Hirdetés
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaksi8
senior tag
válasz
Kitakat #3088 üzenetére
Biztos hogy nem tolja mert,nem tudja tolni mivel nincs!
Akkor valami nincs rendben a házimozi rendszereddel.
Ezeket támogatja
Támogatott formátumok Video : MPEG1, MPEG2, MPEG4, VC-1, H.264
Videofájl-kiterjesztések : TRP, MP4, MOV, Xvid, AVI, ASF, WMV, MKV, RM, RMVB 720p, FLV, TS, MTS, M2TS, DAT, MPG, VOB, IFO, M1V, M2V, M4V
Audio : MP3, WAV, AAC, OGG, FLAC, AIFF, Dolby Digital AC3, Dolby Digital Plus, DTS 2.0 +Digital out, Tag ID3
Kép : JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF
Felirat : SRT, SUB, SMI, SSA, TXT -
Kitakat
aktív tag
válasz
Kitakat #1133 üzenetére
Sziaztok
A hd2 fw beépitett nas ftp je müködik valakinek R3 on?
nekem nem admin/adminal be enged de nem enged be a konyvtárszerkezetbe....
Samba wibfos alol mukszik de linux alol nem vagy csak balek vagyok hozza
Bár azt sem értem hogy ha winyon tud masolni áhelyezni halozatrol miért nem tud az R3 winyojára másolni mivel az opcio nem jön fel mint amikor a winyon szeretnek törölni masolni mozgatni(send to) akkor feljon ugyan az az ablak((((((((((((((((
Kitekat
-
Artika
aktív tag
Semmi gondom nem volt vele, csak vettem egy esatás házikót és cseréltem.
Simán ment külső táp nélkül, pillanatok alatt felismerte, szemben az esatával amihez külön táp táp kell áramról (amit megoldottam egy usb elosztó tápjával mert ugyanaz de ha kikapcsolom az Asust akkor áram alatt marad a vinyó
) vagy usb-táp (ami elfoglalja a usb wifi helyét
) és lassabban ismeri fel.....
-
Bib
őstag
Ez érdekesnek tűnik.
Esata lényege,hogy sata csatival egyben van usb is ,tehát táp ellátás is van benne.
Nekem külső tápos,wd 3.5" -os külsőt szépen kezeli.Kikapcsoláskor van egy pici hangja,mint minden winyónak.Régen a maxtorom akkorát kattant a gépbe,hogy azt hittem lőttek -
BBéci
legenda
A chipen kívül még jónéhány alkatrészből állnak ezek a kütyük, azok nyilván nem egyformák a különböző gyártóknál, viszont a kép és hangminőséget befolyásolják. Azonos árkategórián belül ezek elenyészőek, elhanyagolhatóak.
Egy példa: autóm hangszórószettjének (Focal Utopia) frekvenciaváltójában cseréltem egy kondenzátort. Az egyik neves gyártó katalógusában, teljesen azonos paraméterekkel 1 és 50 euró között vagy hatfélét találtam. -
BBéci
legenda
Azt egyikünk sem tudhatja, mire vágyik az átlagos felhasználó. Ha mer nagyot álmodni, akkor jó minőségű képre és hangra, amit a 30000 forintos lejátszók nem képesek produkálni.
Az előző kérdés arra vonatkozott, megérik e a többletkiadást a drágább lejátszók, azt válaszoltam, igen, megérik és hoztam néhány példát.
Akinek csak olcsó lejátszóra van pénze - én is közéjük tartozom - jókora kompromisszumokat kénytelen kötni. -
Integra
titán
az asus-szal próbáltam, a wdtv anyuméknál van.
igazából szerintem ez a sample bármit kifektet, minden esetre a mintoron talán egy másodpercre volt tiszta hd, amit láttam, a többi inkább pixelhegy volt..
1.17-tel próbáltam, majd felteszem az 1.18-at, de szerintem semmi sem fog változni vele. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a Realtek ígéretes, új médiaprocesszorára épülő hálózati lejátszót.
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- E-book olvasók
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED monitor topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest