Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabika7676
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérnék. A fiam tablet-e lefagyott. De nagyon. Most ott figyel a képernyőn egy játék képkockája, de semmit nem lehet csinálni vele. Még kikapcsolni sem. Mit lehet vele tenni? Megvárom, míg lemerül?
-
Gabika7676
csendes tag
válasz
Burning Sky #4594 üzenetére
Szia! Tudnál nekem segíteni? Olvasom, hogy töröltél lapokat. Eredetileg ugyebár 5 lap van. Karácsonyra kapott a fiam egy asus tablet-et, és (nem tudni, hogy), de az 5 lapból 2 lett, és egy gyárilag telepített képet tett fel háttérképnek, valamint eltűnt az összes játékalkalmazás ikonja. A képet visszaállítottam, és az ikonokat is, de maradt két lap, a nagyfiú meg szeretné, ha 5 lenne. Ezek után a két fiam addig kapcsolgatta össze-vissza a játékokat, hogy egyszer csak (ki tudja, honnan) előjött egy lap, aminek a tetejére az volt írva, hogy Szórakozás, és ott lehetett "forgatókönyvek"-et állítani. Egyet sikerült visszaállítani, de annyira kapkodtak a tablet felé a srácok, hogy gyorsan ki is léptünk onnan, és azóta sem jöttem rá, hogy lehet lapokat törölni, vagy visszatenni. Nálunk egyébként, mikor a gyári képet betette háttérképnek, nem húzta szét, hanem ugyanaz a kép volt mindkét oldalon. Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest