Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kitti14
csendes tag
Sziasztok! Édesapám szeretne új telefon, de nem tudja, hogy XR legyen vagy 8Plus. Tudnátok esetleg tanácsot adni, hogy melyiket lenne érdemesebb? Nekem Samsungom van, szóval nem vagyok képben az iPhone-okkal. Mennyire hamar lehet hozzászokni a teljes képernyőhöz? Neki most egy 5S van és nem tudom mennyire szokná meg az XR-t. Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung S9 Plus 64GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen1 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest