- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Ha okosítod tudja.
De torrentnek egy okos rooter is megteszi, de nekem egy okosított androidos Tv box jött be a legjobban. Mivel a CPU elég erős (bár csak 1 magos) és SATA portja, 1gb RAM-ja van, 20-40-et seedel, letölt és filmet streemel a lokál hálónak. Banana Pi ugyan ez csak 2 magos CPU-val. -
kenand
veterán
Attól függ, mire akarod használni.
Ha film lejátszás a cél (USB HDD, lokál háló esetleg Youtube) akkor sokkal-sokkal jobb a WD Live.
Ha torrent stb is kell, akkor az ASUS jobban okosítható, de sokkal küzdelmesebb, és problémásabb.Nekem van WD Live, Playon HD 1 és ASUS HDP-R1 is. A WD Live volt először és a "nagyobb tudás" miatt vettem pl a Playon-t, de hamar másodlagos lejátszó lett belőle és megkapta a feleségem, aki ritkábban használja egyszerűbb feledatokra ( pl. vasalás közben sorozat nézése)
ASUS-t meg a fiam szobájába vettem, mert fele annyi volt, mint egy használt WD Live... de ha annyiért utóbbi is lett volna, nem kérdés melyiket választom.
-
kenand
veterán
-
kenand
veterán
Az Amp verzióknak mennyire gördülékeny a menüje?
-
kenand
veterán
válasz
gojko.m #4782 üzenetére
Köszönöm.
Majd megpróbálom. Most soft resettel vissza tudtam tolni a gyári ASUS-t, nem tökéletes, feliratok bekapcsolása kimondottan körülményes, és nekem optikán RAW módban nem küld hangot. PCM-ben igen.
Egyelőre ennél maradunk... később lehet, kipróbáljuk az AMP-ot.
A gyári legnagyobb előnye a PlayonHD-val szemben a menü sebesség, PlayoNHD fw-nél fárasztóan lassú a menü.
Torrent stb nem kell nekem erre a kütyüre, az meg van oldva másképpen. -
kenand
veterán
-
kenand
veterán
-
kenand
veterán
Gondban vagyok az eredeti fw visszarakásával.
Egy 2gb-s fat32-re formázott usb stickre felraktam az utolsó gyári fw-t : install.img
Reset gomb nyomva tart egy tollal, tápkábel ki és be. Ameddig nyomva tartom nem indul a gép, ha elengedem nem telepít bejön a régi updatelni akart felület.
Bootcode 023 ha minden igaz, menüben megnéztemValakinek tippje?
-
kenand
veterán
vettem használtan egy ASUS O!play R1-et.
PlayonHD fw van rajta (verziot nem néztem meg), de nem vagyok elégedett,az mkv-ban lévő feliratokat nem látja, és hiába állítom pass troughra, SPDIF-en keresztül nem küldi az erősítőbe a DTS-t. Valamint UPNP-ről (mediatomb) nem hajlandó lejátszani, látja ugyan de ha rákattintok, azt írja nem találja.Nem tudnátok javasolni jól működő fw-?
Pont ezek t funkciók kellenének, normál felirat kezelés, és AC3+DTS optikán az erősítőbe.
És sambarol esetleg UPNP-ről megfelelő lejátszás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest