- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
Smith890 #4936 üzenetére
Szerintem is nyugodtan küldd vissza. Bár a netes felületen azt kérik, röviden, lényegretörően határozd meg a hibát, én most is kisebb regényt írtam. A múltkor nem volt elég alapos, így levélben is megkerestek, de ott tisztáztuk, mi a helyzet. Mindenképp csináld végig, még ha macerás is.
Amúgy nekem - szerencsére - pozitívan végződött a garanciális javítás. 2 napot volt a szervízben, tegnap már kézhez is kaptam a készüléket. A leírás alapján alaplapot cseréltek, ami eléggé valószínű (sajnos a cuccaim eltűntek, de ezzel számoltam, amikor leadtam a tabot).
Majd a történet többi részére is kíváncsi vagyok (de szerintem mások is).
Sok sikert!
-
Levente75
aktív tag
válasz
Smith890 #4936 üzenetére
Figy! Simán meg kell fenyegetni őket.
Ez nem módi, amit leírtál, hogy fél perc alatt javítanak.
Írd le nekik konkrétan meddig legyen töltőn, mennyi idő után jelentkezik a hiba.
Viszont lenne még egy ötletem, hogy ha van otthon kamerád, akkor csinálni róla egy felvételt 1-2 órásat és a videon smegmutatni előidézni a hibákat. Azt meg fel lehet tölteni Tyutyubra. -
umfrider
senior tag
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
Smith890 #4936 üzenetére
Nekem utóbb olyan hibával volt szervízbe, hogy a gép nem kapcsolt be. Töltőn sem, anélkül sem. Nekem ezt kb. 3 nap alatt megoldották (mivel be tudtam utána kapcsolni, így a szervízelés sikeres volt).
A mostani hiba (ami már akkor is létezett, csak elfelejtettem megírni nekik), hogy a memóriakártyát random módon leválasztódik és ha nincs szerencsém, csak úgy lehet újracsatlakoztatni, ha restartolom a tabot. Hétfőn jutott el a Cordonhoz, tegnap már jelezték, hogy kész.
Kíváncsi leszek, mi lesz a papírra írra. Az itteni tapasztalatok alapján alaplap csere, ami ebbe az időintervallumba bele is férne (nem tudom ezt ott helyben meg tudják-e oldalni). Remélem nem lesz gond, mert lassan lejár a garanciaidő.
Egyébként én simán visszaküldeném nekik az eredeti hibák leírásával, akár az akksi lemerített állapotában.
-
Imike_80
aktív tag
válasz
Smith890 #1817 üzenetére
+1
Sajna nekem sem vált be. Álmomban sem mertem volna gondolni, hogy ilyen kicsi lesz köré ez a tok. Általában beletolom, de nem cipzározom be én sem. Attól jobban féltem még. A céges Wayteq x-tab 70 qci-t hordozom benne, az szinte lötyög benne. Meg hát nem is féltem annyira, de hát az fér bele.
Egy szilikon hátlapot azért szeretnék hozzá, mint a Nexus 7-re ami van, de MeMo Pad-ra még nem láttam eBay-en. -
N!Tr0v!CS^^
csendes tag
válasz
Smith890 #816 üzenetére
Mikor én vettem, még se angol, se magyar MANUAL nem volt az asus hivatalos oldalán, a készülékhez járó kézikönyvben meg hülyén van lefordítva, ELSŐ töltésre 8 órát kell szánni ( amit én kihagytam -.- , másodjára töltöttem 8 órát, miután egy angol fórumon olvasgattam asus aksikkal kapcsolatban )
Li-Ion aksiknak az a jó ha többször töltöd nem mély töltéssel.
Az ottani fórumon azt írták, ha 50%-ot eléri az akku töltöttség, akkor töltsd 100%-ig és ha elérte szedd le,
ha lemeríted 20% köré akkor újra 8órás töltési idő kell neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest