Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
sityupityu
üzenetére
Lehet én is jobban tettem volna ha hagyom.
-
-
kutga
félisten
válasz
Solar_Wind
üzenetére
Gondolom nem egy lépcsőben frissül.
-
Solar_Wind
senior tag
Miert van az, h nalam a szoftverfrissitesnel a 10 jelenik meg es nem a 10.1? Most 9.3.2 van rajta. Koszi
-
Tünde SE
tag
Szokott valaki fórumozni telóról? Ha kijelölök mondatot, vagy szót, utánna teljesen lefagy az egész. Bezárás és újraindítás orvosolja!
Még valakinek fagy ugyanígy? -
S@s
tag
válasz
Mephistoone
üzenetére
Nekem több hívónál is volt. Majd figyelem. 🤔
-
kutga
félisten
válasz
Mephistoone
üzenetére
Nem vagyok szakértő de lehet a vissza váltásnál van valami gubanc.
-
S@s
tag
válasz
Mephistoone
üzenetére
Igen így van. Viszont ha a 4G van kipipálva recsegett. Ha viszont 3G van beállítva úgy nem. Akkor lehet csak véletlen volt. Az az érdekes, hogy nem mindig csinálja... Próbáld már ki te is ezeket, mert kiváncsi vagyok nálad mi lesz.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Masterboy84
üzenetére
Tök felesleges volt, hogy rá legyen nyomtatva. Simán ki lehet cserélni a SIM tálcát.
-
kutga
félisten
válasz
Mephistoone
üzenetére
4g hívás itthon még nincs, az a normális ha híváskor visszavált 3g-re.
-
S@s
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne a készülékkel, hogy hívás közben időnként recseg a beszédhangszóró. Az a helyzet, hogy sokszor tökéletes a beszédhang. Elő fordult már másnál is köztetek ilyen? A hálózat miatt adódhat ez a probléma? Eddig androidos telefonom volt ott nem tapasztaltam. Előre is köszönöm a segítséget! -
domojko
senior tag
Sim tálcán nektek rajta van az imei? Én nem találom sehol. Vagy az SE modelleknél nincs rajta?
-
tutitibi
senior tag
Sziasztok!
Én is ugyanezeket kérdezném.
Tervezek venni egy SE 64GB-os verziót.
A mobilcorner-t néztem ott 138-ért adják a gyári bontatlant és Apple garist.
Ez jó bolt lehet ?
Mert elég sok boltba lehet kapni de az árak 140-200 ezer között vannak, a 64gigásra.A Model A1723-at hogyan tudom lecsekkolni ?
Bocs ha már volt ilyen kérdés.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szupersanyi
üzenetére
Jelöld ki az album összes elemét iTunes-ben, majd Infó megjelenítése jobb gombos menüben.
Ott szerkeszd, majd mentsd el. Szinkronizáld a telefonnal. Ennek meg kéne oldania. -
Tünde SE
tag
A betyárját!
Most vettem észre, hogy a gyári háttérképekből eltűnt egy pár a frissítés miatt! -
mpv
aktív tag
Sziasztok! Frissítettem 10.1-re. Utána kaptam egy mailt amibe megköszönik,hogy engedélyeztem a kétlépéses hitelesítést ai ID-nál.Melyik lépésnél kerűlt sor az engedélyezére a a frissítés utàn?Ezek szerint ennek a funkciónak az eléréséhez kétféle képpen lehet igénybe venni(beállítás ill engedélyezés) gondolom ilyenkor a "megbízható" telefonszám amelyik készüléken történt az engedélyezés? Végűl pedig az érdekelne,hogy ilyenkor nincs visszaállító kulcs? Csak egy db iphonrol van szó,legközelebb néhány év múlva fogok váltani iphonet. Nem hiszem,hogy más apple eszközbe belépnék addig,de szeretném ezt átlátni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szupersanyi
üzenetére
Azoknál amiket hibásan jelenít meg valószínű más adat van megadva az ID3 tagben. Javítani kell kézzel, vagy iTunes-ben összerendelni őket. Pepecselős munka ez.
-
sledgebandit
csendes tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Én 1 hónapja váltottam fizikai billentyűzetes BlackBerryről. Szerinted az első pár napban hányszor akartam megtaposni?

-
törölt tag
Sziasztok, tudtok nekem kerlek segiteni, hogy melyik gsm boltba lehet kapni az A1723 eur modellt rendes garival? A legtobb helyen mar lement 120k-ra. Valaszokot elore is koszonom

-
szupersanyi
aktív tag
Nagyjából sikerült átraknom a zeneimet az iPhone-ra, de most észrevettem, hogy néhány albumnál nem jeleníti meg az összes zenét. Például van egy alapból 12 számos album, de a 12 közül csak 3 szám látszik. Alul van egy teljes album megjelenítése gomb, de nem csinál semmit, ha megnyomom. Mit rontottam el?
-
California1
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Tedd fel a telódra a VLC appot ,SynciOS-el keresd ki az alkalmazasoknál a VLC-t és oda be lehet másolni , utána a telón meg tudod nézni a filmeket.
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
California1
üzenetére
Ehhez 2 kérdésem lenne:
1. Zenéknél hogyan tudok mappákat másolni? Én csak olyan lehetőséget találtam ebben az alkalmazásban, hogy külön ki kell jelölni minden számot, de így nagyon sokáig tartana.
2. Az összes film, ami a gépemen van .mkv kiterjesztésű és ezeket nem ismeri fel az alkalmazás. Mit csináljak?iTunes-sal is megpróbáltam, de ott nem is találtam meg azt, hogy hogyan kell kijelölni a zenéket a PC-n.
-
borbas666
aktív tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Hali. Én 3 hete váltottam. Hamar megszoktam, viszont a billentyűzettől kicsit féltem, vagyis inkább a 4 coltól, viszont egyiknek sem érzem hátrányát. Pedig 5 colról váltottam illetve androidról. Érdekes, de sokkal gyorsabban írok mint 5 colon és kevesebbet is nyomok mellé.
-
California1
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Üdv itt :-)
Ha zenéket , képeket , filmeket akarsz másolni akkor a létező legegyszerűbb megoldás a SynciOS telepítése gépre . -
szupersanyi
aktív tag
Kb. 3 órája használom, de a billentyűzet már párszor felidegesített.
Persze érthető, teljesen más, mint Androidon. Az érintést is olyan, mintha máshogy érzékelné, néha nem azt érzékeli, amit én nyomni akarok, de ez is gondolom csak a megszokás hiánya miatt van.
A zene és a videók átmásolása hogyan is működik pontosan? -
Noxy
veterán
válasz
szupersanyi
üzenetére
iOS 10-n le lehet törölni, de a GarageBand nem lesz ott. (Ha csak saját magad le nem szeded)
-
kutga
félisten
válasz
szupersanyi
üzenetére
Ráböksz hosszan aztán x. Már amelyiket engedi.
Amúgy ne izgulj, az első héten én majdnem falhoz vágtam a telót.

-
szupersanyi
aktív tag
Végre megjött az én iPhone-om is, úgyhogy még egy fővel bővült az Apple tulajdonosok száma.

Valószínűleg nagyon sokat fogok kérdezni itt a héten, ezért előre is bocsánatot kérek.
Az első kérdésem az lenne, hogy az előre feltelepített alkalmazásokat nem lehet letörölni? Leginkább ez a GarageBand zavar. -
mpv
aktív tag
Most frissítettem! Nem világos milyen jelszóra gondol a kétlépéses hitelesítésnél? ID jelszóm van,és jelkódom! Emailbe megköszönték,hogy engedélyeztem! Ill olvastam,hogy nagyon megkell jegyezni ezt a jelszót,mert az apple se tud segíteni ha elfelejtem!
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Én egy 5s készüléről váltotta egy SE készülékre.
Picit visszább olvasva látom nem csak nálam van a kamera indulásának a probléméja, egyébkén ez orvosolható valahogy? Illetve néha néha látok pici apró szaggatásokat, pl: képek elfotdulásánál, email olvasásánal, beállítások menüben, igaz csak egy pillanatra, de azért számomra kicsit zavaró.
Hozzá kell hogy tegyem, NEM új telefonként lett beállítva, hanem icloud mentésből lett visszaálítva, remélem ez nem okoz nagy problémát.Egyébkent ez a kamera indulásos dolog, csak az SE típusnál van jelen, vagy a 6s-nél is?
Remélem mihamarabb megoldják ezeket az apró hibákat
-
tomcsi23
veterán
No, nálam némileg gyengébben muzsikál az akku a 10.1 alatt a 10.02-höz képest. Nyomtam azért egy almalogósat, meglátjuk.
-
kutga
félisten
Kíváncsi vagyok az értesítés hang bugot orvosolta-e.
-
bepap
csendes tag
Sziasztok!
Picit off, vásárlással kapcsolatos kérdés
Szeretnék iphone SE-t vásárolni a közeljövőben. Árukeresőn már nézegettem árakat és a következő boltokat találtam: B-tel, nextelshop, elitegsm, mobilcorner.hu, mobilkereskedes.hu, prémium mobil, jemilagsm.hu.
Ezekkel a boltokkal kapcsolatban vannak tapasztalataitok? Esetleg tudtok ajánlani más megbízható boltokat?
A fórumon jókat olvastam a b-telről, viszont sok negatív kritikát hallottam már a gsmekkel kapcsolatban, pl.: újracsomagolt, behozott, stb.. Az lenne a kérdésem, hogy mikre kell figyelni gsm boltban történő vásárlás esetén, miket kell leellenőrizni a Model A1723, tehát hogy európai, illetve az IMEI számon kívül?
Gondolom nem az Apcom szállítja ezeknek a boltoknak a telefonokat, ha jól láttam csak icentrenek, istylenak, auchannak, mmnek, extreme digitalnak szállítanak.Van e különbség a behozott, például olasz modell, és az itthon forgalomba állított modell között?
Ha gyártói garanciás akkor minden esetben cserélik/javítják a telefont bármelyik istyle, icentreben még ha nem is ott lett vásárolva?
Ha cégesen lenne vásárolva akkor újraindul a garancia vagy ez csak magánszemély esetében működik?
A telefonnal kapcsolatban, pedig olyan kérdésem, hogy milyen típushibái vannak?
Szeretnék elég alaposan utánajárni a dolgoknak ezért a kérdéshalom!
Válaszaitokat előre is köszi!
Üdv, bepap
-
-Ben-
veterán
válasz
csokoládé13
üzenetére
Szerintem ez nemigen múlik el. Anno az i5 -öm ugyanígy sárga volt, 4 évvel később se változott..
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
csokoládé13
üzenetére
Van akinek az segített, ha valami olyan játékot futtatott a telefonon, ami jól felmelegítette.
Ez kiszárítja a ragasztót. Nem tudom ez mennyire jó megoldás. -
Ufff
senior tag
Kint a 10.1! Jelentősen javult az akksiidő és gyorsabb lett tőle a telefon, pedig csak most töltöm le! 😆
-
csokoládé13
tag
Sziasztok!
Szervíz után új telót kaptam, ennek viszont észrevehetően sárgás a kijelzőjének a felső része. Olvastam korábban, hogy ez a ragasztótól van és később elmúlik. Ez igaznak bizonyult?
Nem szeretnék újabb hetet várni a javításra, de egy kicsit azért zavar...
Köszi! -
csab2
veterán
válasz
üzenetére
Eddig nekem sem volt, de az elmúlt 1-2 hétben azt vettem észre, hogy nagyon gyorsan merül. Pedig én ezt egyáltalán nem szoktam figyelni.
Most megnéztem az akku használatot az elmúlt 7 napban, a telefon szerint. Első helyen a Siri van 25%-kal.

Nem is használom, hogy merítheti az a legjobban az aksit? -
csab2
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Yettel topik
- További aktív témák...
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fura. Végül is „SE” ebben is

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)