-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarQs
senior tag
Sziasztok!
Ha valakinek netán sikerülne féltéglát csinálni a lejátszóból és nem akar/nem tud vele mit kezdeni, a probléma orvoslásához ajánlom őket!
Saját tapasztalat: nekem visszahozták az élők közé a vasat! -
MarQs
senior tag
válasz
Kicsirics77 #4944 üzenetére
Bár működnie kéne a módszernek, de nálam így akadt meg az R3 Air a "Preparing for update. It takes few seconds" feliratnál. Egyszerűen nem csinál semmit a vas, nem lép tovább, a három LED az elején (POWER/WIFI/STORAGE) meg csak folyamatosan világít.
Most bújom az netet, hogy miként is kell újra életet lehelni a motyóban soros kábellel... melós lesz.Ha bárkinek akad némi tanácsa, szívesen fogadom!
-
MarQs
senior tag
válasz
gojko.m #4932 üzenetére
Köszi a tippet! Két pendrive-val próbálkoztam, de egy harmadikkal is bepróbálkozok majd! Valami tuti az USB port körül lehet, mert az amp_r8 pohd eleve hülyén kezeli azt R3 Air esetén: pendrive-ot rádugva wifi adapterként is érzékeli (csak így működik a wifi) és elég lassan is követi le a rendszer a csatlakoztatást.
-
MarQs
senior tag
Sziasztok!
Egy R3-as vasat próbáltam frissíteni amp_r8 pohd-ról (A.C Ryan GUI) először a legfrissebb gyárira (1.29P), aztán a legújabb custom amp_r12_vrtn_r7 verzióra, de a gyári esetén nem történt gyakorlatilag semmilyen változás, az amp_r12_vrtn_r7 után pedig megragadt a folyamat a "Preparing for update. It takes a few second" üzenetnél.
Feltúrtam a netet, próbálkoztam néhány megoldással (soft & hard reset), de egyik sem vitt előrébb. Ha tudtok, dobjatok meg néhány tippel... nekem már túl sok minnden kavarod a fejemben.
Előre is köszi! -
MarQs
senior tag
Sziasztok!
Gyors kérdés: az A.C.Ryan-es firmware-re gond nélkül vissza-, ráhúzható a gyári firm a szokásos módon? Így érkezett a motyó (HDP-R3)!
Vagy esetleg egyből a legfrissebb patch-elt verzió, 1.26P?
A bootcode-ot ellenőrzésnél stop majd play gombkombóra nem dobja fel a rendszer, de gondolom frissebb lehet, mint a 17-es, ha A.C.Ryan-esre lett flesselve... -
MarQs
senior tag
válasz
Kicsirics77 #4918 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Még egy lépéssel közelebb a vásárláshoz... -
MarQs
senior tag
Sziasztok!
Érdemes manapság beruházni egy (használt) ASUS O!Play Air HDP-R3-ba? Nagy elvárások nem lennének vele szembe: játssza le, amit tudnia kell és csatlakoztatható legyen a helyi hálózatba.
Láttam, elérhető hozzá custom firmware is - ez már csak hab a tortán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest