Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz szupermacs #7894 üzenetére
Én az új Nokia-t várom aztán kiderül mi lesz, az biztos, hogy utálom az iTunes-t és csak egy nyűg ami sokban hozzájárul ahhoz, hogy nekem ez a telefon csak simán jó és nem megváltás mint sokaknak.
-
szupermacs
veterán
Van itt olyan, aki egy SE utódot megvenne, akinek már van egy SE? Alig másfél éves telefon. Nem értem, hogy miért akarja bárki is lecserélni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz univerzita #7892 üzenetére
És nagyon sok embernek nem, mert hiánycikk lesz mint SE volt megjelenés után.
⭐ Stella
-
törölt tag
Szerintettek erdemes meg SE-t venni?
Erzem ez alatt,hogy oke,hogy az i6s belsejet kapta,de az elolapi kamera es a 3D touch hianya mennyire lesz hartany az ios 11ben es az esetleges ios 12-ben?
-
Bkrisz9
őstag
válasz Peterzon94 #7886 üzenetére
Hivatalos viszonteladonal 1+1 ev a garancia a magyar torvenyek miatt, ebbol egy az apple, egy az adott bolt altal. Ha nem hivatalos viszontelado a bolt akkor a masodik bolt altal vallalt evet bukod de az egy ev apple megmarad.
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
batai15
félisten
válasz Peterzon94 #7886 üzenetére
Pontosan így van .
-
Peterzon94
tag
Sziasztok, ha nem hivatalos helyről veszem a telefont, hanem pl: b-tel, akkor is ugyan úgy megvan rá az 1 éves gari? Bocsi, ha hülye a kérdés, első apple terméket venném
-
veterán
-
-
nagyúr
Na, szóval tönkrement a privát telefonom (in memoriam Nexus 5x).
Viszont megkaptam a régi céges iphone-t, és tegnap végre kikódolták. Beleraktam a privát kártyámat, úgyhogy most két iphone-om van, és nagyon furcsa dolgokat csinál....
Ha hívnak, mind a két telefonom csörög, egyszerre (!!!).
Az egyik Vodafonos céges, a másik pedig telenoros privát, semmi közük egymáshoz, és mégis egyszerre csörögnek, mert ugyanazzal az apple id-val léptem be...Komolyan mondom, ilyet még nem láttam....
Ez az Apple logika mindig meg tud lepni...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
törölt tag
Hello!
Az SE-ben van barometer? Valamint aki tesztelte mar ios 11el a 3d touch funkciokat kivaltja majd a hosszan nyomas? (Lampa)
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
whited
addikt
üdv
egy jó hónap múlva lejáró garanciával rendelkező Rose Gold 16gb-nak mi a reális ára ?
T-s, állapota hibátlan, és nem tiltják le ez biztosHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
okoska74
senior tag
válasz okoska74 #7874 üzenetére
A Numbers súgója iPhone készülékhez ezen belül a Az iCloud Drive beállítása az iOS-eszközén
1. A főképernyőn koppintson a Beállítások elemre, majd tegye a következők egyikét:Ha már bejelentkezett: Koppintson a nevére a Beállítások tetején.
Ha az iOS 10.1.3-as verziónál korábbi iOS rendszert használ: Koppintson az iCloud elemre, és jelentkezzen be az Apple ID-jával.
Ha nem jelentkezett be egy Apple ID-val: Koppintson a „Bejelentkezés az iPhone-ra” lehetőségre, és adja meg az Apple ID-ját, vagy igényeljen Apple ID-t, és jelentkezzen be. Kövesse az utasításokat a hitelesítéshez.
Fontos: Ha elfelejtette az Apple ID-ját vagy a jelszavát, visszaállíthatja azt az Apple ID webhelyen. Több Apple ID-t is használhat, de ez nem ajánlott. Az egyik Apple ID-val végrehajtott iTunes Store- és App Store-vásárlásoknem egyesíthetők másik Apple ID-val végrehajtott vásárlásokkal.
2. Koppintson az iCloud elemre, majd görgessen lefelé, és kapcsolja be az iCloud Drive-ot.
3. A Numbers bekapcsolása.
Ez a beállítás lehetővé teszi, hogy a Numbers eltárolja a dokumentumokat az iCloudban.
4. Koppintson a visszafelé mutató nyílra, amivel visszatérhet a Beállítások első képernyőjére, majd görgessen le a legalsó alkalmazásokhoz.
5. Koppintson a Numbers elemre, majd kapcsolja be az iCloud használata funkciót.
Ha ezen az eszközön az iCloud ki van kapcsolva a Numbersben, a szerkesztések és a létrehozott új táblázatok nem lesznek mentve az iCloudban, és a más eszközön vagy a számítógépen készített új táblázatok vagy módosítások nem lesznek elérhetők ezen az eszközön a Numbersben.
Itt az 5. pontnál akadok el. Mert nincs ilyen elem (Numbers).
[ Szerkesztve ]
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
okoska74
senior tag
Van egy táblázatom az iCloud -ban. Szeretném elérni az iphone -ommal de nem engedélyezi a megnyitást a Numbers. Az iCloud drive megnyílik látom a táblázatomat is, de azt az üzenetet kapom, hogy nyissam meg a Numbers beállításait és koppintson az iCloud használata elemre. Ugrás a beállításokhoz de itt nincs Numbers elem. Az Apple ID --> iCloud --> iCloud drive bekapcsolva valamint ezen belül a Numbers is.
Iphone SE IOS 10.3.3
Mit Rontok el? És hogyan lehetne elérni a táblázatomat?iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
wm2
őstag
Engem az a fehér háttér piros betűkkel zavar és ami a lényeg, hogy nagyon fapados. Persze van, aki ezt szereti, az emberek 90%-nak ez elég, viszont a VOX tényleg jobb, integrálja a legfontosabb zenei szolgáltatókkal (Spotify, Soundcloud, kár, hogy a jobb Mixcloud kimarad) és picit jobbnak találtam a lossless támogatást is, ami egy DragonFly/st_füles kombóval igencsak megdobja a zenei élményt. A jobb droidok viszont ezt már integrálva tudják. Ha lesz még SE, jó lenne ha tupíroznák kicsit ezen a téren, mert én szeretek telón zenét hallgatni és állandóan megy.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
batai15
félisten
google billentyűzetet használom itt is , igaz butább valamivel mint a droidos , téma sincs annyi, bár az megoldható háttérképpel is, valamint nincs számsor opció sem.
A ios billentyűzetet 5s-en kevésbé érzem fluidnak, de majd az se meg lesz meg nézem rajta, mert viszont a hangalapú gépelés az könnyebb rajta. -
domerator
veterán
válasz batai15 #7864 üzenetére
En egy aliexpress/ebay hatlapra valo vedo foliat soha nem tudnek szolgalni!!
Amugy a folia ala is bemegy a levego kiveve ha 3 reszes, egybe hatlapi uvegem van i7-re de nem hasznalom, inkabb tokot teszek ra... mondjuk azt mas okokbol.
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz univerzita #7863 üzenetére
Nekem nem valt be, mar nem emlekszem pontosan mit csinalt rosszul, de valahogy bizonytalan volt parszor, vagy akadt vagy nem tudom, de visszaraktam a gyarit. Oszinten megmondom, hogy neha a sikideg allapotba visz, hogy egy rohadt pont, vagy kotojel beirashoz valtani kell, az ekezetes betukrol nem is beszelve, de rettenet stabil a mukodese es nagyon pontos. Apropo, a hosszu nyomas idejet lehet allitani valahol? ( hogy ne kelljen annyit varni az ekezetes betukre)
-
batai15
félisten
sziasztok! tudnátok szolgálni aliexpress/ebay hátlapra való védő fóliát? nem tepered glasst szeretnék, mert a félek hogy a tokok nem fognak rá rendesen passzolni , köszi!
-
domerator
veterán
válasz univerzita #7860 üzenetére
Jelszavak beirasakor mindig visszavalt a gyarira biztonsagi okokbol.
-
MurdR
veterán
válasz univerzita #7849 üzenetére
Na megtaláltam, a HU keyboardra gondoltál? Az kell nekem, ma ki is próbálom.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
wm2
őstag
És különösen ajánlott hozzá az AirPods, aminek a hangképétől (nulla mély, közép-magas kis lyukakkal kiemelve) egy 3000-es Sony is jobb. Ehhez jön még a tizenxéves SBC bluetooth átviteli minőség, mert a jövő a vezeték nélküli technológiáé az Apple szerint csak egy aptX vagy Sony féle LDAC-hoz képest hátul a sorban. Persze a marketing mindent megold.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
R a y
senior tag
válasz domerator #7853 üzenetére
Nem is értem miért nem lehet iphoneon ezt használni, pedig már az első, 2010ben megjelent ipaden is lehetett már
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
domerator
veterán
válasz univerzita #7852 üzenetére
Kar, pedig mar azt hittem hogy tudsz valami csodaszert amivel aktivalni lehet ezt a suhintast...
-
domerator
veterán
válasz univerzita #7849 üzenetére
Iphone-on is mukodik a suhintas??? Ipaden tudom, parom profi modon hasznalja de telefonon nekem sehogy se mukodik!
-
batai15
félisten
üdv a klubban! én is 1-2 hónapon belul se tulaj leszek ha minden jól megy, már a kis 5s is nagyon bejött.
Én is azt tapasztalom hogy 4 col ellenére kevesebbet ütök mellé mint a nagyobb droidos telefonokon .
Más : alin próbáltam keresni hátlapra fóliát, de nem találtam.
Esetleg ha van, milyen néven keressem? köszi![ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz fokukac #7847 üzenetére
Szerintem akkor inkább megszokom a hosszan nyomkodást. Swiftkey valamiért nem jött be droid alatt sem.
Persze, nem valami nagy a 4" gépeléshez, de valamiért hibamentesebb a pötyögésem, mint a nagyobb droidokon. Persze az sem kizárt, hogy pont a kijelző mérete miatt jobban koncentrálok, és csak illúzió az egész.
Mindenesetre kellemes csalódás a telefon és a rendszer is, egyelőre kiszolgálja az igényeimet.
-
nagyúr
Lehet cserélni billentyűzetet. Én swiftkey-t használok, ami azért jó, mert megtanulja a szófordulataimat. Viszont rengetegszer melléütök még így is, őszintén, ez a 4 colos kijelző nagyon kicsi a gépeléshez - és ha elforgatod, és nagyobb lesz a billentyűzet, akkor pedig nem marad hely a szövegnek. Én 3 éve nem bírom megszokni ezt a céges telefonjaimon.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
veterán
-
MurdR
veterán
válasz radi8tor #7842 üzenetére
Kár, mert 6éven át rezgett ''alattam'' a billentyűzet.
A másik amit szomorúan elfogadtam, hogy a billentyűzetet sem lehet lecserélni, na az nagyon fog hiányozni (eddig 4 sorosat használtam, a felső sorban voltak az ékezetes karakterek).Amit viszont imádok, az az, hogy nagyon ritkán ütök mellé amikor pötyögök, pedig 5'' feletti kijelzőhöz voltam eddig szokva.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz szupermacs #7843 üzenetére
Még jó hogy itt az apple megtette helyetted.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
MurdR
veterán
Sziasztok.
Tegnap sikerült szert tennem egy 32es SE-re, elég jó áron dobta utánam a telekom, na meg nem volt még iphoneom napi használatban.
Meg is lett az első fejtörő számomra:Az lenne a kérdésem, hogy bill.hang helyett rezgést nem lehet beállítani?[ Szerkesztve ]
-
Šolaire
veterán
válasz szupermacs #7839 üzenetére
Tény rövid droidozás alatt is ezt a lejátszót használtam megkedveltem. SE-re is egyből megvettem. Gyári lejátszó nekem annyira nem jön be
“Praise The Sun” \[T]/
-
veterán
-
Burki
aktív tag
Sziasztok,
Mennyit nyom a latba esetleges későbbi eladásnál egy bontatlan apple füles? Mármint ha megvannak a eredeti kiegészítők, stb.
Múlt pénteken céges telefonnak is SE-t vettem, így már kettő boldog tulajdonosa vagyok.
Viszont nekem annyira bejöttek a Xiaomi fülesek,hogy már két éve csak azt használok, így eddig ki sem bontottam a gyárit. Tegnap gondoltam egyet, és adtam neki egy esélyt, de nem jött be, így visszacsomagoltam szépen. Annyira fura formája van, hogy hajmeresztő.
Viszont így csak áll a polcon, és nincs semmi értelme. Gondoltam megválok tőlük, vagy elcserélem valami jobbra.Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
wm2
őstag
válasz Šolaire #7827 üzenetére
Én is. Viszont az SE lejátszóját lecseréltem VOX-ra (a napokban ingyenes volt, nemtom lehet még az) és mivel van Spotify Premium integráció meg FLAC támogatás csak ajánlani tudom. Van EQ és vhogy jobb az egész. Nem csak telefont kap így az ember hanem egy jó minőségű iPod-ot is. Kompakt. Nagy telókon zenét hallgatni katasztrófa. Főleg munkahelyen. Persze vannak hiányosságai de nem cserélném le egy droidra sem. Megoldom külső DAC-al.
Ozora <3
-
wm2
őstag
válasz Šolaire #7825 üzenetére
BT szekcióban kellene egy kis ráncfelvarrás, mert már picit elavult. Ezért van, hogy sokan EQ-hoz nyúlnak, vagy már eleve olyan vezeték nélküli fülest használnak, ami gyárilag van színezve, mert a gyártók tisztában vannak vele, hogy sok telefon codecje mire képes ezen a téren.
Ozora <3
-
R a y
senior tag
válasz univerzita #7807 üzenetére
Flagship telefon bemutató előtt apple biztosan nem fog kiadni telefont. Legutobb az iphone 4 arusítása kezdőtött meg nyáron, a 4S 2011 szeptemberétől vált elérhetővé.
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
half333
őstag
Mitől fordul elő a bootloop? Akkor teljesen tönkremegy az alaplap?
-
batai15
félisten
válasz Šolaire #7818 üzenetére
Dehogy is . Vettük egy iPhone 5st asszonynak . előtte úgy gondoltuk hogy már én is unom a droidot kellően ,meg kezd nem vészes lenni a 6 ára használtan ,ez volt az eredeti terv .
Aztán 5s lett belőle,amit fél napig használtam ,na akkor nagyot nőtt a szemembe az 5s is ,a 4 coll is nagyon bejön , hiába nagy kezem van . így már a 6 nem is volt fontos ,ezek után , és elkezdtem nézegetni az se-t , akkuba az egyik legjobb szifon , 6s hardver miatt bőven erős és újonnan sem drága , így számomra egyértelmű lett hogy ez a telefon kell , és sokáig ki fog szolgálni ,androidos telefonjaim fél évig bírják max nálam utána mennek,de már az 5snel éreztem hogy jó telefon . Nagyon jó méret,az ios is bejön az egyszerűségével , brutálisan szól fulessel a telefon kamera is oké . Egyedül az akku amibe bele lehet kötni .
Így aztán beraktam az se topikot is a kedvencek közé .2 hónap múlva lejár a 2. Simem azt meg várom és eladom még a p9 liteot ,amit be forgatok az se árába így nem lesz vészes meg venni . -
-
batai15
félisten
5s bootloop milyen sűrűn fordul elő?
se kamerában rosszabb? mondjuk tényleg sok helyen írják hogy bitang jó az 5s kamera, és én is meg vagyok vele elégedve. -
Šolaire
veterán
válasz sityupityu #7798 üzenetére
Én is így vagyok vele. Remélem lesz utódja az SE-nek.
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
R a y
senior tag
Amúgy komolyan gondoljátok hogy az apple egy évben kiad két olyan telefont aminek lesz 7S meg 8 a neve?
-
univerzita
addikt
válasz bilon73 #7795 üzenetére
A 7s nem lesz konkurencia a 8-nak mert az 1000$ -on fog indulni ( annak allenére Amerikában megint sorba fognak állni rá). A Apple ha magának konkurál valamelyik termékkel az nekik nem olyan nagy baj,a pénzt náluk költöd el.Esetleg a 6 és 6s kiveszik a kínálatból de a SE tovább menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest