- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 12T - egytucat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chance
tag
Sziasztok!
Nekem kb másfél éves a tab, alapvetően nagyon szeretem, de mostanában felvett 1 furcsa szokást. Viszonylag ritkán szoktam teljesen kikapcsolni, bár azért 1-2 hetente előfordul. Stock droid, van elég szabad helye - mégis heti párszor amikor lezárom Transcoverrel, legközelebb mikor kinyitom, teljesen ki van kapcsolva. Az töltöttség ilyenkor változatos, kapcsolt ki 15% körül is (ezt még megérteném), de 40-50-60%-nál is. Aztán a bekapcsoló gomb hosszan nyomására egyből bekapcsol, nem dob semmi hibát. 2 különböző launcherrel is jelentkezett már a hiba.
Valaki találkozott már ilyennel? -
-
Chance
tag
Azzal viszont nem árt tisztában lenni, hogy az előlapot semmi sem fogja a kijelzőhöz (vagyis a pici mágnes, ami a készenlétet kapcsolgatja, az megpróbálja, de kevés hozzá), szóval ha az oldalára fordítod a tokot, kinyílik a fedlap és pont a legsérülékenyebb kijelzőt nem védi.
Ettől függetlenül jó kis tok, jó anyaghasználat, de ezt nem árt tudni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest