- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elhagyja Kínát a Vivo OriginOS rendszere
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
"""gyanítom neki sem sikerült erre írt oda egy hülyeséget."""
az a helyzet, hogy a google talalatok alapos atolvasasa utan nem tunik hulyesegnek a dolog, ezert irtam ide be, nem pedig azert, hogy kibasszak veled egy megalapozatlan, idiota otlettel es ertektelen baromsaggal szaporitsam a forumot.
En helyedben tovabbra is ezen az uton haladnek tovabb, es folytatnam azt, amit a google talalatokban irnak tovabb a gep belso orajanak nullazasara (teljes lemerites, akku lehuzasa) -
manu75
aktív tag
Hát ebből ott semmi nem lesz, mivel már lejárt a garancia, 11k (bevizsgálás+munkadíj+szállítás) és akkor ott tartok, hogy megnézték mi a baja utána jönne az alkatrész ami a hibából következtetve alaplaphibás. Árát nem tudom, de inkább 20k-nál több, mint kevesebb így hallásra.
-
moli.hu
őstag
nem azt irja, a data konyvtarat az utoiratban irja csak, a komment fo torzseben ezt irja: """by just getting back to date from 10-12-2015 to 07-12-2015, in my case to be precise... VOILAA!!! everything back to normal""" (data konyvtarad azert "ures", mert nincs rootod)
-
moli.hu
őstag
google elso talalatat probaltad?
-
törölt tag
Szia!
Alul, a taskbaron megnyomod a középső, kerek gombot, hogy az összes alkalmazás megjelenjen. A képernyő tetején látható az Alkalmazások, és a Modulok felirat. Ha a modulokra nyomsz, megjelennek a felhasználhatók. Köztük van az időjárás modul is. Ezt ugyanúgy tudod kitenni, mint az alkalmazásokat. Nyomva tartás, majd kihúzás a képernyőre.
-
moli.hu
őstag
szerintem ez a "toltsd 8 orat" szoveg vegtelenul tul van itt lihegve a forumban, szerintem ezt csak azert irjak bele a kezikonyvbe, hogy csokkentsek azoknak a szamat, akik visszaviszik a keszuleket azzal, hogy rossz/hibas/szar/nem mukodik, mikor csak lemerult az akkuja a raktarban az onkisulestol, es fel kene tolteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Dualsense Edge PS5 kontroller
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest