Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Mephistoone
üzenetére
Időnként törli (nálam is), ahogy a kontakthoz rendelt csengőhangot is.

-
Mephistoone
senior tag
Van valakinek otlete arra hogy egyik naprol a masikra eltunt a full sreen caller. Senki kepet nem mutatja nagyban amikor hiv. Minden uj progit amit a napokban feltettem le is szedtem. Home+power volt mar... koszonom
-
válasz
sityupityu
üzenetére
Se pro, se kontra nem tapasztaltam semmit.
-
-
4264adam
nagyúr
Mennyire megbízható szervíz az Icentrum?
Elgondolkoztam hogy, a Telekomnál ideje lenne lemondanom a havi 2.500ft biztosításomat, mert hiba esetén az önrész emelett is 28.000Ft. Míg az Icentrum Kijelzőt 23.000Ft-ért cserél.
-
-
-Ben-
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
Rendben van, semmi extra nem történt...
-
válasz
szupermacs
üzenetére
Akkor megvárlak téged.

-
Más is frissített már a 10.3.2-re?
-
mpv
aktív tag
Köszönöm nektek a türelmes segítséget! Töltsem le az appstorebol az Imgurt,és próbálkozzak? Egyébként letöltöttem a 10.3.2 ma,azóta nem jött elő. De mindenképp valahogy mutatok képet nektek. Más(is) mióta kell Id jelszó ha meg akarom nézni Beállítások-Apple Id-Jelszó biztonság(például)? Nagyon köszi!!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
mpv
aktív tag
"Kérjük frissítse facebook idővonalát az iphone" kék színű háttéren ugrik fel ilyen oldal!!! Majd egy 90-es emelt dijjas sms kellene küldeni!Napi szinten előjön már 3 napja Az előzmény eebhelyadatokat töröltem,de nem változik!!
-
rumos XIII
aktív tag
Valaki frissített már 10.3.2-re?
-
-
Ufff
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
De van...
-
Tünde SE
tag
Sziasztok!
Tegnap Skype hanghívással hívott egy barátom, akinek egy vadi új pc-je van és most lőtte be.
Ő hívott. Fogadom a telómon és akkor egetverő sistergés a felső hangszóróból, de olyan, hogy fél méterről is hallatszott!
Gondoltam semmi gáz, a pc-jén nincs jól beállítva valami.
Hívtam mobilon, kicseng, felveszi, ugyanaz!
Felhívom a férjemet, vele is ugyanaz!
Levert a víz!
Újraindítottam, azóta tökéletes!
Miket tud ez a teló produkálni!? -
Ufff
senior tag
Tegnap beadtam szervizbe az SE-t. Beszart a közelítésérzékelő. Mondanám, hogy boldog vagyok, de akkor hazudnék. Nem is kéne nagyon rinyálnom, mert kaptam egy 5-öst cserébe addig, meg van egy 5S-em is mellette, de azért az SE jobb, na.
-
ciceroo
tag
MobilCorner-nél olcsóbb és az elmúlt hónapban 2 db SE-t vettem tőlük, korrektek.. és ezeken a helyeken mindig csak 1 év az Apple gyári gari
-
kyle16
tag
hello. 5s-ről váltanék SE-re a kérdésem az lenne hogy vásárolt-e már esetleg innen valaki :partnerogsm
tapasztalatok megbízhatóság stb érdekelne és az ok amiért feltettem a kérdést az az hogy jóval olcsóbbak másnál. hirdetés szövege: Új! Apple iPhone se 32GB - színek – 113 000Ft – MAGYAR NYELVŰ ill. MAGYAR MENÜS ! DOBOZOS! Gyárilag függetlenül, csomagolásban, MINDEN TARTOZÉKKAL, dobozában 1 ill. 2 ÉV Garanciával eladóköszönöm előre is. üdv
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
marcsello10
üzenetére
Biztos javítják garanciában, mivel te nem tudod normál használat során széthajtani a hangszórót.
Gyanítom valami hálózati gond volt, ami ilyen hangerőt küldött a hangszóródra. -
kutga
félisten
válasz
marcsello10
üzenetére
Add le és megtudod.
-
marcsello10
csendes tag
Nem hittem volna, hogy létezhet ilyen, ami megtörtént az SE-mmel. Telefon kihangosítva, beszélgetés folyik, akivel épp beszélek nevet egyet éles hangon, ami nagyon bántja a fülemet, majd mikor a beszélgetésnek vége lett és elkezdtem nézni egy youtube videót arra lettem figyelmes, hogy a HANGSZÓRÓ RECSEG. Az apple minden részletre odafigyel, de egy telefonálás tönkrecseszheti a hangszórót?! És igen, tönkre.
Ha valaki már tapasztalt ilyet, arra nagyon nagyon kiváncsi vagyok. És persze arra is, hogy az apple ezt javítja-e garanciában.

-
kutga
félisten
-
Kud1988
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Ezt tudom. Engem az érdekelt hogy a biztosítás során cserélt készülékre is jár e egy év garancia vagy esetleg viszi tovább azt ami volt. Esetleg semmit nem kap. Tehát eladás esetén garanciális e a készülékem? De kaptam választ, ami logikus is (és sejtettem is), hogy nem az. Mert a garancia az garancia, ha eladom akkor is. A biztosítás más dolog. Azzal ilyen szempontból nem is foglalkozom.
-
zuhi_
senior tag
Tegnap este a telefonom (SE) folyamatosan kikapcsolt és újraindult. Ma reggelre kikapcsolt, bekapcsoltam és visszaállítottam gyárira. Utána be sem tudtam kapcsolni, csak 1-2 óra múlva kb. A logo így jelent meg rajta és a képen lévő zöld pöttyök vibráltak.
Valaki találkozott már ilyen hibával?
-
Kud1988
csendes tag
Sziasztok!
Egy biztosításban cserélt készülékre is újra van 1 év garancia?
Imei alapján próbáltam rákeresni. Meg is találja a készüléket, de semmi hasznosat nem tudtam meg. Gondolom azért, mert refurb a készülék. -
ciceroo
tag
ti milyen offline zenelejátszót használtok.. dühít, ha a gyári appból kilépek, akkor elfelejti, hogy mit hallgattam és abba hol tartottam...
-
VMatteo
őstag
Holnap megyek Pestre, kb mint egy indián párizsban, se kép se hang, busz, metro, lesz minden, Hogy lehetne legkönnyebben megoldanom a navigálást?

-
Wajk
addikt
válasz
VMatteo
üzenetére
Ahogy láttam iOS-en elég érdekes az árazása és a csomagolása az iGO-nak. Én nem venném meg (szubjektív). Ellenben május elején volt legutóbb frissítés a Szülinapp-hoz, érdemes figyelni, hogy idén is felbukkan-e.

(#7018) Khelben: +1 és még tudom javasolni a Maps.me -t amit nagyon jól tudtam hasznosítani amikor egy ismeretlen városban voltam, rengeteg bolt, buszmegálló, stb van benne. Nagy segítség volt.
-
VMatteo
őstag
Vagy ugyanarról a sorról érkezett a 2 hibás fólia, ami ott nem ragad.
Más
Szeretnék Igo-t telefonra, de tényleg nincs csak magyar térkép? Eu van, de az sokat foglalna nagyon. Appstoreban esetleg néha felbukkan a szülinapp, vagy van valami lehetőség csak Mo térképet telepíteni? -
scream
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
Elnézést, elképzelhető, hogy az átlagosnál kicsit érzékenyebb voltam pár külső tényező miatt.

-
Minden sima felületen rajtamarad az ujjlenyomatod, ez tök normális dolog. Hidd el, hogy semmi ragasztó nincs rajta.
"Amúgy kezd kicsit feszélyezni ez a lekezelő stílus."
Mi van? Mutass rá arra a szóra-mondatra ami lekezelő stílusra utalna a részemről! Bár azt gondolsz amit akarsz, nekem tökmindegy elhiheted.

-
scream
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
És az ujjlenyomat miért marad akkor rajta? Meg a szöszt miért nem tudom levenni róla? Meg ha csak a statikusság tartja ott, akkor, ha felnyomja a tok szélén és visszanyomom, miért nem marad ott?
Amúgy kezd kicsit feszélyezni ez a lekezelő stílus.
-
-
scream
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
Akkor mi az amibe a szösz beleragad az alján?

-
niof
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
Én nemrég raktam fel egy S7 Edge-re olyan ívelt "üveget", ami ragasztós volt. Már csak onnan is tudom, hogy mikor ráhelyeztem, egy picit módosítani kellett, mielőtt elengedtem volna, és bizony odaragadt azonnal, ahogy hozzáért. Szóval, van ilyen is azért...😉
De amúgy valóban, a legtöbb statikusan tapad oda. -
-
scream
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
Ami az üvegfólia alján van, amivel a képernyőre tapad. Legjobb tudomásom szerint az valamilyen ragasztó, nem?

-
-
tomcsi23
veterán
Nincs esetleg tokban a telefon

Havernál volt ilyen, hogy folyton feljött, azt kiderült, a tok volt olyan, hogy pont a fóliánál kezdte el nyomni._Petya_: valami egyenes tárggyal nézd meg azért, van-e görbülés a készüléken, de én sem találkoztam még olyannal, hogy feljött volna - a fenti esetet leszámítva.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
_Petya_
üzenetére
Más tippem nincs, de az elég durva lenne, ha gyárilag deformált házzal rakták össze. Mert, hogy mondjuk karcos (nekem az i7-en volt egy szép kis karc a bal felső részen a házon dobozból kivéve) az előfordulhat.
Viszont így, hogy kettőből kettő ennyire feljött azon a részen nem nagyon utalhat másra, mint hogy van egy minimális kis deformálódása a háznak.
Amíg 5S-sem volt rengeteg fóliát raktam fel rá, max 2 havonta lecseréltem mert mindig leverődött a széle, de soha nem volt ilyen gondom, max akkor ha nem sikerült teljesen középre feltenni, de akkor sem ilyen szinten jött fel. -
scream
veterán
válasz
_Petya_
üzenetére
Nekem meg olyan problémám van, hogy miután ráraktam (felment rá szépen, hibátlanul) kb a 3. napon elkezdett feljönni először a felső sarkokban, aztán vékony csíkban a szélén.
Mi lehet ez? Előtte szépen meg lett tisztítva a készülék, így nem gondolnám, hogy a por/kosz miatt jött föl. Zsebben volt csak hordva, így extrém meleg sem érhette. Lehet, hogy csak gagyi a ragasztó rajta? (Rock 0.3mm)

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)