- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
gojko.m
senior tag
válasz
Csubeee #5049 üzenetére
"Igen, a Te leírásod alapján szerettem volna megcsinálni, de linket nem találtam a vsFTPd FTP-hez."
Gyanítom, hogy valamit félreérthettél. A vsFTPd egy moServices modul, ami - valószínűleg - az általad használt firmware-ben már alapból benne van és üzemel. Ha mégse, akkor a többi moS3 modulhoz hasonlóan tudod a lejátszódra telepíteni.
-
gojko.m
senior tag
válasz
Csubeee #5044 üzenetére
"Sajnos nem tudtam több wma-kiterjesztésű fájlt megnézni,..."
Pl. Format Factory-val lehet mindenféle formátumból másik formátumba átkonvertálni (ill. ezzel a progival is meg tudod nézni, hogy a médiafájlt melyik kodekkel tömörítették). A FF-el csináltam is egy .wma fájlt és azt lejátszotta a HDP-R1 (amp_r11).
"vsFTPd FTP-hoz lenne valakinek link? Csak UBUNTU-hoz találtam...."
Tudtommal csak linuxos verziói vannak. Mihez kellene ez a program?
-
kisgyerek85
senior tag
-
gojko.m
senior tag
válasz
Csubeee #5009 üzenetére
Itt keresd a gyári firmware-t: Illesztőprogram & Alkalmazások
-
-
vonalzoo
csendes tag
válasz
Csubeee #4998 üzenetére
Igazából én is leírhattam volna még ezt a lépést, de előtte win7-en kívül ubuntun, lubuntun és egy NAS-on is osztogattam, és már kevertem fejből, hogy melyiknél hogy kellett kattintani, de reméltem, hogy kitalálod, és lám...
Nem tudom a másodikra a választ, de egy FLAC-hoz nem hiszem, hogy annyival több proci kellene, mint egy 1080-as HD videóhoz... szerintem inkább codek gond lehet. -
gojko.m
senior tag
válasz
Csubeee #4985 üzenetére
Csak azok az internetes tartalmak érhetők el, amikhez moServices modul készült.
Ami kell hozzá: legyen a lejátszódon valamelyik AMP firmware és legyen hálózatba kötve a számítógépeddel. A számítógéped böngészőjébe írd be a lejátszód IP címét (beállítások közt megtalálod). Majd moServices > Modules és itt az RSS modules csoportban megtalálod az internetes tartalmakat (ezt a listát érdemes néha frissíteni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest