- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dina77
csendes tag
válasz
vonalzoo #5097 üzenetére
Így van-össze vissza rakja ki... és ez nem túl jó. A menüben van lehetőség a "Rendezés"-re, de akár mit választok ki hatástalan, sajnos.
Csak frim. frissítés segített rajta? És melyik frimware-nél működik ez a lehetőség?
Igazából nekem az időbeni összerendezés teljesen jó volna -
dina77
csendes tag
Szép estét!
Felmerült 1 kérdés-hátha volna rá megoldás.
A meghajtó tartalmát megjelenítve lehet váltani?
Tehát pl. letöltés dátuma, vagy ABC sorrend-ilyesmire gondolok. Most nem nagyon tudom eldönteni mi alapján listázza a dolgokat, de elég sokára lehet így megtalálni, amit az ember keres.
Köszönöm szépen-előre is. -
dina77
csendes tag
válasz
gojko.m #5089 üzenetére
Igen, láttam mennyi a szabad hely.
Szerintem nem piszkálom tovább, most egy másikkal megy. Teljesen jó, úgysem változtatja az ember minden nap. Nem ez a lényeg, de jól néz ki...
Ami a profilodnál meg van adva mail az érvényes? Azért jó ha feljegyzi az ember azt.
Köszönöm, sokat segítettél, szép estét kívánok.
Üdv. -
-
dina77
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #5082 üzenetére
Több évvel ezelőtt vettem annó még 19K-ért. Akkoriban sem számított drágának. Azóta jelent meg több frissítés rá, amivel ma is használom. Most vettem egy másodikat is, mert nem akartam hurcolni. Hálózati lejátszóként használom őket. Mindent visz, 3D is megy rajta, néha napján megfagy, ekkor újraindítom és megy, de melyikkel nincs ilyen!
Összegezve ennyiért ajándék... én 9 ért vettem, de mint az új. Tökéletesen működik és hála a segítőkész embereknek- gojko.m- most már azzal a felülettel, amivel szerettem volna. -
dina77
csendes tag
válasz
gojko.m #5076 üzenetére
Szia!
Bocs, hogy csak most, de nem volt rá időm.
Megcsináltam, hála Neked minden rendben működik. Megvan a barna Skin, ezt kerestem-köszönöm.
Azonban egy-két kérdés:
-ha a Skin selector opciónál kiválasztok egy másik felületet újraindul, aztán megint és megint. Ezt csinálja, nem is tudtam megállítani, újra telepítettem, úgy jó, de most nem merek próbálkozni. Ez miért van és lehet e kezdeni valamit ellene. Lehet nem a lejátszóra valót választottam ki? Ha ez a gond honnan lehet tudni mi jó HDP-R1 -re?
-ha egy másik Skint szeretnék letölteni-telepíteni hogyan jutok vissza az általad írt Linux-os felületre? Ezt csak Hard Reset-tel lehet megtenni vagy van egyszerűbb módja is.
Köszönöm, hogy segítettél, jó pihenést kívánok! -
dina77
csendes tag
válasz
gojko.m #5074 üzenetére
Szia!
Nem voltam itthon, csak most látom, h. írtál. Akkor lehet jó volt az csak megijedtem amikor végzett a frim frissítéssel.
Megpróbálom, de csak holnap este tudom. Írok-remélem sikerül.
Azt látom milyen lesz a letölteni kívánt skin, vagy csak ha lejött és települt. Vagy neten meg lehet nézni melyik milyen. Mondjuk nekem ha olyan mint ami fent van a másikon az szuper. De lehet van ettől azóta már jobb is...
THX. -
dina77
csendes tag
Annak idején innen töltöttem le, az R1-hez azt hiszem talán az utolsó előttit. Az utolsót letöltöttem, felraktam, de nem ezt keresem...sajnos a barna menüsset nem találom.
https://sites.google.com/site/asoplay/r1-firmware
Sajnos a link nem működik-időtúllépés miatt megszakad...
Szájbarágósan, ha nem nagy kérés, mert nem nagyon értek hozzá. -
dina77
csendes tag
válasz
szabog74 #5065 üzenetére
R2-es lehet, az jó - de sajnos nem tudom letölteni. A link nem működik... időtúllépésre kidob az oldal. Tudnál abban segítteni, honnan lehet letölteni, vagy ha Neked megvan elküldenéd , ha kell adok mailcímet. Sokat segítenél. Az a helyzet tuti letöltöttem én is, de nincs meg, lehet töröltem-nem most foglalkoztam vele. Sajnos.
Köszönöm, ha segítesz. -
dina77
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene...
Már rég használok egy Asus HDPR-1 lejátszót. Ezen volt fent egy frissített frimware. Sajnos történt egy véletlen lekapcsolás, azóta nem indult el. Gondoltam frissíttem. Igen sikerült ,de a szentnek sem találom melyik frim volt az.
Tehát oplay hdpr1 a készülék, PAL rendszer és barna hátterű menüje volt.
Segítsetek, fontos volna-köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest