- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dina77
csendes tag
Szép estét!
Felmerült 1 kérdés-hátha volna rá megoldás.
A meghajtó tartalmát megjelenítve lehet váltani?
Tehát pl. letöltés dátuma, vagy ABC sorrend-ilyesmire gondolok. Most nem nagyon tudom eldönteni mi alapján listázza a dolgokat, de elég sokára lehet így megtalálni, amit az ember keres.
Köszönöm szépen-előre is. -
-
gojko.m
senior tag
A Skin selector-ban található skinek mind az R1/R3 lejátszóhoz készültek, vagyis mindegyiknek működnie kell. Én még nem tapasztaltam az általad leírt hibát. Próbáld meg, hogy nem a lejátszón váltasz skin-t. Írd be a böngésződbe (PC-n vagy tableten, stb.) a lejátszód IP címét, majd Resources > Skin selector. Itt a skin nevére klikkelve választhatsz parancsot.
Esetleg még a moS3 modulokat is lefrissítheted, mert lehet hogy már készült hibajavítás a skin selector ezen hibájához. Frissítés a böngészős beállítópanelen: moServices > Modules, majd klikkelj először az Update repository list ikonra, ezután klikkelj az Update all modules ikonra.
-
gojko.m
senior tag
A skin-ek közt navigálva láthatsz előképet a nogui-ban. De persze csak telepítés és kipróbálás után fog kiderülni melyik fw mit tud, hogyan néz ki, hogyan viselkedik, tetszik-e neked. Ha valamelyik skin nem tetszik lehet másikat telepíteni, váltani köztük, törölni stb... Ez az AMP firmware-k (egyik) szépsége.
A skin listát frissítve mindig a legfrissebb fw-ket látod. -
gojko.m
senior tag
Azért fogadott fura kép, mert a nogui firmware - ahogy a neve is mutatja - nem grafikus felület. Innét csak linux terminált tudsz nyitni és - ami nekünk fontosabb - grafikus felületeket (skin-eket) tudsz telepíteni internet kapcsolaton keresztül. Ezek a skinek igazából az O!Play HDP-R1/R3 lejátszóhoz készült módosított firmware-ek. És a nogui-val az összes ilyen firmware-ből válogathatsz és kedvedre telepítheted azokat.
Pl. a HD2 1.12.06 rev 6 skin (firmware) így telepíthető:
- Frissíted a lejátszódon a frimware-t az amp_r12_nogui-val a szokásos módon (pl. hard reset)
- Válaszd ki a Reload skin (direct) sort és nyomd meg a távirányítódon OK-t. Ezzel frissíted a választható skin-ek listáját.
- A frissített skin listából válaszd ki a HD2 1.12.06rev6 - Brown-t és nyomj OK-t. Ekkor letöltődik a kiválasztott skin. A folyamatot nyomonkövetheted a képernyő jobb felső sarkában (finished ...%).
- Ha a skin letöltődött és feltelepült, a lejátszó újraindul az új grafikus felülettel. -
gojko.m
senior tag
Ezt: http://www.moservices.org/forum/download/file.php?id=5913
Ha ez fent van, akkor kapsz egy fapados felületet. Innét a skin lista frissítése után fel tudod telepíteni a HD2-es grafikus felületet. -
dina77
csendes tag
Annak idején innen töltöttem le, az R1-hez azt hiszem talán az utolsó előttit. Az utolsót letöltöttem, felraktam, de nem ezt keresem...sajnos a barna menüsset nem találom.
https://sites.google.com/site/asoplay/r1-firmware
Sajnos a link nem működik-időtúllépés miatt megszakad...
Szájbarágósan, ha nem nagy kérés, mert nem nagyon értek hozzá. -
gojko.m
senior tag
amp_r12_nogui firmware + HD2 1.12.06 rev 6 Brown grafikus felület
-
szabog74
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest