- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
"""gyanítom neki sem sikerült erre írt oda egy hülyeséget."""
az a helyzet, hogy a google talalatok alapos atolvasasa utan nem tunik hulyesegnek a dolog, ezert irtam ide be, nem pedig azert, hogy kibasszak veled egy megalapozatlan, idiota otlettel es ertektelen baromsaggal szaporitsam a forumot.
En helyedben tovabbra is ezen az uton haladnek tovabb, es folytatnam azt, amit a google talalatokban irnak tovabb a gep belso orajanak nullazasara (teljes lemerites, akku lehuzasa) -
manu75
aktív tag
Hát ebből ott semmi nem lesz, mivel már lejárt a garancia, 11k (bevizsgálás+munkadíj+szállítás) és akkor ott tartok, hogy megnézték mi a baja utána jönne az alkatrész ami a hibából következtetve alaplaphibás. Árát nem tudom, de inkább 20k-nál több, mint kevesebb így hallásra.
-
moli.hu
őstag
nem azt irja, a data konyvtarat az utoiratban irja csak, a komment fo torzseben ezt irja: """by just getting back to date from 10-12-2015 to 07-12-2015, in my case to be precise... VOILAA!!! everything back to normal""" (data konyvtarad azert "ures", mert nincs rootod)
-
moli.hu
őstag
google elso talalatat probaltad?
-
törölt tag
Szia!
Alul, a taskbaron megnyomod a középső, kerek gombot, hogy az összes alkalmazás megjelenjen. A képernyő tetején látható az Alkalmazások, és a Modulok felirat. Ha a modulokra nyomsz, megjelennek a felhasználhatók. Köztük van az időjárás modul is. Ezt ugyanúgy tudod kitenni, mint az alkalmazásokat. Nyomva tartás, majd kihúzás a képernyőre.
-
moli.hu
őstag
szerintem ez a "toltsd 8 orat" szoveg vegtelenul tul van itt lihegve a forumban, szerintem ezt csak azert irjak bele a kezikonyvbe, hogy csokkentsek azoknak a szamat, akik visszaviszik a keszuleket azzal, hogy rossz/hibas/szar/nem mukodik, mikor csak lemerult az akkuja a raktarban az onkisulestol, es fel kene tolteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest