Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
"""gyanítom neki sem sikerült erre írt oda egy hülyeséget."""
az a helyzet, hogy a google talalatok alapos atolvasasa utan nem tunik hulyesegnek a dolog, ezert irtam ide be, nem pedig azert, hogy kibasszak veled egy megalapozatlan, idiota otlettel es ertektelen baromsaggal szaporitsam a forumot.
En helyedben tovabbra is ezen az uton haladnek tovabb, es folytatnam azt, amit a google talalatokban irnak tovabb a gep belso orajanak nullazasara (teljes lemerites, akku lehuzasa) -
manu75
aktív tag
Hát ebből ott semmi nem lesz, mivel már lejárt a garancia, 11k (bevizsgálás+munkadíj+szállítás) és akkor ott tartok, hogy megnézték mi a baja utána jönne az alkatrész ami a hibából következtetve alaplaphibás. Árát nem tudom, de inkább 20k-nál több, mint kevesebb így hallásra.

-
moli.hu
őstag
nem azt irja, a data konyvtarat az utoiratban irja csak, a komment fo torzseben ezt irja: """by just getting back to date from 10-12-2015 to 07-12-2015, in my case to be precise... VOILAA!!! everything back to normal""" (data konyvtarad azert "ures", mert nincs rootod)
-
moli.hu
őstag
google elso talalatat probaltad?
-
törölt tag
Szia!
Alul, a taskbaron megnyomod a középső, kerek gombot, hogy az összes alkalmazás megjelenjen. A képernyő tetején látható az Alkalmazások, és a Modulok felirat. Ha a modulokra nyomsz, megjelennek a felhasználhatók. Köztük van az időjárás modul is. Ezt ugyanúgy tudod kitenni, mint az alkalmazásokat. Nyomva tartás, majd kihúzás a képernyőre.
-
moli.hu
őstag
szerintem ez a "toltsd 8 orat" szoveg vegtelenul tul van itt lihegve a forumban, szerintem ezt csak azert irjak bele a kezikonyvbe, hogy csokkentsek azoknak a szamat, akik visszaviszik a keszuleket azzal, hogy rossz/hibas/szar/nem mukodik, mikor csak lemerult az akkuja a raktarban az onkisulestol, es fel kene tolteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest