- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
floratesz
csendes tag
Igen. Kipróbáltam közbe..Már csak egy kérdésem marat remélhetőleg. Nekem R1-es lejátszóm van..nekem elvileg akkor az R3-as lejátszó firmware-t kell rátelepítenem az enyémre? Jól gondolom? Az az O!play Air, ugye?
Amikor kipróbáltam akkor azt írta hogy nekem 01.41P verziom van de amit telepitek az "csak" 01.21-es.
Ha helyes a gondolatom akkor nekem keresnem kell egy frissebb r3-as firmware-t, vagy ne foglalkozzak vele telepítsem ezt?
-
floratesz
csendes tag
Köszönettel olvasom soraidat. Számomra hiányzik egy-két lépés szerintem..Ha belemegyek a beállítások menübe->Rendszer->frissítés. hiába megyek rá csak annyit ír ki hogy nincs update-hető file. A verzióm REV01.41P.
Gondolom először a pendrivra kellene felraknom a file-t valahogy újraindítani a lejátszót(lehet nem mindegy hogy hogyan?), és utána elvégezhető ez a lépés? Bocs a sok kérdésért, de soha nem csináltam ilyet.
-
paveli6901
csendes tag
http://logout.hu/bejegyzes/infectedmann/asus_o_play_hdp-r1_hd2_firmware.html
ASUS O!Play HDP-R1 + HD2 firmware cikke:
"A Windows 7-el való megosztást a következő képen tudjuk beállítani.
Mivel én Windows 7 -et használok így csak ehhez az oprendszerhez tudok instrukciókat adni. Először is navigáljunk a Vezérlőpult\Hálózati és megosztási központ -ba. Jobb oldalt válasszuk ki a Speciális megosztási beállításokat. Itt a következőket alkalmazzuk:
- Hálózat felderítése: BE
- Fájl és nyomtató megosztás: BE
- Nyilvános mappa megosztás: BE
- Fájlmegosztás kapcsolatok: 40 vagy 56 bites titkosítás
- Jelszavas védelem: KI
- Otthoni csoport kapcsolatai: Windows kezelheti.." megcsináltam.
Ugyanúgy "invalid file",látja de nem játsza le a D meghajtóról a filmeket.
A routert is újra indítottam, ellenőriztem az UPNP engedélyezését benne;o.k.
Semmi változás.Teljesen tanácstalan vagyok.
-
paveli6901
csendes tag
Windows 7-m van. a Media playerben csináltam új lejátszási listát. Egyesével mindem filet megosztottam. Eljutottam odáig,hogy upnp-n keresztül már látja a d meghajtót, a mappákat,bennük a file-kat,
de invalid file-nak mutatja őket.
(Ugyanazt a filmet a C meghajtóra másolva felismeri és lejátsza.) Nem tudom: mit kéne még csinálnom..?
-
-
-
GZoli7
senior tag
Én R11-et használok, ott, ha külön van a felirat, azt csinálsz vele, amit akarsz.
Nyilván DVD-n nem, de ott mással sem.
Szerintem nem nagyon marad el képminőségben a HTPC-től.
Nekem is rá van kötve a gépem a TV-re, nem sok különbség van.
A többivel egyetértek, de egy Ivy előtti Intel sem tud kadencia helyesen lejátszani.
Az R11 lejátsza a BDMV könyvtárat, de csak a filmet, azt hiszem. ISO-m még nem volt. -
attilav2
őstag
Ilyen barbár megoldások nem érdekelnek, tudod hol van az az initscript ami meg kellene hegeszteni?
Ill. nem tudod hogy melyik runlevel szintről indul készenléti állapotból(távval bekapcsolva) és melyikről a konnektorba dugva?
Lehet h az actions on power modul kellene, ami AMP-ben ott van, de ha a gyári alá raktam moS-t akkor nem látom. Lehet h ebben vannak a szükséges indítóscriptek. -
Breeze
aktív tag
Üdv!értelmetlenül írtam le akkor
Szóval van az asus r3 lejátszó az kapja a netet a upc modemből lan kábelon keresztül!A notim az wifin megy!Itt vannak a filmek 1080p-s mkv-k (7-8-9-12 gb).Elvileg kellene mennie.Bdrip, dvix,dvd így normálisan megy,néha még az 1080p-s filmek is!Van mikor elég szépen belaggol.
-
No1joepapa
csendes tag
Azért ez elég xarul esik.. nemrég vettem .. direkt rákérdeztem több helyen.. biztosan mindent lejátszik?
Rakás fórumban el vannak tőle szállva.. és tessék.
Hátpersze.. sehol senki nem tért ki rá, hogy egy ilyen alpvető dologgal meggyűlik a baja...Mindegy azért köszönöm!! Eggyel több lom itthon!
Üdv: Joe
-
gojko.m
senior tag
Jut eszembe...
Készítettem fordítást a frissített YT modulhoz, amit elküldtem a fejlesztő srácnak, FarVoice-nak. Azt ígérete, hogy egy következő update-be belekerül. Akinek van kedve, és némi angol tudása, az esetleg noszogathatná. Talán hamarább kihozna egy frissítést, ha látná, hogy van igény a magyar menüre.
A kapcsolódó angol nyelvű fórum: YouTube module -
mike784
tag
Még annyi, hogy most megnéztem, egy 15GB filmet teljesen jól lejátszott, a 16 gigás már szaggatott.
Úgy látszik ez a határ.
Bár nem ide tartozik de talán tudsz válaszolni:
Ha összekötöm a Nas-t az oplay-el eSata kábellel miért nem látom mint meghajtót, talán a Nas eSata csatija nem erre való vagy valamit be kell állítani?
Bocs ha nagyon hülye kérdés volt! -
-Speedy-
csendes tag
Hát ennyit a hozzértésemről
Szóval hdmi kábel megy a tv-be....ennyiAz r9-et úgy rakom fel mint az 1.41 gyári fw-t? pendrive-ra az .img - bedug a lejátszóba - táp kihúz - reset nyomva tart - táp bedug - reset elenged?
Ez a gyári fw-t cseréli, vagy ahhoz ad hozzá extrákat?
-
Dikri
aktív tag
Frissitettem a firmwaren, 3 film volt aminél nem volt kép. Kettő mostmár jó, de az egyik még mindig rossz. PC-n megy rendesen. Van még esetleg valami trükk?
Egyébként ez a film:
Cloud.Atlas.2012.720p.BluRay.x264.AC3-BiDA.mkvFormátum : Matroska
Formátum változat : Version 2
Fájlméret : 5,71 GiB
Időtartam : 2 óra
Teljes adatsebesség : 4 749 Kbps
Kódolás dátuma : UTC 2012-12-21 00:20:30
Kódoló szoftver : mkvmerge v5.5.0 ('Healer') built on Apr 6 2012 21:43:24
Kódoló könyvtár : libebml v1.2.3 + libmatroska v1.3.0Kép
Sáv száma : 1
Formátum : AVC
Formátum/adatok : Advanced Video Codec
Formátum profil : High@L5.2
Formátum beállítások, CABAC : igen
Formátum beállítások, ReFrames : 5 képkocka
Keverési mód : Header stripping
Kódek azonosító : V_MPEG4/ISO/AVC
Időtartam : 2 óra
Adatsebesség : 4 300 Kbps
Szélesség : 1 280 képpont
Magasság : 532 képpont
Képarány : 2,40:1
Képkockasebességi mód : állandó
Képkockasebesség : 23,976 fps
ColorSpace : YUV
ChromaSubsampling : 4:2:0
BitDepth/String : 8 bit
Sorváltás típusa : folytonos
Bit/(képpont*képkocka) : 0.263
Adatfolyam mérete : 5,06 GiB (89%)
Nyelv : angol
Default : igen
Forced : nemMi lehet a bibi?
-
olizatriznyá
tag
Mind a kettő azon van
Eddig az 1.26-ost használtam, de az 1.27-es is ugyan olyan sajna. Az 1.29-is volt fent, azzal még nem próbáltam, mert ott olyan alacsony volt a hálózati sebesség, hogy egyből le is vágtam róla. Még egy bajom van: a feliratokat hogyan lehet előcsalni MKV-nál? Külön fájl nincs erre, számítógépen mégis lehet válogatni közülük, az O!play távjával viszont csak az off-ot lehet kiválasztani.
-
leroyclub
senior tag
Hasznaltan vettem ugyhogy azt sem tudom hogy az alap van e rajta. Kiprobálgattam és jónak tünik. Mondjuk mintha egy kicsit nem lenne folyamatos a HD 1-2 filmnél, de lehet hogy csak beképzelem. Akkor még tesztelgetem. Egyébként azt hogy most pontosan milyen van rajta azt hol látom?
-
-Speedy-
csendes tag
ezen a hdd-n 2 usb csati lóg.
az egyik vastag kábelen USB3
a másik egy plusz usb csati a további tápellátás miatt.ezen is vn egy ASUS Webstorage nevű progi, de az úgy néz ki, mintha egy fizikailag külön beépített 15 megás memóriaegységen lenne
amp r8-at leszedtem...mit látok majd ha feltelepítettem?
-
Kicsirics77
veterán
ezt elolvastad?
- Egy egyszerűbb, ergo olcsóbb, modell kellene.
- USB-n keresztül tudjam csatlakoztatni a külső vinyóm, illetve pendrájvom.
- HDMI-vel tudjam csatlakoztatni a tévéhez a készüléket.
- AVI / MKV (1080i/p) szaggatásmentes lejátszása + feliratkezelés lenne a felhasználás elsődleges szempontja, vagyis a lényeg, az összes többi funkció: netes TV, Wifi, beépíthető merevlemez, stb csak sallang számomra.egyébként meg asus topikban majd wd ajánlgassak vagy mi
gondolom az r1 is tudja ugyanezt de az r3-ban meg már van wi-fi a későbbiekre gondolva -
Fisha
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest