- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsero
aktív tag
Sziasztok, nekem is használhatatlan az SE hidegben, folyamatosan tölteni kell és újraindul. Akkut hol lehet venni gyárit? Ill. melyik szervízben ajánlott cserélni Budapesten?
-
alufelni
tag
Köszönöm a tanácsokat
Most hogy így elmélkedem az 5S is csinált egyszer ilyet télen , most hogy beljebb tettem a kabátomban eddig tökéletesen működik. -
Diokhan
addikt
válasz alufelni #14692 üzenetére
Hát megéri cserélni az akkut, nekem is feldobta a telefont rendesen. Bár most már a fiókban pihen:) Én cseréltem benne akkut, és azt a komplett panelt, amin a töltés vezérlő van. Azóta tökéletes.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
alufelni
tag
Sziasztok,beszereztem egy SE készüléket a régi 5S után,igen tényleg jó kis gépezet,kérdésem lenne az akku 97%-os de 18%-os töltöttségnél kikapcsol,ez akku hiba?
-
törölt tag
válasz giroud199 #14686 üzenetére
Nekem is az első apple cucc, rendesen beszívott az ökoszisztémába, mac mini, beatsX, magic keyboard, 2018-as macbook air, apple tv, icloud, apple music. Ezeket vettem vagy vetettem meg céggel amiatt, hogy a kis mérete miatt beadtam a derekam az almának, úgyhogy azt sem lehet mondani, nem volt rajta túl sok haszna a cégnek
-
giroud199
senior tag
Nehezen bírtam se nélkül ,így újra beszereztem egyet és nem csalódtam...i7 és p30 után is bőven megállja a helyet ,ennyire nem ragaszkodtam meg sohasem egy típushoz...volt már körülbelül 250 készüléken (körülbelül 7-8 i5/i5s/se),ennyiszer semmi mást nem vásároltam meg újra
ki érez meg hasonlókat? Egyszerűen ez a forma ,teljesítmény a mai napig tökéletes>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
BeZo81
csendes tag
Igaz, mert méretileg nagyon jó kis teló, meg szép i,s ios 10.3.3 is sokat dob az üzemidején. Akksit is csak azért cseréltettem benne, mert most volt akciósan eredeti, így nem akartam lemaradni róla. Közel két éves volt a régi 93%-os állapottal, de semmi baja nem volt annak sem csak mondták többen, hogy érdemes azért 2-3 évente cseréltetni.
-
BeZo81
csendes tag
Köszi az infót. Lehet érdemesebb megtartanom.
-
SPF
senior tag
Én májusban adtam el a teljesen karcmentes, dobozos, bontatlan tartozékos 64gb-os telefonom 50.000 ft-ért.
Azóta szerintem nem felfelé mentek a használt telefon árak. -
BeZo81
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy egy hibátlan állapotú végig tokban hordott, független iPhone SE Space Grey 32 GB IOS 10.3.3 (gyári firmware nem volt egyáltalán frissítve) , iSTYLE boltban csréltettem benne nemrég akksit így az is kifogástalan 100%-os, milyen áron lehet értékesíteni?
-
Flexman
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is SE van de lassan megérett a cserére, sajnos jobb kamerás telefon után kell néznem. 128gb-os modell, egy kis sérülés van az egyik sarkán mert mikor érett bennem a csere gondolata kiugrott a kezemből. Szerintetek mennyit érhet? -
Serpiko
addikt
válasz Diokhan #14670 üzenetére
Elfog menni nyugi ez van sajnos megy az alkudozás akkor is ha oda írod alku nincs. ezt csináljak velem is sok cuccot árulok itt meg ott. Türelem kell hozzá semmi más aztán jön a korrekt vevő.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Diokhan
addikt
válasz Serpiko #14669 üzenetére
Örülök, hogy ezt mondod, mert eddig akárki még akarta venni, azt mondta max 20-at ér mert 16 gigás. Én meg normális áron szeretném eladni.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz Serpiko #14667 üzenetére
Már nem. Jelenleg a munkám miatt egy s7 edge van most, de Galaxy note készülékre gyúrok. Csak kevés van belőle sajnos.
Ugyanitt SE eladó
-
Diokhan
addikt
válasz hotibi #14665 üzenetére
Nekem a gyári van benne fel éve lassan, még 100 százalékos. Mondjuk én odafigyelek arra, hogy hogy töltöm, igyekszem vigyázni rá. Pláne amíg használtam, most már a fiókban várja új gazdáját.
-
Diokhan
addikt
válasz hotibi #14663 üzenetére
szivesen. Fogalmam sincs. De velem korrektek voltak, bár én helyi vagyok. Egy kérdést megér szerintem. Ha gondolod holnap felhívom őket és megkérdem neked.
-
-
hotibi
aktív tag
Üdv, SE 19 hónapos 320 töltési ciklus 91% -os akksi. Többször újraindult már 35% töltöttség körül. A csúcsteljesítményleadás bekapcsolt, azt úgy hagytam. Elvileg így nem kéne újraindulnia, de mégis megtette 20% töltöttség körül. Akksicsere gyanús? Köszönöm a válaszokat.
-
Friczy
senior tag
válasz Diokhan #14651 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy helyváltoztatás közben gyorsabban merül. A telefon tudni akarja, hogy hol van, és a helyinformáció rendszeres frissítése több energiát igényel. Amikor busszal mentem Franciaországba, akkor jól meg tudtam figyelni, hogy bár nem használtam, főként csak készenléti módban volt, egy nap alatt majdnem teljesen lemerült, pedig legalább másfél napot szokott bírni.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Van egy ilyen telonk es ma este elkezdett magatol allandoan ujraindulni. Nem kapcsol be, hanem allandoan ujrainditja magat. Apple logo 10-20 masodpercig, majd villanas es ujra Apple logo es kezdodik elolrol.
Mi lehet a baja es mit tudunk tenni?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Diokhan
addikt
válasz dkovizoli #14650 üzenetére
Na ennek örülök! Nekem most két busz utazás alatt merült nagyon látványosan, mondjuk YouTube-oztam Miskolctól Debrecenig de egyébként egész jól bírna.
-
Diokhan
addikt
válasz dkovizoli #14645 üzenetére
Ilyenkor meg kell kérdezni tőle, hogy "Hey Siri, do you need some food?" mert biztos éhes Komolyra fordítva szerintem csak beragadt. Próbáld meg azt, hogy változtatsz a beállításain, majd újraindítod a telefont HOME+POWER metodikával.
-
dkovizoli
addikt
Amióta felkerült a 13.3 végleges, a síró zabálja az akksit. Képes egy éjszaka elvinni 50-60%-ot. Nem is használom. Másnál ninvs ilyen? A bétáknál sem csinálta. Most kikapcsoltam.
-
Diokhan
addikt
válasz Serpiko #14640 üzenetére
Hat tegnap tettem fel, sok tapasztalat még nincs, de van egy új funkció benne, a wi-fi hívás. De szerintem rosszabb nem lett.
-
Diokhan
addikt
Megjelent az ios13.3!
-
hotibi
aktív tag
Szerintetek [ez] eredeti?
-
Bib
őstag
válasz Praetorianus #14633 üzenetére
Az igaz ,hogy nem játszom telefonon, de én 93%-nál döntöttem akku csere mellett mert csak 1 napot tudott, pedig én nagyon figyeltem az optimális töltésekre, szintén 3 éves.Most újra hozza a 2 napot.
-
Praetorianus
aktív tag
-
Bib
őstag
válasz Praetorianus #14630 üzenetére
Akkor viszont 2 napot kellene tudnia.
-
Praetorianus
aktív tag
válasz perge666 #14629 üzenetére
Nem, dísznek van, csak hogy mutogassam az alma logót a hátulján...
Munkámból kifolyólag nem érek rá egész nap a telefont bűvölni, így főleg akkor van kézben, amikor jelez, hogy történt valami, meg a kajaszünetemben szoktam játszani és netezni. Egyébként kb telefonálásra és messengerre használom, az életemet szívesebben élem meg 3D-ben. -
perge666
veterán
válasz Praetorianus #14628 üzenetére
Használod is azt a telefont nap közben?
-
dogi01
aktív tag
Elképzelhető, mert IMEI check szerint 64GB telefon, de am csak 16gb-os.
-
dogi01
aktív tag
Úgy néz ki hogy a függetlennek gondolt SE, mégis függő.
Csak telekomos kártyával működik.
Minden más kártyával kiírja hogy Szolgáltató függő.
iTunes is.
Kértem aktiváló kódot telekomtol de azt a választ kaptam hogy nincs a rendszerükben IMEI szám.
Van valami lehetőségem függetleníteni? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Iginotus #14621 üzenetére
Nem lehet cserélni házilag. Illetve cserélhető, de az lesz a baja ami nálad is van.
Apple hivatalos szerviz tudja életre bírni de úgy tudom az drága mulatság (alaplapcsere ha jól rémlik).dogi01: szerintem semmi gond nincs ezzel a verzióval. De ha eladás miatt frissítenéd akkor inkább azt mondom ne. Van aki pont a régebbi verzióra utazik. Frissíteni meg bárki tudja vásárlás után.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Iginotus
addikt
Tud valaki esetleg touch id-t javítani (buherálni) ?
Vagy ismer valakit aki tud?
Home gomb csere után nem müködik. Eredetinek szalagkábel szakadása volt.[ Szerkesztve ]
Plug and Pray... :)
-
dogi01
aktív tag
Érdemes 13.2.3-ra frissíteni 11.1.1-ről?
Nem napi használatban van nálam a telefon, csak eladásra, viszont ha jobb a régi rendszer akkor hagyom így, aztán majd a következő vevő eldönti hogy hogyan jobb. -
aujjobba
addikt
válasz betyar1974 #14617 üzenetére
Akkor az akku már kuka, mindegy hány százalékot ír.
-
aujjobba
addikt
válasz betyar1974 #14615 üzenetére
Ha így érzed rosszabb az akku mint kellene, akkor cseréltesd ki.
Mindegy mit mutat a százalék.Milyen idős a készülék, megvan már 1.5 - 2 éves?
Addig szokta bírni az akku.[ Szerkesztve ]
-
betyar1974
senior tag
-
törölt tag
válasz betyar1974 #14607 üzenetére
Szia! Nekem is ugyan ez, k.b. 2-3 frissítéssel ezelőtt kezdte. Aksi 94%-os. 75%-ról 60%-ra néha 5 perc.....majd újraindítás, k.b. 73%...de ugyanúgy merül. Majd 20% körül magától újraindul és utána 10%-ot mutat. Home+bekapcs is volt. Szerintem ezt majd a "valamikori" frissítés megoldja.
Frissítés előtt is 94%-os volt az aksi, de akkor ez nem jelentkezett. -
betyar1974
senior tag
válasz tothferenc #14611 üzenetére
Ezért is kérdeztem, kicsit előbbre
-
tothferenc
senior tag
válasz betyar1974 #14610 üzenetére
Az pc usb 500 mA-t ad le. 15% az kb 240 mA. Ezt optimalis esetben fel ora alatt venne fel. Sztem ott valami geb@sz van.
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
betyar1974
senior tag
Éppen most nézem, 15%.ot(65-ről-80%-ra) töltött(pc-vel összakötve), kb. 8-10perc alatt
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz betyar1974 #14607 üzenetére
Gondolom az ilyenkor ajánlott dolgokat mind megcsináltad.
Összes háttérben futó app bezárása, teljes feltöltés után Home+Bekapcs gombok egyidejű nyomva tartásával újraindítás.
⭐ Stella
-
betyar1974
senior tag
Sziasztok! SE-m gyorsan merül(gyorsan is tölt), akku 94%-os. Ugyan ezek a körülmények(hőmérséklet, használati idő,stb.) között az 5-ösöm(7x%-al), dupla annyi ideig eltart. Lehet akku gond a 94% ellenére, vagy IC hiba inkább?
-
perge666
veterán
válasz tothferenc #14605 üzenetére
-
VMatteo
őstag
Halkan megjegyzem, hogy vettem bele akkut a mobilhome-ból, utángyártott, 3500Ft+1200Ft szállítás, nem volt rajta Apple logó. Kicseréltem és hibátlanul írja az akku állapotot.
Tisztelet a Gépésznek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Villanyszerelés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Eredeti játékok OFF topik
- League of Legends
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest