- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
-
vchrismw
csendes tag
A NAS dologra nem tudok, de pár dolgot elmondok az HD2 FW-ről. Új a menü, szerintem szebb és gyorsabb is lett. Könnyebben megy a Win7-es megosztások elérése, legalábbis nálam nem működött az eredetivel. Van YouTube, Opera és működik is. Új a bevitel rész is és van history funkció is. Tehát ha valamit valahol beírsz, azt egyszerűen újra előtudod hozni. Nekem a WiFi-vel néha adódtak gondok, nem tudott csatlakozni, de ezt egy gyors áramtalanítás megoldotta. Elméletileg van benne magyar menü is, de nekem az nem működik, mindig újra indul angol nyelven. Van végre thumbnail nézet mindenhol. Azt hiszem ennyi, de lehet hogy kihagytam valamit.
-
vchrismw
csendes tag
Nem, nem a FW számít, hanem a boot kód. Ezt úgy tudod megnézni, hogy a főképernyőn nyomj egy állj gombot, majd utána a play-t. Ekkor bejön az infó panel és megtudod nézni. Ezeddig kétszer-háromszor találkoztam fagyással, bár ez nekem előfordult a gyári FW-el is. De még hosszabb távú tapasztalathoz tényleg több idő fog kelleni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest