- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fentvan a MOSERVICES 3, elvileg a legfrissebb, aktiváltam a youtube klienst, szépen játsza is a most popular videókat. Az az igazság engem más is érdekelne, de nem találok kereső gombot. Nem lenne benne?
-
Valamit erőteljesen keversz. Hangban nem lehet különbség két vagy több lejátszó között, tudod a digitális hang a sok nulla és egyes bitekről szól. Ne magyarázd már meg légyszives hogy az egyik szebben szól a másik meg nem
És a videós teszted is rosszul hangzik. Nem értem mi értelme Blu-Ray filmet hasonlítgatni tovább tömörített MKV konténerbe szedett filmekhez. Egyértelmű hogy az MKV nem tud olyan minőséget ha szarul tömörítik át...
-
Hangminőséget tesztelni nagyon sok értelme nincsen. Kijön a digitális dolby Digital és DTS, annak a minősége meg a házimozira kötött hangfalakon múlik. A képet egy 32" Samsung Full HD TV-n próbáltam ki, leesett az álla mindenkinek aki ránézett. Nincsen Se felső, se középkategóriás, sőt semmilyen Blu-Ray lejátszóm
-
Nos ASUS VS WD témában...
Beteszteltem alaposan mindkettőt. Mit is mondjak, vegyesek az érzelmeim a kütyükkel kapcsolatban. Gondolom mindenki arra várna hogy konkrétan mondjam ki a győztes márkát
Sajnos nem fogom, ugyanis döntetlennek ítélem meg a két versenyzőt, elért eredményeik alapján. Mindkettő márkának vannak negatív és pozitív tulajdonságai. Abban az esetben ha az ASUS-ra jelenik meg youtube-s videólejátszó akkor őt fogom győztesnek megjelölni. Valahol azt olvastam hogy pár hónap és bele fog kerülni ez a funkció. Máshol meg azt olvastam hogy a youtube-nak nem jó ez a médialejátszós youtube player, ugyanis a reklámjai nem látszódnak a TV képén ergo nem kap a reklámok után pénzt.
Kicsit később írok pozitív-negatív összefoglalót.
-
válasz
fireolto #172 üzenetére
Szia!
Nekem fél napom ment rá mire valamilyen szinten sikerült belépnem a megosztott mappákba, aztán furcsa mód néha ismét nem engedett be.
A tuti megoldás az asus support oldalról leszedni a legfrisebb firmware-t ugyanis win7 megosztás kompatibilitást javítottak benne, illetve a win7 alatt csinálj egy OPlayer felhasználónevet ugyanezzel a jelszóval. Vigyázz a kis és nagybetükre. Ezzel menni fog.
Tuti kütyü.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest