r1 em bootcode 17 esw volt, ezért a reset gombos frissítés kiesett, maradt a putty telnet.
elsőre nekem is igen bonyolultnak tűnt,pedig nem az,mondjuk linux hoz soha nem konyítottam semmit, kér valami logint és jelszót, de 1 sorral átláphető és csak rebootolni kell amiután a fat formátumra formázott pendrive ról autómatikusan frissítési módba kerül a készülék,
én feltettem a bootcode 23 at, és rá a legújabb hd2 firmware 4in1 et.
hát a player igencsak megokosodott, online tv online rádió nagyon használható, facebook is jól megy,youtube videók 95% a indul ez a gyakorlatban úgy néz ki hogy mindegyik látszik kis képen,de némelyikre hiába nyomsz playt nem történik semmi az alattelőve is nyomsz és megy azonnal.
Ami pozitív, asztali gépem 2 magos win7, és a youtube videókat az o play 100% gyorsabban elindítja, valószínűleg ez betudható a kliensnek ami elő van telepítve a hd2 firmware ban.
kicsit lassú a menükezelés,de megszokható. virtuális billentyűzet kár hogy nem qwerty vagy qwertz, de az is megszokható.Összességében elmondható hogy használható ,és lényegesen több funkció és szolgáltatás érhető el az áttérés után.
Szerintem aki hd2 firmware en gondolokodik az próbálja ki..
-
Egon
nagyúr
Nyomtam egy resetet a cuccon, és úgy tűnik (el ne kiabáljam) használt neki. Ennek előzménye az volt, hogy az említett Xvid-et, amelyet hálózaton keresztül próbáltam lejátszani, átmásoltam az USB-re kötött mobilrack-ben levő vinyóra, onnan pedig nem volt hajlandó lejátszani: fix helyen leállt (!!!) a lejátszás...
Mit ne mondjak, összehozhattak volna stabilabb cuccot is Asusék. Nem győztek meg arról, hogy máskor is tőlük vásároljak. -
kisgyerek85
senior tag
Szia!
Mikor én is megcsináltam a rendszeremet (két asus o play és egy dlink 313 nas) akkor én úgy gondoltam, hogy mindent nas-ról fogok nézni. Sajna komolyabb 1080 anyagok ugyanezt a jelenséget produkálták mint nálad. 7-10 percenként megáll a kép majd ha nem csinálok semmit akkor folytatja kb. 30mp múlva ismét 7-10 perci akadás mentesem majd megint megáll. A sokkal komolyabb anyagok (magas bitráta) viszont folyamatosan akadtak. Ezt úgy küszöböltem ki, hogy volt egy külső wd vinyóm és ezeket az anyagokat arra másoltam. Így usbről zökkenőmentesen lejátszotta.
Viszont mostanában tesztelgetem ismét hálózatról a nagy anyagokat. Visszapakoltam egy csomó 1080 és BD anyagot a nas-ra és onnan nézem. pl Üvegtigris megnézve BD-be ami 24GB és egyetlen akadás/megállás nem volt a film közbe. Lehet, hogy az utóbbi fw-be valamit javítottak. Jelenleg ez a fw van fent "HD2_1.12.06_rev4.0" -
Degeczi
nagyúr
igen, az alap, h külön van a "mesék" mappa - de a "filmek"-et is már rég szét kellett bontsam "scifi/fantasy", "asszony", "természet", stb-re, és még így is túl sok van pl. a scifiben...
(magyar címeket viszont nem szeretem - a mese mappán kívül más úgysincs szinkronnal, így nincs sok értelme, és jellemzően az sem mond többet, sőt) -
Degeczi
nagyúr
nem fagyott a gyárival sem, de az nekem csak nagyon rövid ideig volt rajta
szerintem próbáld ki a módosított HD2-set - veszteni nem vesztesz semmi, legföljebb visszarakod a gyárit
(de minimum a mai frissítést, még ha nincs is mellette sajnos changelist, a lényeg, h frissítsd a firmware-t, mert ott vmi nem kerek, nem szabadna olyanoktól fagyogatnia amit írsz)
-
Degeczi
nagyúr
abban van a külső vinyóm nekem is, de nem fagy!
(szintén saját tápos és USB-s)pont azért, mert így az első slotba kényelmesen tudok pendrive-ot dugni, ha épp azon van vmi
olyankor meg is jelenik mindkettő szépen a forrásválasztásban
az egyetlen nyűg a témában nálam, h frankón lebeg az Asus nullpontja valahol magasan, így ha lehúzom a külső HDD-t az USB csatiról (épp azért szoktam én is így, mert nehezebb a kombó aljzatot használni), akkor vigyázni kell, nehogy megfogjam, mert csíp ám rendesen!
(veszélytelen, de kellemetlen)ez viszont azt is jelenti, h vigyázni kell összedugásokkal, h ne legyenek bekapcsolva a cuccok, mert akár tönkre is mehetnek
-
Degeczi
nagyúr
nincs régóta, csak bő egy hónapja R1-em,
de a bélyegképek (és Youtube) miatt hamar fölraktam a HD2 firmware-t, de azzal legalábbis szöveges nézetben nincs ilyen gondom, ott teljesen stabilbélyegképben viszont gyakori, h mappák böngészgetése + pár filmbe rövid belekukkantás után egy másik film elindításakor úgy kifagy fekete képernyővel, h csak a tápkihúzás segít rajta
újraindítás után ugyanazt a filmet, akár szintén bélyegnézetből indítva nincs gond, tehát valszeg bélyegnézetben a JPG-ek megtekintése lehet hibás, talán belepiszkíthat olyan memóriaterületbe, ahová nem lenne szabad
arra viszont jó, h a picik maguk is választhassanak a képek alapján, az első film indításakor nem szokott fagyni ott sem
-
pcMANiac
aktív tag
Megosztásról Kábel hossz nem lehet gond 15m-en, de ettől még maga a kábel lehet rossz. Esetleg egy reset a játékoson érdemes lenne a próbára.
-
pcMANiac
aktív tag
XP-n a felhasználóknak van jelszava? Ha van, ugyanazt beállítva a játékoson, be tudsz lépni, persze vendégként jelszó nélkül is menni kell. Amíg nincs jelszó, addig nem fog menni. PC-ről player eléréshez meg be kell kapcsolni a samba szervert a playeren. Olvass vissza, 20x leírtuk hogyan kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest