- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
válasz
gojko.m #5415 üzenetére
Videó alatt működik, csak nézetváltásra nem tudom használni. Mintha azt írtad volna azzal kell nézetet váltani.
Az megoldható, hogy leválassza a külső hdd-t? Mert az sehogy nem megy neki őgy hallom. Próbáltam menüből kikapcsolni a gépet és a távirányító power gombjával is, de "csűnyán" áll le a hdd.
-
-
oszy
veterán
válasz
gojko.m #5399 üzenetére
Bocs
Nem érthetően írtam lehet
A filmek tallózása közben fagyott le. A telepítés teljesen rendben zajlott. Úgynéz ki, hogy volt egy vagy két fájl a hdd-n és az okozta.
Az elalvás iőpontját pedig úgy értettem, hogy könyebben elérhető helyen legyen.Ne kelljen annyira "belemászni" a menübe.
-
oszy
veterán
válasz
gojko.m #5391 üzenetére
Köszönöm a tippeket!
A wifit nem tudom megoldani, mert nincs hozzá eszközöm. Emiatt pedig nem szeretnék venni.
Soha nem játszok le hálózatról filmet. Még amikor wifi képes készülékem volt sem használtam ki ezt a funkciót.
Egyébként nem tudom letölteni ezt: amp_r12_vrtn_r7
-
-
hs_sanczy
újonc
válasz
gojko.m #5380 üzenetére
Szia
Köszönöm!
A link amit küldtél melyiket töltsem le? Azt írja vegyük le az előző firmwaret azt hogyan tegyem szakszerűen..?UPD 16/02/06 amp_r13_nogui
! update parted upto v2.4
! update moServicesdownload/file.php?id=7073 (22.07 Mb)
With ordinary install
download/file.php?id=7075 (22.11 МБ) -
hs_sanczy
újonc
válasz
gojko.m #5378 üzenetére
Köszi a segítséget!
igen egy orosz oldalról töltöttem le..a HD2 verzióját. Ez a borzasztó hogy előtte is az alap 1.41P volt és tökéletesen működött. Most újra ezt töltöttem rá és már nem tudok képeket nagyítani mert egy idő után lefagy, konektorból kihúzván lehet újra üzemelni
A videókat winchesterről nézem, azzal nincs semmi baj. Eza kép (jpg) dolog bosszant nagyon.. Amúgy van e valami javaslatod milyenre cserélhetném ki ,ami ennél jobb és kifizethető áron van? nem kifejezetten internetre és merevlemezesre gondolok. Köszönöm a segítséged! -
Motoxxx
tag
válasz
gojko.m #5305 üzenetére
Sajnos ugyanez ki valamit nagyon elrontottam. Megnéztem az okostelefon fényképezőgépevel és az irányító ledje működik. Este a ip-n keresztül betudtam lépni a moservicebe
Váltottam skint. Aztán lefagyott. A nyelvalsztas jön be. De az iranyitoval nem tudom tovább léptetni. Próbáltam az aramtalanitast a resetet semmi. Aztán Hard resettel felraktam az utolsó gyári frimet. De ugyanaz a kép jön be a nyelvalsztas. Mit tudok tenni? -
-
gojko.m
senior tag
-
-
mrpolgar
csendes tag
válasz
gojko.m #5169 üzenetére
asus o'play hdp-r1-em van. Megcsináltam a php.ini másolást, de így sem játszik semmit. Se local proxyn, se normal-on. Kezd zavaró lenni, hogy így mindenkinek jó csak nekem nem! A youtube-on kívül más modult nem raktam fel, kell más is hogy működjön? Amik fent vannak, azokat mind frissítettem.
-
coreska
aktív tag
válasz
gojko.m #5157 üzenetére
PHP.ini.zip
A zip tartalmát másold be az usr/local/etc könyvtárba, és a többi gui-val így próbáld ki a youtube-t "local proxy" beállítással. -
Imi1981
veterán
válasz
gojko.m #5149 üzenetére
Kösz a választ. Akkor megnézem milyen kódolásuak azok a filmek amelyeknél késik és inkább maradok a gyári szoftvernél (wdtv hd-n). Amúgy majd venni akarok még egy médialejátszót és az asusra gondoltam, mennyire megbízható és stabil készülékek ezek? Most Asus márkán belül más típus is szóba jöhet de inkább olcsóbb árkategóriában.
-
Csubeee
tag
válasz
gojko.m #5145 üzenetére
Újraindítottal laptopot, lejátszót, routert. És láss csodát, működik
Ezer köszönet.
Mondjuk arra majd kíváncsi leszek, hogy tud ez működni hosszú távon. Alapvetően wifi-ről használom a gépet. Remélem nem kell minden filmnézés előtt mindent újraindítani.
Köszönöm még egyszer!! -
gojko.m
senior tag
válasz
gojko.m #5094 üzenetére
Még egy kicsit visszatérnék az előző témára és le is zárnám...
A HDP-R1 1.41 GUI - a visszajelzések alapján - feltelepíthető telnettel. De így is fel lehet rakni:
nogui firmware + HDP R1 141 PAL grafikus felület telepítése
Csináld végig az itt leírtakat. Ha a skinek frissítése után nem találod a listán a HDP R1 141 PAL-t, akkor tedd a következőket:
- Keress egy USB-s billentyűzetet és csatlakoztasd a lejátszód USB bemenetére.
- A távirányítóval navigálj a Linux terminal sorra, majd nyomj OK-t.
- A billentyűzeten nyomd le az Alt+F2 gombokat, majd nyomd le az ENTER-t.
- Írd be a következő parancsot (ezzel töltöd le és telepíted a skin-t):
sskin get r1 default
- Majd írd be ezt a parancsot (ezzel választod ki és teszed alapértelmezetté a skint):
sskin change r1 default
- Ezután magától újraindul a lejátszó és már a HDP R1 141 PAL grafikus felülettel fog üzemelni. -
gojko.m
senior tag
válasz
gojko.m #5110 üzenetére
Az utolsó ponthoz még annyit, hogy érdemes néha frissíteni modulokat is és a skin listát is, mert a moServices csapata fejlesztgeti ezeket. Vannak köztük hibajavítások, újdonságok, stb.
Modulok frissítése:
- moServices > Services (vagy Modules)
- Majd kattints az Update repository list ikonra
- A lista letöltés befejeződése után, kattints az Update all modules ikonraSkinek frissítése:
- Kattints az Update repository list ikonra
- Ha valamelyik skinen megjelenik zöld alapon egy szám, az egy úgy verzó lesz. Kattins a számra a skin frissítéséhez. -
bozsozso
őstag
válasz
gojko.m #5100 üzenetére
Sziasztok,
Biztos alap dolog, de nem tudom. Felraktam brown skinnel a firmware-t. Hogyan tudom elérni, hogy a filmek közt látható legyenek a filmek amit a fájlkezelőn keresztül elérek. Van egy NAS-om amiben adott könyvtárak tartalmát szeretném elérni. Fájlkezelőben látom is a fájlokat.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
gojko.m
senior tag
válasz
gojko.m #5100 üzenetére
...talán még annyi, hogy mielőtt nekikezdenél ellenőrizd a bootcode verzióját. De ha már volt korábban frissítve a lejátszód, akkor ezzel nem lesz gond.
-
vonalzoo
csendes tag
válasz
gojko.m #5096 üzenetére
Így van, ABC-sorrendbe rakja, bár FW függő volt, hogy vegyesen a könyvtárakat és fájlokat, vagy először a könyvtárakat, utána a fájlokat listázza ki, és persze megkülönbözteti a kisbetűt-nagybetűt.
Viszont hálózati meghajtón nekem össze-vissza listázta ki, csak firmware frissítés segített rajta. -
dina77
csendes tag
válasz
gojko.m #5089 üzenetére
Igen, láttam mennyi a szabad hely.
Szerintem nem piszkálom tovább, most egy másikkal megy. Teljesen jó, úgysem változtatja az ember minden nap. Nem ez a lényeg, de jól néz ki...
Ami a profilodnál meg van adva mail az érvényes? Azért jó ha feljegyzi az ember azt.
Köszönöm, sokat segítettél, szép estét kívánok.
Üdv. -
-
dina77
csendes tag
válasz
gojko.m #5076 üzenetére
Szia!
Bocs, hogy csak most, de nem volt rá időm.
Megcsináltam, hála Neked minden rendben működik. Megvan a barna Skin, ezt kerestem-köszönöm.
Azonban egy-két kérdés:
-ha a Skin selector opciónál kiválasztok egy másik felületet újraindul, aztán megint és megint. Ezt csinálja, nem is tudtam megállítani, újra telepítettem, úgy jó, de most nem merek próbálkozni. Ez miért van és lehet e kezdeni valamit ellene. Lehet nem a lejátszóra valót választottam ki? Ha ez a gond honnan lehet tudni mi jó HDP-R1 -re?
-ha egy másik Skint szeretnék letölteni-telepíteni hogyan jutok vissza az általad írt Linux-os felületre? Ezt csak Hard Reset-tel lehet megtenni vagy van egyszerűbb módja is.
Köszönöm, hogy segítettél, jó pihenést kívánok! -
dina77
csendes tag
válasz
gojko.m #5074 üzenetére
Szia!
Nem voltam itthon, csak most látom, h. írtál. Akkor lehet jó volt az csak megijedtem amikor végzett a frim frissítéssel.
Megpróbálom, de csak holnap este tudom. Írok-remélem sikerül.
Azt látom milyen lesz a letölteni kívánt skin, vagy csak ha lejött és települt. Vagy neten meg lehet nézni melyik milyen. Mondjuk nekem ha olyan mint ami fent van a másikon az szuper. De lehet van ettől azóta már jobb is...
THX. -
Csubeee
tag
válasz
gojko.m #5048 üzenetére
Szia!
Igen, a Te leírásod alapján szerettem volna megcsinálni, de linket nem találtam a vsFTPd FTP-hez.
Szerintem nem foglalkozom vele éppen a lassúság miatt.
Van azonban egy nagyon érdekes kérdésem, amit attól félek csak engem érint..Adott egy Asus O!Play R1 média lejátszó, egy laptop és egy Logitech Z906-os hangrenszer, amit optikával kötöttem össze az R1-el. amp_r12_vrtn_r7-es firmware telepítve. Alapesetben hálózatról használom (WIFI) de filmeket inkább pendrive-al nézzük.
Eddig mindösszesen a WMA kiterjesztéssel volt problémája minden mást megevett szépen.
Ami azonban nagyon zavar (független attól, hogy hálózaton keresztül hallgatok zenét, vagy filmet nézünk háttértár-ról), hogy az adott fájlon található hangforrást (2.0, 5.1) "ráerőlteti" a hangrendszerre. Azon ugyanis lehet állítani, hogy a forrástól függetlenül 2.0, 4,1, 5,1-ben szeretném hallgatni. Ez mondjuk egy 2.0-ás forrás esetében max egy áll 5.1-et kapunk, de ha van egy 720p-s forrásom 5.1-ben a beszédhangok általában csak a középsugárzóból hallhatóak ami néha elég halk. Ilyen esetekben (és persze zene hallgatáshoz) előszeretettel használok 4,1-ben a rendszert mert akkor a beszéd a front és a hátsó hangszórókon is hallható.
Arról nem is beszélve, hogy van pár zene albumom amin van 5.1-es és 2.0-ás forrás is, de azokat nem tudom változtatni. 5.1-es HD filmek esetében pedig tökéletesen működik a hangsáv váltás.A lejátszó hangbeállításainál a következőket használom:
Night mode -- off
HDMI output -- LPCM
SPDIF output -- RAW
Surround Sound--AC3Nagyon örülnék ha valaki tudna segíteni ennek a magyarázatában.
Köszönöm,
Cs. -
havri1
félisten
válasz
gojko.m #5032 üzenetére
Jogos
De ilyemsi fw van fent, mert Moservices ruszki oldalról szedtem, és hát..sok éve, de nagyon jó!
Kicsit nem ártana frissítenem, mert pl sokminden nem működik.
Kicsit sajnálnám a beállításokat, mert el van mentve az összes elérési út stb..
Már nem is tudom, hogyan tudnék ilyesmit megcsinálni. -
Csubeee
tag
válasz
gojko.m #4995 üzenetére
Ó basszus, most találtam meg, hogy mi hiányzott még a megosztott mappa engedélyezéséhez!!
A fő problémám azonban, hogy pendrive-ról nem játszotta le az egyik Vivaldi albumot. (192Mhz/24bit FLAC) Pontosabban lejátszotta, de szaggatva. Erre már nem képes a lejátszó, vagy valami más lehet a baj?
-
Csubeee
tag
válasz
gojko.m #4906 üzenetére
Szia!
1. Az általad is említett linkent a frissítés menete alatt azt írják, hogy a 18-as bootcode verzió felett nem kell frissíteni. Nekem 23-as ez a kód.
Ez azt jelenti, hogy a legfrissebb verzió van fent, vagy csak a leírás elavult? Ha nem felrakhatom a amp_r12_vrtn_r7 - firmwaret?
(ha igen az itt leírtakat követhetem?: https://sites.google.com/site/asoplay/frissites-menete )2. Ugyanezen oldalon található leírás alapján elvégeztem a win7 hálózati és megosztási beállításokat valamint az ehhez szükséges oplayfix.reg is futtatva lett. Ezután már látom wifi-n keresztül a megosztott mappát, de ugyanazt a felületet kapom mint (#4951) nyini. Ezzel már többen is találkoztak itt. Lehet más probléma is, vagy tényleg csak frissíteni kellene?
Köszönöm előre is.
-
john_trapéz
tag
válasz
gojko.m #4970 üzenetére
elég lassú. nem tudom, hogy a firmware miatt, a poHD skin miatt vagy a Realtec RTD1073-as miatt...
viszont sikerült feltelepíteni a Transmissiont és a Digital Imported webrádiót a beépített moS3-ból. torrentezés közben lehetetlen bármit is csinálni, mert megöli a rendszert. -
bigiboi
csendes tag
válasz
gojko.m #4906 üzenetére
Sziasztok! Van Asus O!Play HDP-R1-em ! feltettem rá az amp_r12_vrtn_r7 frissitést minden szép és jó csak szereték még rá egy operát ezt hogyan tudnám megoldani legegyszerübben lényeg hogy az szeretném ha be tudnám kerestetni vele a facebookot a mos3 panelben nem taléltam semmi féle böngészőt!
ehez kérnék kis segitséget! -
vonalzoo
csendes tag
válasz
gojko.m #4933 üzenetére
Köszönöm a linket, sikerült is. Sőt, úgy belelkesültem, hogy újra kipróbáltam Ubuntu alól, és most sikerült végre, előtte hetekig kínlódtam.
Viszont van egy gondom: észrevettem, hogy a fájlok nem ABC-sorrendben, hanem össze-vissza vannak. Sorozatnál pl. először a 8. majd a 20. rész, stb. De csak a hálózaton keresztül, USB-n nem.
A szerveren az adott könyvtárbankiadtam a "touch ./*" parancsot, át is írta az időbélyegüket, de a lejátszón így is ugyanaz a sorrend(etlenség).
Köszönöm, ha valaki tud segíteni. -
MarQs
senior tag
válasz
gojko.m #4932 üzenetére
Köszi a tippet! Két pendrive-val próbálkoztam, de egy harmadikkal is bepróbálkozok majd! Valami tuti az USB port körül lehet, mert az amp_r8 pohd eleve hülyén kezeli azt R3 Air esetén: pendrive-ot rádugva wifi adapterként is érzékeli (csak így működik a wifi) és elég lassan is követi le a rendszer a csatlakoztatást.
-
benga83
csendes tag
válasz
gojko.m #4910 üzenetére
Köszi az infót "Az újra indítást inkább a moS3 beállítópanel menüjéből próbálom meg! "
Nem vagyok egy nagyhatalom ezen a területen.
böngészőben a moS3 beállítópanelen a telepített modulok listáján nem szerepel a youtube modul pedig előtte telepítettem, A lejátszón az alkalmazások közt ott nincs a youtube modul ikonja, na de ami késik nem múlik
Köszönöm a segítséget.
Szép estét!
-
benga83
csendes tag
válasz
gojko.m #4906 üzenetére
Siker!
Na jó félig. Mert fel van telepítve amit írtál amp_r12_vrtn_r7 és már az itt http://prohardver.hu/tema/re_asus_o_play_mindenevo_multimedias/hsz_4169-4169.html lévő utasításokat csináltam, youtube megkeres, youtube megtalál, telepít és semmi. Készülék újra indít, semmi.
(újraindít=kikapcsolom, bekapcsolom) Mit basztam el? De a hálót látja, fimet azon keresztül tudok nézni de most a youtube lett volna a fontos. A segítséget előre is köszönöm. Szép napot!
-
kkkbbb
újonc
válasz
gojko.m #4892 üzenetére
köszi srácok, sajnos én nem vagyok egy IT spíler, persze aki olvasni tud, az főzni is tud.
mégis azt kérném, hogy valaki próbálja meg leírni, ha lehet lépésről lépésre, hülyebiztos módon, hogy magyar win7-esen hogy lehet beállítani ezt a gpt to mbr mókát, ha egyáltalán érdemes kísérleteznem... a linux nekem teljesen ismeretlen terület sajnos.
köszi előre is!a macskánk gojko mitics, rendszerint csak mitics.
-
ksanc
őstag
válasz
gojko.m #4833 üzenetére
3 éve írtam először a problémáról, aztán tavaly és idén is, októberben.
Nem beállítás, mert akkor másik projektoron, tv-n is csinálná. De nem, kizárólag az Epson TW2900-al összekötve van gond. A létező összes fw-vel kipróbáltamÉs a vicc: ha indítás után egyből leállítom, majd újra elindítom a lejátszást, nincs szinkronhiba...
Jelenleg is problémamentesen használjuk egy másik projektorral. A projektor is tökéletes bármilyen másik lejátszóval.
Vagy valami szériahiba, vagy valami vudu -
kenand
veterán
válasz
gojko.m #4782 üzenetére
Köszönöm.
Majd megpróbálom. Most soft resettel vissza tudtam tolni a gyári ASUS-t, nem tökéletes, feliratok bekapcsolása kimondottan körülményes, és nekem optikán RAW módban nem küld hangot. PCM-ben igen.
Egyelőre ennél maradunk... később lehet, kipróbáljuk az AMP-ot.
A gyári legnagyobb előnye a PlayonHD-val szemben a menü sebesség, PlayoNHD fw-nél fárasztóan lassú a menü.
Torrent stb nem kell nekem erre a kütyüre, az meg van oldva másképpen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest