- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
eversman
tag
Akkor DSLR kapcsolat összerakása:
Kell hozzá:
- Tablet
- Y-OTG kábel
- Valamilyen tápforrás (működik hálózati töltővel is, PowerBank-kal is, meg autós töltővel is)
- DSLR gép + a hozzá tartozó adatkábel (Canon 550D-vel próbáltam)
- DSLR controller (https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.dslrcontroller) vagy DSLRDashboard (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dslr.dashboard)
Nekem a DSLR Contoller jobban bejött, annak ellenére, hogy beta, folyamatosabb az élőkép, és jobban néz ki a kezelőfelület.
Összekötöd a rendszert. OTG kábel a tabletba, kábel anya végére valamelyik táp, tábel apa végére a fényképezőgép. Nem tudom az összerakási sorrendnek van e jelentősége, nálam úgy volt a leggyorsabb, hogy minden összedugtam, és után az egészet bele a tabletba. Elvileg előugrik egy ablak, hogy engedélyezed e a hozzáférést a DSLR Controllernek, elfogadod, a program elindul. Automatikusan nincs LV, de egy katt, és lesz.
LV módban a gép a tükröt felcsapja, a fókusz meg a képkészítés ezért az ehhez tartozó sebességgel fog működni. Képeket alapjáraton a fényképezőgép tárhelyére menti, de egy klikk, és áttölti a tabletra.
Elsőre így hirtelen ennyi, élesben még nem teszteltem, ahhoz megfelelő jármű, időjárás, meg szabadidő szükséges.
Ha kérdésed van, akkor hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest