- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
giroud199
senior tag
Nehezen bírtam se nélkül ,így újra beszereztem egyet és nem csalódtam...i7 és p30 után is bőven megállja a helyet ,ennyire nem ragaszkodtam meg sohasem egy típushoz...volt már körülbelül 250 készüléken (körülbelül 7-8 i5/i5s/se),ennyiszer semmi mást nem vásároltam meg újra
ki érez meg hasonlókat? Egyszerűen ez a forma ,teljesítmény a mai napig tökéletes>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
giroud199
senior tag
válasz Viktor0610 #10336 üzenetére
Figyelj droiddal kezdtem ,aztán jött az ios i4s idejében -egészen i6s ig semmi más nem kellett ! Na itt jött egy hanyatlás ,ekkor kipróbáltam újra a robotot ,ami ekkorra rengeteget fejlődött! Sajnos közel 210keszulekem volt ,így beleuntam ,ezért mondom nagyon tetszik a watch kipróbálom újra az ios-t ,először legyen az se ,mint legjobb ár értek arany + anno is sztem a legszebb iPhone az i5volt! Na jó készülék meg minden ,de az i4s ios 6/7 hez képest köze nincs ... bugok ,lassulasok ,akadások egy ilyen vas mellett??? Felbontás is a mai mezőnyben apró ,mégsem bír egy meg jelen pillanatig erős hardver megbirkózni vele.... (itt nem az se vel van a baj, az ios el...)
Nem előre léptek dolgokban ,hanem hatra!! Jobs forog a sírjában>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
giroud199
senior tag
Nálatok a messenger mostanában ,hogyan üzemel?? Nálam full laggol már a bevitel is ,akad a billentyűzet /nehezen küldi el az üzenetet ...régebben pörgött ,mint a villám
(Na egy újrahúzás segített )
Ez már tiszta droid feeling[ Szerkesztve ]
>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
giroud199
senior tag
Nálam 3honapos lesz ,friss ios semmi nyoma ,hogy lassítaná magát a készülék! Stabilan 1848mhz
[ Szerkesztve ]
-
giroud199
senior tag
válasz scyllarus #10096 üzenetére
Előtte p10em volt ott is így lehetett használni ha akarta az ember....persze az is bele tudna tenni ,ha nem lennének ennyire makacsok
Amúgy maga a készülék meg mindig nagyon meggyőző
(Sok iPhone om és mobilom volt 200felett ,de ez a forma bomba )>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
giroud199
senior tag
válasz szupermacs #10090 üzenetére
Ott vannak más problémák elég meglátogatni a fórumokat :/
-
giroud199
senior tag
Sajnos nálam 11.2alatt sokkal jobban előjött a feloldasi bug...gyakran akad és sokkal feltűnőbb
11.1.2alatt alig volt észlelhető ,előtte pedig vaj sima volt!>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
giroud199
senior tag
11.2 óta nem lehet az alsó felhúzható menüből kikapcsolni a WiFi-t és Bluetooth ot...csak félig meddig ,fehér marad az ikon és rá egy napra újra bekapcsol
Kezd kicsit idegesítőve válni ez az ios ...>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
giroud199
senior tag
8%nal 1848 1honapos készülék
-
giroud199
senior tag
Sziasztok, a mai nappal megrendeltem a kicsiket
191cm magassagom ellenére elegem lett a tepsikbol, egy honor 8at fog váltani>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest