- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
al_age
senior tag
Telefon vásárlás előtt állok és a jelenlegi (és ex) tulajoktól kérdezném, hogy akinek üvegfólia volt a készüléken, milyen gyártmány volt, teljesen lefedte-e a kijelzőt (gomb körül is), illetve összességében elégedettek voltak-e vele. Előre is köszönöm!
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?
-
Angrybird
csendes tag
válasz sityupityu #4688 üzenetére
Szia!
Azt megmondanád, hogy a hangerőgombokat takarja-e vagy nem (a képen nem látszik igazán). Én azt szeretem, ha közvetlenül nyomhatom.
Amúgy gumis/tapadós az anyaga vagy műanyagos? -
sledgebandit
csendes tag
Szia! Ha nagyon olcsón akarod kihozni, akkor ezt ajánlom: [link] . Már vagy 3 hete van rajta és számomra nagyon megfelelő. Puha, jó a fogása - oldala "érdes" felületű, megfelelően vastag, sarkoknál erősítés, de szerintem még így sem ormótlan. Jól illeszkedik, a hátlapnál nem is látok szennyeződést. A kivágások is megfelelőek és van lightning takaró fül. Negatívumként annyi, hogy a gombok kezelése olyan "nyúlós" érzetet kelt, de ezen gyorsan túl tettem magam. Nekem 2 dodót megért.
"-Ez az igazi művészet! -Na meg a fröccsöntés! -Kadarkából jöhet?"
-
veterán
-
borbas666
aktív tag
Én is ezt használom. Tökéletes.
-
törölt tag
válasz sityupityu #4690 üzenetére
Lehet, hogy beruházok én is egy Spigen-re, elég nagy a választék.
Egy hasonlóra, mint ez, csak vékonyabb kivitelben.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #65577472 #4689 üzenetére
Egyébként a képhez viszonyítva "vastagabb és masszívabb" a valóságban. Az oldalfala puha és vastag, ujjal be is lehet nyomni. Nagyon igényes kivitelezés, a telefonra meg valósággal rácuppan, annyira jól illeszkedik. Előtte ideiglenesen egy gagyit használtam egy hétig, annak az illeszkedéséről-kivágásairól stb nem is érdemes beszélni.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
törölt tag
Kép alapján jobbnak tűnik, mint a Nillkin Nature.
-
Lacess
tag
válasz #65577472 #4684 üzenetére
Köszönöm, de nekem ez nagyon nem bejövős. Emellett kicsit ódzkodok már a Nillkin márkától, megvettem a Nature TPU-t az SE-re és naponta kell kitalicskázni a port alóla, valamint a ferde és sorjás kamerakivágás nyomot hagyott a hátlapon.
Már egy ideje keresem a megfelelő tokot, de szép lassan rá kell jönnöm hogy nincs olyan ami egyszerű, vékony, rendesen illeszkedik, és úgy összességében egy korrekt terméknek mondható.Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
csab2
veterán
Azt hittem, hogy a BT kihangosítókkal jelentkező problémát már megoldotta az Apple. Tesóm panaszkodik, hogy a csengést kinyomta a Jabra kihangositója, de a beszélgetést már nem. Másnál is van ilyen probléma?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Lacess
tag
Volt valakinek dolga gyári bőrtokkal (MF045ZM/A) akár 5/5S-en, akár SE-n (mintha nem lenne mindegy )?
Mennyire illeszkedik jól, akár üvegfólia mellett? Könnyen alá megy a por? Mennyire kényes? Tényleg van olyan minőség darab mint azt az ára okán az ember gondolná?
Minden tapasztalatot szívesen fogadok!
Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
veterán
-
csab2
veterán
válasz sityupityu #4676 üzenetére
Igen.
-
veterán
Az üzenethangok erősségét csak a csengőhang hangerejével együtt lehet állítani?
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
zoltanz
nagyúr
Akkora "bukás" már nem lesz az SE mint a 5C ennek örülök. Remélem ad ki még az Apple nem tepsi mobilt a közeljövőben.
-
atyca
senior tag
válasz krumplista #4666 üzenetére
krumplista,Noxy
[ Szerkesztve ]
Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
-
Noxy
veterán
De olyan van, hogy automata javítás. Ezt próbáltad már kikapcsolni?
Ha nem az van ott amit írsz akkor javít.
Amúgy meg lassan megtanulja a gyakran használt szavakat és abból akarja kitalálni a szöveget.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
10.1.1 alatt ki lehet valahogy kapcsolni a prediktív bevitelt?
Ha magyar billentyűzetet használok a beállítások/általános/billentyűzet résznél nincs ilyen opció.
Rohadtul zavar,hogy nem azt írom,amit akarok....Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
törölt tag
Miért lenne hasznos?
Én speciel nem szeretném az ideiglenes tárolót törölni ha egyébként van még hely a telefonon.
Akkor a mail újra elkezdene leszedni a leveleket indításkor, az album újra elkészíteni az index képeket, stb.
Ez miért jó?Ha meg már tényleg nincs hely akkor megcsinálja a rendszer magának.
Olyan dolgokon rugóztok folyton ami tök felesleges.
Ugyanez az appok állandó kilökdösése a váltóból, több kárt okoz mint hasznot. -
Noxy
veterán
Minek bele tenni?
Meg csinálja az magátol is, ha kevés a hely.
Persze azt nem figyeli, hogy kinek mennyi az ingerküszöbje a szabad helyre.
Ha meg elfogy, akkor nagyobbat kell legközelebb venni, vagy le kell cserélni.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
csab2
veterán
-
törölt tag
válasz Gyurvagyi #4660 üzenetére
Nem lehet, viszont van olyan nézet ahol csak a jelölteket mutatja.
Másik lehetőség a bal alsó ikonnal szűrt listára kapcsolni.
Ha aktív a szűrő alul közepén kattintva be lehet állítani, hogy pl csak az olvasatlan vagy csak a jelölt leveleket mutassa, vagy ezeket mindkettőt.
Így a bejövő mappában egy kattintással eléred a jelölt leveleket. -
Gyurvagyi
tag
Egy nem feltétlen SE specifikus kérdésem lenne.
A gyári levelezőben meg tudom valahogy csinálni, hogy a megjelölt levelek legfelül maradjanak az inboxba?Challenge accepted!
-
Tibee86
nagyúr
válasz szupersanyi #4648 üzenetére
iTunes beállításainál kapcsold ki az automatikus szinkronizálást.
[ Szerkesztve ]
-
Kercsi17
tag
Sziasztok!
Jelenleg 9.3.2.-t használok, igazából nekem nincs bajom vele, viszont nagyon ajánlgatja a 10.1.1-et, Eddig a kezdeti hibák miatt nem frissítettem, nem tudom javítva lettek-e már ezek vagy várjak a frissítéssel? Mi a közvélemény erről?
-
szupersanyi
aktív tag
válasz univerzita #4652 üzenetére
iTunes-ból nem lehet törölni a zenéket?
-
univerzita
addikt
A Syncios használathoz fent kell lennie a iTunes -nak. A iTunes -ban kapcsold ki a szinkronizálást.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz sityupityu #4650 üzenetére
Synciost használ.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
veterán
-
kutga
nagyúr
Töröld az Itunest.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
szupersanyi
aktív tag
válasz VoltanIgor #4647 üzenetére
Ahogy ajánlottátok itt is, elkezdtem használni a Syncios-t, ezzel végre tudok filmeket és zenéket is könnyen másolni az iPhone-omra.
Az a gond, hogy amikor csatlakoztatom a telefont a gépemre, akkor automatikusan elindul az iTunes és elkezd szinkronizálni. És az iTunesban régebbi zenék vannak, mint a telefonomon, ezért leszedi a telefonról az új zenéket és a lejátszási listáimat is törli. Ezzel mit csináljak? -
nord_
veterán
Amíg windowsos gépem volt, addig azt csináltam, hogy 'best of' válogatás egy mappába, aztán iTunes szinkronnal ment az iPhone-ra. Ha bármit akartam változtatni, csak simán bedobtam az új képet a mappába, aztán amikor rádugtam a pc-re, akkor automatikusan szinkronált.
iCloud az sajnos akkor buli, ha több iEszközöd van. -
DaWe94
senior tag
Ez még a jövő zenéje.. semmi nem lehetetlen De egyenlőre kényelmesebb az, hogy telefonról felmegy drivera az összes kép/videó, eredeti minőségben ha bekapcsolom a gépet akkor pedig letöltődik automatikusan... és ha feltöltött minden kép, akkor nyugodtan törölhetem a telefonról. Ha ezt valahogy átlehetne hidalni iCloud segítségével, akkor lehet hogy azt használnám. Ötlet esetleg? Lehet olyat csinálni hogy pc-n a wines icloud külön mappába mentse ki magától az icloud tartalmát? úgy hogy onnan ne törlődjön semmi, ha a telefonon letörlök valamit.. megértem én.. ez jó dolog ha van több almás eszközöd, de így... nem az igazi
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
nord_
veterán
válasz #53667584 #4634 üzenetére
Ennek a törlöm telefonról törlődik a szerverről is dolognak nem sok értelmét látom.
Akkor ebbe gondolj bele: a családi nyaralásról hazaérve, feltöltöm a fényképeket a Macre, majd megszerkesztem. Utána nem kell mindenféle megosztással bajlódni, mert a fotók azonnal láthatók lesznek az iPaden, a zasszony iPhone-ján, és az enyémen is. Nem lesznek ott az elszúrt, vagy fölösleges képek, mert ha törlöm valamelyiket szerksztés közben, akkor az eltűnik a többiről is. (Nem, ha véletlenül törlök, nincs baj, mert a kukából vissza lehet hozni.) Nincs nyűglődés a család részéről, hogy tegyük már fel a képeket a másik eszközre is, nincs nyűglődés, hogy ne online tárhelyre töltsük, mert akkor nem tudom megmutatni a kollégáknak (mert lassú az internet, mert kevés a mobilnetem), stb, stb... -
nzolo76
tag
válasz VoltanIgor #4625 üzenetére
Amikor frissítettem ios 10-re én is azt tapasztaltam, mintha nem menne ez az iTunes Store-os tisztítás, aztán pár hét után újra próbáltam, és működik. Nekem van is hozzárendelve a fiókomhoz kártya, de nem vesz le semmit. Nem szabad neki megadni a touchid-t és akkor nem kölcsönzi ki a filmet, de felszabadít egy kis helyet.
Egyszer én is tapasztaltam olyat, hogy magától is takarít, ha kevés hely van, de valószínű nem vagyok elég türelmes, ha 1,5-1GB alá csökken a szabad helyem, tisztíttatok egyet. Lehet semmi értelme, de jó látni, hogy több a szabad hely.
*** iPhone 12 - iPad Pro - Apple Watch S6 ***
-
törölt tag
válasz #53667584 #4632 üzenetére
Beállítások / iCloud / fényképek
Lehet backup, de azt tudni kell ha a telefonról törölsz képet akkor a felhőből is törli, azaz szinkronban tartja.
A képen az optimize pontnál írja is, hogy ha kevés a hely a telefonon akkor a tárolt képeket lecseréli kisebb verzióra, de a teljes felbontású továbbra is elérhető a felhőben.
Amikor egy kicsinyített képbe nagyítasz bele akkor letölti.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Frontiner #4630 üzenetére
Jó de mi ennek az értelme?
Ugy értem a rendszer takarít magától ha kevés a hely, nálam is előfordult már.
A másik hasznos dolog a fényképeket iCloud-ban tartani, és beállítani hogy szükség esetén a telefonon csak az optimalizált változat maradjon.
Ezt is csinálta már nálam, 2gb fotó lement 300mb-ra kb. -
DaWe94
senior tag
De működik.
-
törölt tag
10.1.1-en működik. Akkor venné le a pénzt amikor a touch ID-t kéri, de ott mégsem gombot nyomok.
-
scr006
tag
Én kipróbáltam, és valóban működik, de hozzáteszem, hogy nekem nincs hozzárendelve kártya, szóval, ha akarná se tudná levenni. Viszont 3 gb helyet csinált egy pillanat alatt, de hogy leveszi-e a pénzt alap esetben azt nem tudom, bár nem gondolnám, mert ahogy "mégse"-zem azonnal visszaáll az értéke, hogy megvehető.
iOS 10.1-et használok.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Tünde SE
tag
Sziasztok!
Ha kapok dokumentumot
PDF vagy world-dokkot viberen és mentem, akkor hol keressem, hova menti?
Mert eddig csak a viberből megnyitva tudom olvasni!"A viták lényege nem a győzelem, hanem az előrehaladás."
-
kutga
nagyúr
Kis érdekesség az akkuhoz.
Tegnap délután utaztam vissza Pécsről Budapestre, előtte feltöltöttem az akkut teljesen, ki tudja alapon. Három órát mentem, menet közben nem használtam, talán pár email meg messenger üzenet ha jött, hazaérve néztem rá, az akku még mindig 100%-on állt. Ezt nevezem.
-
csab2
veterán
Ha sokat használod ezeket az alkalmazásokat, akkor bizony előfordulhat. Ezek nagyon teleszemetelik a rendszert: letöltött képek, videók, miegymások. Jó lenne, ha az iOS lehetőséget adna arra, hogy az alkalmazás törlése nélkül meg lehetne szabadulni ezektől.
-
C$abi
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a frissen vásárolt (kb 2 hete) iPhone SE-mmel kapcsolatban:
Csak nálam jelentkezik az, hogy naponta körülbelül 100-120 MB helyet harapnak el a különböző alkalmazások? Kissé furcsállom, mert másoknál az Instagram-Facebook-Messenger trió összesen foglal kb 6-700 MB-ot, míg nálam a három együtt csaknem másfél GB-ot. Ha valaki tudja ennek az okát és az orvoslásának módját, minél előbb értesítsen! Hozzáteszem, 10.0.2-es iOS van rajta.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
tomcsi23
veterán
-
-Ben-
veterán
válasz szupersanyi #4606 üzenetére
Az SE ilyen. Nem hinném, hogy fel kell fújni. Nálam mind a 6 ilyen volt/vagy lett idővel
-
szupersanyi
aktív tag
Ma reggel ota a Home gomb also resze kicsit elkezdett kattogni, amikor csak picit nyomom be. Ez gyakran elofordul iPhone-oknal es ne torodjek vele vagy mit csinaljak?
-
VMatteo
őstag
válasz Masterboy84 #4601 üzenetére
Már hogyne lenne. Nem kell a home gombot nyomogatni, csak felemelem a telefont, ujjam rajta, már fel is van oldva.
Tisztelet a Gépésznek!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Masterboy84 #4601 üzenetére
10.1-et telepítettem, szóval én nem ugrottam rá.
Meg is bántam, mert ilyenkor nem lehet már vissza lépni 9-esre. Ha valaki rögtön frissít 10-esre van lehetősége vissza tenni a korábbit.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Masterboy84
tag
Sose értettem hogy miért kell rögtön ugrani a megjelent iOS-re, főleg hogy abszolút nincs benne semmi hasznos újítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest