- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagvary
aktív tag
Nem kezeli a 4 TB-os Maxtor külső HDD-t egyik USB portról se! Ha lehetne valahogy 2 DB 2TB MBR-es particiót létrehozni, de szerintem ez lehetetlen. Asus O!Play HDP-R1
-
sagvary
aktív tag
válasz
parandroid #2080 üzenetére
Előszőr próbáld meg egy hdd-vel vagy pendrv-vel, hogy akkor megy-e normálisan. A hálózati hiba oka a pc-ben is lehet, esetleg ott a lemezellenőrzés, virusellenőrző megterhelte a hdd-t vagy vírus, spion dolgozik.
-
sagvary
aktív tag
válasz
kisgyerek85 #2056 üzenetére
De az USB talán minden filehez elég lehet, nem kell az eSATA kapcsolat. Ez utóbbit még nem próbáltam.
-
sagvary
aktív tag
válasz
kisgyerek85 #2054 üzenetére
50 GB-os, 2,5 órás film, lehet, hogy ez már sok az ASUS hálórészének...
-
sagvary
aktív tag
Könyvtárban levő komplett blueray-t próbáltam hálózaton keresztül lejátszani, elindult, majd apró kockák (színeltéréssel) lettek a képernyő egy részén. Mi lehet az oka?
-
sagvary
aktív tag
válasz
Intelligencs #667 üzenetére
Igen, a notbookban van szellőzés, de a lejátszóra dugott hdd-t nem fújja ventillátor, bár szabadon van.
-
sagvary
aktív tag
Szerintetek egy hosszabb 15 m-es USB kábellel is használható külső vinyó?
-
sagvary
aktív tag
Már várom az O' Player utódját, amibe legalább valamilyen gyors flash memóriát lehet rakni, esetleg hdd-t, és nincsenek az itt leírt korlátok.
-
sagvary
aktív tag
Én 2 db 500-as 2,5-ös Samsungot kötöttem hozzá régebben, az egyik jól ment, a másik néha kidobott a filmből, ez utóbbinak mind a két USB kellett hogy elég áramot kapjon és stabilan menjen. Nem kell olyan nagy tároló, elég egy pen és egy olyan vinyó ami kevés árammal is elmegy.
-
sagvary
aktív tag
Korábban nagy tárat akartam a medialejátszóhoz, késöbb váltottam, és most csak egy 16 GB-s pent használok és néha két hangtalan kicsit melegedős 2,5-ös Samsung vinyót.
A vinyókat már alig használom, a pen szinte semmit se melegszik.
Csak a friss anyagokat teszem a lejátszóhoz csatlakoztatott eszközre. A külső eszköznek hangtalannak és a pen-nél valamivel nagyobbnak kellene lennie nálam.
Nekem is van 1,5-ös külső Samsungom, de az hamar felmelegszik, a sok filmnézés alatt valszeg valamivel hűteni kellene, bár ezt a külső vinyót csak a pc-vel próbáltam eddig ki, rámásoláskor.
Nappal, ha a pc úgyis megy, jobb arról lejátszani.
-
sagvary
aktív tag
válasz
patex1983 #619 üzenetére
Ezt tudja a kütyü, én is így használom, bár újabban a hálónkeresztül közvetlenűl játszom le az anyagokat, ez a legegyszerűbb, de ha alvás elött nézünk filmet a hálón akkor meg külön ki kell kapcsolni a pc-t.
Vinyóval meg pendrájvval is érdemes használni. A média lejátszás annal élvezetesebb, minél nagyobb csend van a szobában, ezért külső vinyónak vagy a 2,5-ös a nyerő, vagy a pendrv.
Korábban 2 db 2,5-öst használtam, de valamennyire melegedtek pár óra alatt, ezért mostmár inkább a pent használom. A pennel meg ha véletlenűl bekapcsolva is marad, nem kell a vinyót félteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest