Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Khelben
nagyúr
válasz sityupityu #6293 üzenetére
Gyári.
-
mr.tamasbiro
őstag
swiftkey
-
kutga
nagyúr
Gboardot mióta tud magyarul.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
MODERÁTOR
Én a gyárit.
-
veterán
Ti milyen billentyűzetet használtok?
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
-
Tünde SE
tag
Ilyet még nem láttam!
Akárhonnan szeretném letölteni az iTunest, valamennyi %-nál megakad!"A viták lényege nem a győzelem, hanem az előrehaladás."
-
nord_
veterán
válasz sityupityu #6282 üzenetére
Sajna a Windows-változat tényleg nem az igazi... Macen használni igazi megváltás Windows után.
-
Vitaqo
senior tag
+1: A Facebook Messenger hangját, hogyan lehet kikacspolni?
-
Arcképgyáros
válasz sityupityu #6282 üzenetére
Nekem is már többször újra kellett telepítenem mert valami nem volt oké, de megvagyok vele. Mondjuk havonta 1x ha hozzányúlok.
-
veterán
-
-
veterán
-
Arcképgyáros
-
veterán
-
Vitaqo
senior tag
Tudtok tisztító appot ajánlani a telefonra?
-
kutga
nagyúr
válasz sityupityu #6271 üzenetére
Azt azért hozzá kell tenni, amikor legutóbb skype-oltunk haverokkal, az én SE-m és a haver 6S kamera minősége egymás mellé rakva elég feltűnő volt az utóbbi javára.
Ha képeket is lőnék vele, meggondolnék valami komolyabbat.
MOD
A kínaiaktól én tartózkodom, az olcsóságnak sokszor megvan a maga ára egyéb téren.[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
veterán
-
kutga
nagyúr
válasz sityupityu #6269 üzenetére
Én már annak örülök hogy van egy telefonon. Szelfiket nem készítek, videótelefonálásnál meg nem kell több.
-
veterán
Tegnap kicsit tesztelgettem, és bebizonyosodott amit amúgy is tudtam, hogy a telefonoknál nem csak a megapixel számít ha a fényképezésről van szó. Történetesen az SE előlapi kameráját hasonlítgattam más telefonok 5 megapixeles előlapi kameráihoz. Én nem használom soha ezeket az előlapi kamerákat ezért nagyon meglepett az eredmény. Ugyanis az SE 1,2 megapixeles kamerájának a látószöge valóban nem a legjobb, de képminőségben úgy hazavágott más 5 megapixeles előlapi kamerával szerelt telefonokat, hogy csak pislogtam. A tesztalanyok távol keleti csodák voltak, köztük xiaomi redmi 3/ 3S stb, amik egyébként pedig nem is az alsó kategóriát képviselik.
Azt nem mondtam, hogy az SE kamerája megütné pl egy 6S vagy egy S7 előlapi kamerájának a szintjét, de ezek a kínai processzorbajnok telefonok elbújhatnak mellette.[ Szerkesztve ]
-
Tünde SE
tag
válasz sityupityu #6267 üzenetére
Akkor viszont véletlenül én állíthattam el, amikor használtam, mert többször is hívtak és a táskámban nem hallottam. Mikor kivettem, akkor néztem meg és 2 egységnyire le volt halkítva!
"A viták lényege nem a győzelem, hanem az előrehaladás."
-
veterán
-
Tünde SE
tag
Köszi mindenkinek, mostmár teljesen érthető és egyértelmű, minthogy az is, hogy nekem az "off" állás a jó, mert ha nem tudom zsebbe tenni a telót, akkor a táskámban ne állítódjon el a hangerő, mint ahogy arra már volt példa!
Egyébként a tegnap esti parázásom közepette állítottam a kapcsolót "off"-ra!
[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
válasz Tünde SE #6263 üzenetére
Amikor az Állítás gombokkal OFF állapotban van, akkor a jelzések és a csengőhang hangerejét csak innen, a menüből tudod állítani. Az oldalsó gombokkal ebben az esetben a médiahangerőt változtathatod (zene, youtube, stb).
Ha ON állásban van a gomb, akkor médialejátszás közben azok hangerejét állítod, míg minden más esetben a hívás, sms, email, stb. hangerejét.Van, aki azért szereti OFF állásban tartani a gombot, nehogy elnyomkodja a hangerőt, és véletlenül lemaradjon egy hívásról.
Van, aki viszont azért szereti ON állásban tartani, mert így kvázi több hang-profilt használhat: ha pl. az oldalsó, fizikai gomb felső állásban csak hangerő, lentiben csak rezgés van beállítva, akkor lehetősége van menüzés nélkül (rezgés nélkül) némítani, illetve hangos környezetben maximumra tolni a hangerőt.
Ízlés kérdése. -
Tünde SE
tag
-
Tünde SE
tag
Sziasztok!
Színházban voltunk és le kellett némítani a telót. A bal felső kapcsolót használtam. Majd amikor visszakapcsoltam, nem a csengőt írja ki az ikonnál, hanem fejhallgatót!
Már újra indítottam és így sem állt vissza és kapcsolgatásra sem. Mit lehet tenni ilyenkor?
Lehet, hogy a csatlakozója ment tropára, mert túl könnyen lehet ki-be dugni a fülest és ha kiveszem, akkor sem áll vissza csengőre![ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz sityupityu #6253 üzenetére
Nem volt még olyan telefonom amit ne reptettem volna meg.
-
veterán
Én is ilyen csúsztathatós tokban gondolkodtam, csak most az elejtés után kicsit elbizonytalanodtam. Pedig nem szokásom elejteni a telefonokat , de mégis megtörtént.
Én Spigen szilikontokot használok, egy rossz szavam nem lehet egyébként rá, nagyon jó.[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz sityupityu #6250 üzenetére
Először ejtettem el (kétszer igazából) aztán raktam rá egy átlátszó szilikon tokot.
Annak jó volt a fogása, de vastag volt, koszolódott alatta és pár hét után el is sárgult. Ezután vettem ebayről egy utángyártott műbőr tokot, de azt nem minősíteném.
Aztán rápróbáltam a gyári Apple bőr tokot is, ami nagyon elegáns, nagyon minőségi, de teljesen elrejti a telefont, úgyhogy részemről ennyi, rendeltem egy csúsztatós bőr zsebet, ha olyan helyen van, kulcs mellett, akármi.
-
veterán
-
kutga
nagyúr
válasz sityupityu #6246 üzenetére
Nekem is miután eldobtam.
-
veterán
-
Arcképgyáros
válasz sityupityu #6246 üzenetére
-
veterán
-
kutga
nagyúr
válasz sityupityu #6242 üzenetére
Én végül levettem róla mindent. Túl szép hogy eltakarjam.
-
-Ben-
veterán
0,26 mm -es üvegfóliákkal milyen tapasztalataitok vannak? Pofára ejtés esetén előfordulhat, hogy az üvegfólia ellenére betörik a kijelző?
-
veterán
Ma megvolt az első telefonleejtésem. Szilikon tokban volt és a szőnyegre esett.
Lehet, hogy mégis marad a szilikontok hiába rontja a telefon kinézetét.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
bope87
aktív tag
Szia/Sziasztok!
Ugyan elég régi hozzászólás, de hasonló hibát produkált nekem is 1 hete. Sikerült megoldanom szerviz nélkül. A probléma a UPC modem csatornakiosztása volt, részletezem:
Egészen pontosan Ubee EVW3226 típusú UPC modemem van. Elkezdtem olvasgatni a beállításokat, és ezt találtam: "a csatorna számot módosítsa, ha nem megfelelő sebességet tapasztal. Elképzelhető, hogy zavart az a csatorna, amire a modem automatikusan beáll, ez elkerülhető kézi beállítással. Sok eszköz nem kezeli megfelelően az 1-es és a 12-13-as csatornákat, ezeket célszerű elkerülni."
Alapból valóban 1-es csatornán állt, ezt átállítottam a 2+6 csatornára, mentettem a beállításokat és egyből működött a mobilon is a net. Mert a wifire mindig csatlakozott, csak semmit nem töltött be. Illetve volt, hogy 5mp-re lett net, de aztán megint semmi. Más wifin ment.
Nem tudom hogy ez másnak más típusú modemem segít-e, de hátha. Nekem megoldotta a problémát
[ Szerkesztve ]
-
indaboy
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan gondom van a kis SE-vel, hogy ha hívnak nincs csengőhang, ha épp észreveszem és felveszem akkor semmi hang, de a hívásidő az megy. Ilyenkor lerakom, utána hirtelen megjavul. Ez többször előfordult, nem tudom mi lehet a baj. Újraindítás is történt, most nem jelentkezik a hiba. Esetleg valakinek valami ötlet?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=indaboy
-
Vitaqo
senior tag
Egy amatőr kérdés: kamera felbontást fényképezéshet hol lehet állítani?
-
Vizi911
tag
válasz sityupityu #6231 üzenetére
Azt produkálta hogy este feldugtam a töltöre reggel nem keltett elkéstem a melobol.
Semmire nem reagált kivolt kapcsolva. Ennyi. Neem is tudták megjavitani. Armor tokot használok. Karc ütödés nem játszott rajta soseIphone SE 64GB
-
-Ben-
veterán
válasz szupermacs #6230 üzenetére
Azért, mert ember által ellenőrzött, válogatott alkatrészek vannak benne, melyek jó esetben egyenként tesztelve is lettek, így a hiba esélye kisebb. Nekem több refurb iPhone -om is volt, mindegyik strapás volt.
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
válasz sityupityu #6231 üzenetére
Ez elkerülte a figyelmem.
-
veterán
válasz szupermacs #6230 üzenetére
Azt írta, hogy 1 hét.
Vizi911 Hogy halt be a telefon, milyen hibát produkált?
-
-Ben-
veterán
válasz Vizi911 #6227 üzenetére
Ha a cseréről csak egy munkalapod van, akkor is el kell fogadniuk APR-ben. Az Apple oldalán nem indul újra, de a munkalapon rajta van, hogy mikor cserélték a telefont és onnantól újabb 1 év garancia jár.
(Ezt csak azért írom, mert nem feltétlenül kell a munkalapra konkrétan ráírniuk, hogy újraindult a garancia - de úgy lenne tiszta)„A garancia pedig ott folytatodik ahol és már nem adnak egyáltalán uj készüléket csak refurb ot”
A refurbbal szerintem nincs baj. Egyszer kaptam nagyon ocsmány refurbot, le volt verve a sarka, poros volt a kamera és még kattogott is a home gomb, de visszavittem és fintorogva ugyan, de kicserélték. Általában még megbízhatóbbak, mint a fóliás bontatlan darabok.
[ Szerkesztve ]
-
Vizi911
tag
Nem megsértődni kell, mert nem ez a megoldás és neharagudj ha sértésként élted meg nem annak szántam.
Viszont személyes tapasztalatok mondatják ezt velem és nem a telekomnál adtam le a telefont habár függö hanem felvittem pestre hivatalos szervizbe. A garancia pedig ott folytatodik ahol és már nem adnak egyáltalán uj készüléket csak refurb ot ami amugy kicsit bassza az ember csőrét mert én sem használtat vettem a piacon. De működik és ez a lényeg az uj 3 hónapig bírta.
Icenter be meg Istyle ba lehet várni ha az ember azt akarja hogy jonagy ívbe leszarják. Én személy szerint Rákóczi 72. be vittem a keletitől 200m re a Care Center be. Nagyon kedvesek és gyorsak voltak. 1 hét úgy hogy megjárta Csehországot a telefon.
Máshol 1 hónapot mondtak. A boltban meg hülyének néztek. Sajnos akinek már régóta megy a szekér az hajlamos így állni a vevőhöz.
Még egyszer bocs, ha túl direkten fogalmaztam.Iphone SE 64GB
-
-Ben-
veterán
válasz szupermacs #6223 üzenetére
iStyle, iCentre, MediaMarkt, Edigital, szolgáltatók (T-mobile, Telenor, Vodafone), és ebben nem vagyok biztos, de úgy emlékszem, hogy az Auchan is.
-
kutga
nagyúr
válasz szupermacs #6223 üzenetére
Igen.
-
-Ben-
veterán
válasz Vizi911 #6214 üzenetére
Az előző hozzászólásomat törölték (pedig nem kellett volna, mert ami igaz, az igaz).
Tehát:
Legközelebb mielőtt belém kötsz, leszel szíves tájékozódni, ugyanis nincs igazad. Hivatalos forgalmazótól vásárolt készülékre újraindul a garancia, még akkor is, ha számodra ez hihetetlen ..[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz szupermacs #6217 üzenetére
Egyáltalán nem rosszabb. Néha még jobb is.
-
Vizi911
tag
Ne haragudj, de ne reklámozzuk már olyannak akinek még ilyen telefonja nem is volt, hogy ujra indul a garancia vagy ne olyan ember akinek nincs ilyen tapasztalata
Nekem van és nem indul újra a garancia ott folytatódik ahol. ha egy hónapod lenne vissza akkor 3 hónapot kapsz ajándékba és ennyi. A telefonomat egy hónapja cserélték és egy refurb ot kaptam hivatalos APR ben.
Erről ennyit ![ Szerkesztve ]
Iphone SE 64GB
-
szupermacs
veterán
iPhone topicban már írtam, de nem érkezett a válasz. Hátha ti tudtok segíteni:
Egy olyan gondom van, hogy 2 hete az apple ID-met vissza kellett állítanom valami miatt, de azóta wifiről az app store nem akar semmit automatikusan frissíteni. Beállításokat megnéztem, de nem ott van a gond. Valaki tud megoldást erre?
-
GaborGh
őstag
Gyári visszállítás után, ki lehet nyerni a telefonból a teljes hívás időt?
-
mpv
aktív tag
Sziasztok!
Ti tudjátok most frissíteni a google mapst? Nekem nem működik! -
mpv
aktív tag
Az IOS rendszer mennyire védett a vírusoktól?
-
S@s
tag
Sziasztok!
Következő hiba jelentkezett a telefonon: egyszerűen elfelejt csengeni ébreszteni stb... csak rezeg. Videóknak alkalmazásoknak van hangja, zene van. Nincs lenémítva, a kapcsoló működik jelzi, hogy némítom és vissza....
Alkalmazásokat eltávolítottam és a jelenlegi ios verziót visszaállítottam. A hiba ugyanúgy megvan. Reset után egy napig jó aztán megint elfelejt csengeni.... ötlet esetleg???S@s
-
szupermacs
veterán
válasz Khelben #6200 üzenetére
Én sem értem ezt a kompromisszumos dolgot. Sose használtam 3rd party widgetes appokat, meg nem rootoltam, nem romoltam szénné a telefont. Az egyetlen hiányossága nem is a rendszernek van, hanem az angol nyelvű Facebook app, ahol nem tudom beállítani, hogy külső böngészőben nyisson meg linkeket. De ez megint kiemelem, hogy ez nem az iOS hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?