- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
válasz
Balerik #5282 üzenetére
Akár 1-2 GB-os adathordozó is megteszi, ha rövid teszt fájlokat használsz.
Pl.: Jellyfish Video Bitrate Test Files -
Olajka02
aktív tag
válasz
Balerik #5278 üzenetére
Lehet hogy az volt a cél, csak az is lehet hogy nem sikerült.
Könnyen leellenőrizheted.
Ami laggol, azt kimásolod egy jónak mondható olvasási sebességű pendrive-ra (bizonyos márkák olcsóbb modelljei kerülendők, mert nagyon alacsony az olvasási és írási sebességük pl.: Sandisk... ha lehet legyen inkább usb 3-as kivitel) és ha ott is laggol, akkor a player, ha nem, akkor biztosan a hálózatnál szűk valahol a keresztmetszet. -
Olajka02
aktív tag
válasz
Balerik #5276 üzenetére
Én annyira nem értek hozzá, de a pillanatnyi bitrátának, mi a köze a film, fájl nagyságához????
Szerintem semmi.
Én nem látom és értem, hogy mi a kettő között az összefüggés.
Annyi összefüggés lehet, hogy a nagyobb méretű filmek kevésbé vannak "butítva" kompresszálva így többször lehet bennük olyan jelenet, képsor ami nagyobb bitrátával rendelkezik.
De lehet hogy én látom rosszul a dolgot.
És az hogy tavaly lett kiépítve a hálózat, az nem jelent semmit, mert egy átlagos hálózat, átlagos júzer, a negyedét sem használja ki annak, amit egy 25 GB-os BD ripp igényel.
Tehát ha külön ezt nem vetted figyelembe, vagy nem jelezted a kiépítőnek, akkor lehet frankó hálózatod, amin vajpuhán megy minden, csak nem az ilyen jellegű tartalmak. -
Olajka02
aktív tag
válasz
Balerik #5273 üzenetére
Igen, a kulcsszó, a HÁLÓZATON KERSZTÜL.
Ha routered, hálózati komponenseid valamelyikén szűk a keresztmetszet, akkor akadozni fog.
Nekem USB-ről (USB 3.0 val még akadásmentesebben lehet tekerni, ugrani, lejátszani, ez személyes tapasztalat) nem akad semmi, az sem, ami hálózaton keresztül igen. -
Olajka02
aktív tag
válasz
Balerik #5269 üzenetére
"Nekem jóformán semmi bajom nem volt vele. Az elmúlt kb 5-6 év alatt meg tudom számolni a két kezemen, hogy mivel, vagy hányszor volt gond a lejátszással.
Hálózaton keresztül néha akad a nagy bitráta miatt, de ugyan az a film usb-ről, akadás mentesen megy nálam.
Én le szoktam vele játszani 25 GB-os BD rippeket is, és azzal seicsen semmi gond.
Nagyon elégedett vagyok vele."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest