- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
Igen 45Mbps bitsűrűség, én használom a bitrateview-er programot ami végigszkenneli a filmet és kiírja a max bitsűrűséget is. Azért használom, mert ami más ilyen magas az megy külső vinyóra.
Nem a 100-as háló kevés neki,mert érdekes módon (több ember tesztelte már ezt a fájlt) wd tv live, dune 101, Venice V13 lejátszókon hálózaton akadás mentesen lejátszotta.
Tegnap is néztem egy filmet (Friends.with.Benefits.1080) két helyen beleakadt, de ez még simán tűrhető kategória volt.
-
vaksi8
senior tag
Hdmi-vel megyek az R3-ból az erősítőbe.Jobb mint az optikai nem?
"Ha az erősítőn akarod feldolgozni a jelet,akkor rawba állítsd,ha az o'play-el akarod akkor multi ch."
De melyik az ideálisabb választás?Hol jön ki a legjobban az erősítő tudása ill. melyiken jobb a hang?Észre vettem,hogyha Lpcm multi ch-ra van állítva akkor nincs dolby vagy dts.
-
V.Stryker
nagyúr
Ha jól tudom 1080i-nél van a vége és nem minden a felbontás, a szoftver se mindegy.
De ha már 1080p, szvsz az kevésszer van kihasználva. Hiába van olyan autód, ami megy 300-at, b.szhatod, nincs hogy kihasználni. Ugyanez az 1080p-nél is, kevesen engedhetik meg maguknak, hogy egy 1 terrás merevlemezen összesen 15 filmet tároljanak. Ha meg bluray lemezen van, akkor meg ott a bluray lejátszó.
-
Gordiann
őstag
Köszi, igazából kellett kicsit akciózni (tv-k, kapcsolások...) vele, de most sikerült végre!
Mennyiért lehet eladni viszont az én R3-amat?
Nincs esetleg jelentkező?
Valamivel több mint 1 éves, és kellemes állapotban van, tökéletesen működik, a fekete fényes része hajszálkarcos kicsit, de ez az anyaga miatt nem meglepő, de első osztályú cucc egyébként.?
-
Sousuke
tag
Lényegében fel tudok rá tenni bármilyne FW-t a hard reset-es módszerrel, de ha a gyári FW-t teszem fel, akkor az ASUS logó után sötétség fogad engem. A lejátszó HDMI-vel van összekötve az LCD tv-vel. ha visszateszem a módosított FW-t akkor minden jó azonnal, cska szörnyen lassú. Valami ötlet miért lehet ez?
-
Kitakat
aktív tag
-
Dr. Romano
veterán
Holnap érkezik is. Kíváncsi leszek ráA jó minőségű kábel mit jelent? Egy ilyen kábel érkezik mellé. Ez jó minőségűnek számít?
-
sgamez
tag
Helo
Köszi a leírást, ezt megis csináltam, de nem megy. A lejátszóban beletudok menni a munkacsoportba, meg látszanak a meghajtók /c$/ , /d$/ , /e$/ meg a többi, de ha valamelyikbe beleakarok menni akkor jelszót kér. Próbáltam a guesttel vagy üressel, egyikkel sem engedett be. Mit kellene még állítani? -
Rusher
őstag
Akkor igaz, hogy nem lesz fekete csík viszont a kép valamilyen mértékben torzulhat vagy a kép széleiből fog hiányozni. Mivel hd ready tv-je van tehát 1366x768 natív felbontású amin normálisan(fekete csík nélkül) nem tud megjelenni egy 720p-s film....
Artika Kiváncsi leszek, hogy működni fog-e, hogy egyáltalán felismeri-e az usb-s wifi eszközt, ha működik akkor kipróbálom én is.
-
Artika
aktív tag
Tegnap felraktam az R3 firm-et.
Kiegészült a kártyaolvasó és a wifi funkciókkal valamint minden multimédiát is megjelenít.Ma beszereztem egy USB wifit, és este (ha Isten, a párt és a család engedi), minden lecsendesül próbálok wifin összekapcsolódni..
A csík kicsit zavaró (HDMI auto a beállítás, a tv-n 16:9) de majd mexokom.....
Próbálok több helyről infót szerezni, itt nem sokan aktívak mostanában -
-
sittes79
addikt
nekem müxik frankón minden
rádiók nagyon jók nagyon sok van magyar is persze
a tv ott elég sok az ázsiai, magyar nem nagyon
időjárásnál nincs PÉCS felháborító
picasa-t és flick mitudomén mit nem próbáltam
torrent kliens kéne igazából nekem de talán eccer kedves ASUS programozók
-
Rusher
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Motorola G86 - majdnem Edge
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óvodások homokozója
- Yettel topik
- Trollok komolyan
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- KZ AM16 + AN01 fülhallgató BT fülhoroggal
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7-1185G7/48GB/512GB SSD Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest