Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
10-es utazni szerintem nagy. Nálam az összehasonlítási alap ami van az ipad (otthon jó, de utazni nekem sok). Én egy 7.7-es samsungot használok. Szerintem az ideális méret most a 8-as.
De vettem egy ilyet keresztlányomnak. Ennyiért ez teljesen pöpec. Elég jó kijelző és ami utazásnál számít jó akku. Persze a 7.7-em jobb, de háromszor annyiért ez nem nagy cucc.
-
Köszönöm a segítséget, megjött a tablet. Azt kell mondanom 45 ezerért ez teljesen korrektnek tűnik.
-
Sziasztok!
1-2 héten belül tervezek egy ilyet venni keresztlányomnak szülinapjára. Tudtok véletlenül valahol akciósan (új, legális forrás, magyar gari)? Én mindenhol 48-52 ezerért látom.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Tab M11 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Lenovo TAB M11 tablet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi