- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
válasz
kisgyerek85 #1084 üzenetére
Persze, visz mindent....akkor próbálkozzál már légyszives mondjuk Beugrók lejátszásával, vagy X-faktorral, vagy Esti Showderrel, vagy bármivel, ami TV-ből van. Már nem emlékszem pontosan, de a Beugrót zicher, hogy nem viszi!
Visz mindent....amivel eddig próbáltad...esetleg...
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
kisgyerek85 #1084 üzenetére
Na ezt azért kijavítanám, mert félreolvastam a hozzászólásodat. Én azt olvastam, hogy nem visz semmi
Szóval a gyári firm .avi .mkv és .iso dvd- ket biztosan visz. -
jolti
senior tag
válasz
kisgyerek85 #1079 üzenetére
Én nem akarok igazán semmit vele, csak filmet nézni. (Hisz arra vettem!) Még zenét sem akarok erről hallgatni. Netezni meg itt a számítógép. Majd ha egy kicsit belejövök esetleg, de még nagyon amatőr vagyok a témához.
-
sellerbuyer
őstag
válasz
kisgyerek85 #1051 üzenetére
Szívesen.
-
sellerbuyer
őstag
válasz
kisgyerek85 #1044 üzenetére
Nekem ez az egész több sebből vérzik, már ha egyáltalán jól értelmezem. Nem is igazán értem az egészet. Mi van mivel összekötve? Mit mire használsz és miről játszod le alapvetően az anyagokat? Mi hol van helyileg? Teljesen érthetetlen számomra, amit leírtál, de biztosan én vagyok értetlen.
Minek akarsz nézni a NAS-ról anyagokat PC-vel, mikor erre van a player? Minek a NAS egyáltalán? Nem értem...
Az FTP-vel kapcsolatosan, amit én leírtam, az a moServices FTP-jére vonatkozik, nem a beépítettre! A beépített cuccok kb. kakit sem érnek a playerben, csak szólok.
-
sellerbuyer
őstag
válasz
kisgyerek85 #1041 üzenetére
Hagyd a Samba-t a csudába! Az FTP felhasználónak pedig root a felhasználóneve és nincs jelszava alapból.
-
kuksa90
őstag
válasz
kisgyerek85 #1041 üzenetére
Bocs a láma ötletért,de kinyitottad a public mappát?
-
sellerbuyer
őstag
válasz
kisgyerek85 #1039 üzenetére
Üzemeld be inkább az FTP-t, az minden szempontból jobb megoldás, gyorsabb is lesz.
-
sellerbuyer
őstag
válasz
kisgyerek85 #1036 üzenetére
A Logout blogomban megtalálod a választ.
-
sellerbuyer
őstag
válasz
kisgyerek85 #966 üzenetére
Itt írnak róla és bár azt írják, hogy nem műxik, próbáld ki, hátha nálad megy:
[link] -
DjBlero
őstag
válasz
kisgyerek85 #809 üzenetére
köszi a segitséget
-
Sakab
senior tag
válasz
kisgyerek85 #805 üzenetére
Köszi a tippet megpróbálom 1.33as FW-t megtudod mondani merre találok vagy mien néven keressem?
-
v_angelus
tag
válasz
kisgyerek85 #771 üzenetére
igen, nekem van egy esata-s dock-om, abban figyel a vinyó, amit egyből meg is talált.
-
Gordiann
őstag
válasz
kisgyerek85 #737 üzenetére
Ebben a "Mod" (esetemben az R3) firmware-ben milyen módosítás van az eredetihez képest?
-
ciceroo
tag
válasz
kisgyerek85 #737 üzenetére
és hdp-r3 hoz?
-
Bib
őstag
válasz
kisgyerek85 #731 üzenetére
Milyen magyar fw-tek van?
Moddolt 1.33 és utána magyarítás?
Valaki linkelne letöltést meg leírná hogyan kell ? -
Gordiann
őstag
válasz
kisgyerek85 #733 üzenetére
Nem módosítottam semmit. Csak ezt beállítottam, meg megosztottam a mappákat (megfelelő jogosultságokkal).
-
Gordiann
őstag
válasz
kisgyerek85 #731 üzenetére
Nekem win7 esetén úgy működik a megosztás, hogy itt:
Vezérlőpult\Hálózat és internet\Hálózati és megosztási központ\Speciális megosztási beállítások
a megosztás jelszavas védelemmel-t kikapcsolom. -
vchrismw
csendes tag
válasz
kisgyerek85 #726 üzenetére
Amikor bemész a FW frissítésbe a cancel-re kell menni. Majd ott nyomni egy okét. Akkor felmegy az FW.
-
Gordiann
őstag
válasz
Én ez alapján raktam fel ezt is:
"A későbbiekben visszarakható az eredeti, de csak reset megoldással. Tehát benyomva tartod a reset-et, kihúzod a tápot pár másodpercre, közben csatlakozva van a pendrive az FW-el, majd visszadugod. Így visszarakhatod az eredeti FW-t bármikor."
Így felmegy.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
Még annyi, hogy a pendrive, fat32-re van formázva (eredeti fw-ek felmentek vele, gondolom nem ez a baja)
-
Kamisama
tag
válasz
kisgyerek85 #719 üzenetére
De, át tudom váltani más színűre, de nekem a fehér lenne a legjobb. Már próbáltam. Egyszerűen nem értem, hogy a fehér miért nem lehet fehér. Ha a nyelvet át tudta valaki írni, csak meg lehet valahogy változtatni a színkódokat is.
-
válasz
kisgyerek85 #698 üzenetére
Bár Neked megírtam privátban, ide is bemásolom, hátha mást is érdekel:
Kipróbáltam, teljesen hibátlanul megy. A gépemen ezt játszottam le:
The.X-Files.Fight.the.Future.1998.720p.BluRay.AC3.x264.Hun-BluE.mkvAz o!play-en ezt:
Torvenytisztelo.polgar.2009.READ.NFO.1080p.BluRay.x264.DTS.HUN-N&R.mkvMindkettő a DLINK DNS-323-ról ment, gigabites Netgear routeren keresztül. Simán bele tudtam tekerni, léptetni. Nem akadt meg, a hanggal sem volt baj. Feliratot váltottam, nyelvet váltottam. Szerintem menni fog.
Egyébként kijött az 1.33-as firm az O!Play HDP-R1-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest