- Mobil flották
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
manu75
aktív tag
válasz
moli.hu #5192 üzenetére
Ez a megoldás nem segít, gyanítom neki sem sikerült erre írt oda egy hülyeséget.
Több helyen is találtam erre vonatkozó hibát, de megoldást sehol sem. Valami nyűg lehet a tabbal, mert hétvégén használat közben gondolt egyet és újraindult, vagyis csak próbált de nem töltött be. Bekapcs gomb hosszan 2. volt hogy 3.-ra jött csak be. Na ekkor csináltam egy hard reset-et rajta, de az sem segített, sőt most már a beállításokban sem lesz aktív a wifi gomb csak nagyon ritkán, de akkor sem lehet bekapcsolni rajta a wifit. Pedig nincs agyon használva alig volt rajta pár program a gyáriakon kívül, aksija is kiváló még mindig. Lejelentettem az ASUS felé az ügyfélszolgálaton nagyon segítőkészek voltak remélem sikerül megcsinálniuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest