- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Putty-n keresztul hogy tudom a legujabb r12-es firmware-t felrakni?
sajnos most nincs nalam pendrive.
-
F34R
nagyúr
válasz
olizatriznyá #4160 üzenetére
miert ne volna? helyezz a mappaba egy boritokepet es akkor lesz.
-
F34R
nagyúr
válasz
bladegery #4147 üzenetére
bongeszobe : 192.168.1.140 ott a resources-nel fent a sarokba ranyomsz a frissites ikonra es ott lesz legelol. Nagyon hajaz az iconbitre. video beallitasainal 24p bekapcsolasaval egy uj beallitas a 23.976p-t is be lehet kapcsolni , mivel a lejatszo nem tudja igy erdekes lehet, negativumkent meg fel tudom hozni hohy hiaba az angol nyelvre allitas , par leforditatlan orosz felirat marad meg a menu elemek kozt. RC verzio-
-
F34R
nagyúr
Van itt valaki akinek mar volt feltegla , vagy meghibasodott Oplay-e ? (kivancsisag)
a sima gyari firmware-n lehet valahogy hasznalni az ftp-t ?
-
F34R
nagyúr
Hii,
Valaki tudja hogy kell custom firmware-t kesziteni ?
R9 van fent es a gyari R3-s skin (az R1-s keszuleken) egy vsftp van csak fent , ez is csak azert kellett mert nem akartam rohagaszni a kulso meghajtoval. 100-as lan a szuk keresztmetszet (NAS hijjan nekem csak masolasra kellett de olyan lassu hogy inkabb hanyagolom)
Amit max megetetek vele az a 720p-s anyag (Azert is mert meg regi CRT tv-m ) Anyum szobajaban levol LED-t TV-t mar csak docogosen hajtja meg (menu is lassu stb)
Sok problemat okaz a 10bites videok lejatszasa , HTPC lenne az idealis csak az 50k alatt nem uszom meg, masik lejatszo meg felesleges, inkabb egy olcso NAS-ra benevezek es akkor halorol nyomhatom igy megmarad a kenyelem.)Azt nem hiszem el hogy ez a firmware annyival lassabb mint a gyari , pedig csak egy service aktiv rajta.
-
F34R
nagyúr
hi
ftp-rol szeretnek feltolteni az oplayen csungo hdd-re viszont 553-s hibat dob, letoltes jo rola.
oplay r1 (r9 firmware ) ext3 hdd-vel.
linux + filezilla kliens.
-
F34R
nagyúr
válasz
Bajnokfoto #3624 üzenetére
kivalasztod a win 7-t es download global.
(#3625) Zolee11
egy mediainfoval meg nem lesz hazavagva a forum
-
F34R
nagyúr
válasz
Bajnokfoto #3620 üzenetére
illeszd be ide a video tulajdonsagait mediainfoval es megnezem mi lehet a hiba ... a gyari firmware-t ajanlott a legujabbra frissiteni az asus oldalarol.
-
F34R
nagyúr
válasz
felsoviktor #3601 üzenetére
nem veletlenul olyan film amiben van magyar/eredeti nyelv es kisebb birtattal rendelkezik , nekem sem jelenitette meg anno. 2-3GB max a film ha jol sejtem.
(#3604) gojko.m
L5.1-t tuti nem szereti, meg azokat az encodokat amik rendesen minosegrontoak.
-
F34R
nagyúr
Kiprobaltam szinte az osszes letezo fw-t , r7 pohd , r8 pohd, r8 hd2 , elozo lassu + taviranyito nem teljesen tokeletes + ledek nem stimmelnek. hd2-es valamivel gyorsabb , kihereltem a moservices-bol amire nem volt szuksegem igy mar hozta a r1 szintjet gyorsasagban.
Sok gond volt veluk , nem jelenitette meg a beepitett feliratot , flac hangsavot nem kezelte 100%-osan stb... igy hat jobb lattam visszarakni a gyarit , minden tokeletesen megy vele semmi hiba.. ugy erzem ennek a keszuleknek itt a korlatja mar nem erdemes mokolni rajta , inkabb valamikor veszek egy jobb premium lejatszot.... -
F34R
nagyúr
hat nekem nem jott be nagyon az r8 pohd , lassu a boot a menukezeles stb...
olvasgattam a vihatalos moservices weboldalt es talaltam r7-nel olyat hogy skinless ez mit takar ?Skinless version. Don't miss about network settings on autorun file
http://www.moservices.org/files/amp_r7_mos.zip (18 Мб) -
F34R
nagyúr
fu elsore kicsit erdekes , mivel meg regebbi tevem van ezert a feher csik kicsit vibral , kisebbek a fontok stb.... a ledek is valahogy felcserelodtek mikor be van kapcsolva akkor a power led kek es pirosan eg egyszerre (rozsaszin arnyalatot adva. ) kikapcsolva ekkor sima kek a led. Lekapcsolaskor pedig kiirja hogy varjak mire leall , ekkor ujabb gomb lenyomasra kialszik teljesen a led. A taviranyito gombok sem mind mukodnek rajta... bootcode egy amp r8 pohd siman hard resettel ment fel..
-
F34R
nagyúr
regebbi konstrukcio , regebbi gyengebb realtek chipset stb.
kicsivel tobbert nagyjabol a 30k belul maradva :
Esetleg meg foghuzva elmegy : Egreat R4A
En egyelore nem merek meg Androidos kutyuret ajanlani.
--------------------------------------------------------------------------
Es akkor az en kerdesem : Ugye 18-as bootcode-s R1-et tudok router nelkul updatelni ? Hard reset neven felmegy a 23-as , ezutan pedig szeretnem a r8 pohd-t feltenni ha lehetseges siman , csak pendriverol.
-
F34R
nagyúr
Ezt a FW.-t valaki probalta mar ? [link] mega gyari van rajta de mivel eleg reg ota nincs hozza uj igy lehet felrakom..
Egyebkent az mitol van hogy a reakcio ideje lassu ? foleg menuben navigalas , video kivalasztasakor. a masik dolog meg raakasztottam egy sharkoon kulso hazas seagate-s vinyot arra meg azt irta ki unknown device : S . mondjuk lehet bezavart azt is hogy ext3 es swap is van rajta. -
F34R
nagyúr
hy volt mar valakinek oylan problemaja hogy a film lejatszasa kozben az infonal -1fps-t irt ki ezert ahol akciodusabb jelenetek vannak ott kicsit megugrik.
nem akarom ujrakonvertalni vagy leszedni az egeszet. -
F34R
nagyúr
Sziasztok hdpr1-em van és az lenne a kérdésem ha jól gondolom ez nem tudja a 24p-t , de nem is ez izgat mert még nincs hozzá megjelenítőm normális. Milyen videótípusoknál tapasztalható a mikrolag 23.976 filmeknél attól függetlenül hogy mondjuk nem fullhd-k ?
-
F34R
nagyúr
asus o play hdp r1 el tudok torrentezni ? bootcodet- 17 ről 23 -ra kell és moservice is kell. hmmm nincs routerem akkor meg tudom ezeket csinálni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest