- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronin-
senior tag
Jaja, jól érted
Samba -val megy is ez a dolog, de ugye az rohadt lassú, max ilyen 3,5mb/sec -et tud, amivel nem sokra megyek.. ha meg ftp -re kapcsolom a media playert, akkor valamivel gyorsabb, olyan 8,5mb/sec ,de akkor meg nem tudok elindítani róla semmit, csak másolgatni ugyebár.. azt hittem ezt meg lehet valahogy oldani
-
Ronin-
senior tag
Hello.
nekem HDP-R3 van, simán összejött ez az ftp-s dolog. Viszont úgy nem lehet megcsinálni, hogy közvetlenül lejátszani is tudjak a vinyóról a gépemen?! mert most oké,hogy elérem ftp-n, de pl. így most gépen nem tudok róla zenét,filmet stb. lejátszani, csak ha áthúzom a képben lévő vinyóra.. erre nincs valami megoldás ?
-
petyuska74
tag
köszi mindenkinek, a bátorítást is
na, csak meg fogok próbálkozni vele.
Én csak attól félek, hogy téglát gyártok belőle ha valamit elszúrok.A Pc-vel simán kísérletezgetek, nincs gond, csak hát olvastam már sokat, ki hogy szúrta el a sajátját.
nna, ha sikerült valami, beszámolok.
-
Gaabbaa
aktív tag
jolvan, köszi szépen, írni fogok egynek! Én abban a tudatban éltem hogy az új frim-el menni fog a külső usb-s wifi eszközzel a net, de akkor hiú ábrád volt részemről... pedig ac.ryan-ban is ez a chip van és ha jól tudom megy a wifi támogatás külső eszközről...
Akkor muszáj leszek venni egy 10m-es utp-t....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest