Új hozzászólás Aktív témák
-
half333
őstag
Üdv! Létezik valami megoldás jailbreak nélkül hogy kapjak értesitést sms küldés utàn(Telenor)?
-
stifi82
aktív tag
halo
Volt 1 macbookom most eladtam és a telefon safariából eltűntek a könyvjelzők van rá valami mód hogy a telefon safariába vissza tegyem őket? -
zoli62
addikt
Nos megvan a telefon. Átmásoltam az adatokat Androidról. (névjegyek, üzenetek, képek) Aztán mindent beállítottam. Érdekes módon az Icloud Fotók könybtárba másolta a képeket úgy, hogy nem volt bepipálva memtésként Icloud Photos. Ugyanakkor az Icloud kontaktlista meg üres.
-
aujjobba
addikt
válasz Ice&Lime #12192 üzenetére
Kipróbáltam neked, kacifántos kicsit de működik.
Így néz ki a letöltési képernyője, két MP4 fájt letöltöttem vele:
Ha ez megvan bekerülnek a Downloads mappája alá, de onnan át kell mozgatnod az appon belül őket az "iTunes Files" mappája alá:
Na ezután már gépre dugva fogod látni az iTunes-ban és le tudod tölteni a gépre:
-
Ice&Lime
veterán
válasz aujjobba #12191 üzenetére
Köszi a tippet.
Nem is tudom, van olyan eladó aki ilyes rendes és ezt ott a vételkor kivárja, remélhetőleg azért akad1-2. Vagy inkább előtte megkérni, hogy tegye fel és úgy hozza el eladásra.(#12190) Tibee86: az szuper, az egy telefon ára vagy egy monitoré..
(#12188) sityupityu: köszi neked is, akkor ezek szerint az a 90% körüli érték átlagosnak mondható.
[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
válasz aujjobba #12187 üzenetére
Eddig androidon úgy használom, hogy megvannak az url linkek, beteszem a letöltési managerbe a bulis videókat, amik általában mp4ben vannak feltöltve aznap, a managerben egyszerre több videót elindítok és töltök. Majd ha kész van, akkor valamikor pár nap múlva átmásolom pc-re is usb kábelen keresztül a telefonról szerkesztésre. Fontos, hogy telefonnal lehessen letölteni, mert ott és akkor csak a telefon áll rendelkezésre és aznap kell letölteni. Ez androiddal, és ráadásul már régi is, még a 4.4-es verzió, nem kérdés, hogy működik, bár nem is volt eleve kérdés, hogy működhet-e ilyesmi, mert ez teljesen alap dolog vagy minimum 10-15éves teknika. / mobilon dl managerrel videók le, majd telefonról usb kábelen keresztül pc-re átmásol, kb. ennyi lenne /. Mostanra viszont kéne telefont váltani valami kompakt félét, ezért talán az iphone se jó lenne, viszont már kételyeim vannak afelől, hogy ezt az alapnak számító műveletet az iphonenal is meglehet-e csinálni. Bocs, tényleg, így teljesen egészében leírtam a történetet és a "műveletet", akkor ez így működik iphonenal is vagy nem igazán?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz habmalac #12159 üzenetére
Ott valami biztos, hogy nem oké. Ennek a töredékét szabadna csak merülnie ha nincs használva a telefon.
(#12182) Ice&Lime 2016 szeptemberi telefon 92%-os.
(#12167) Noxy Neked is van aztán egy stílusod...Nem droidos, hogy milyen azt inkább nem részletezem.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
aujjobba
addikt
válasz Ice&Lime #12186 üzenetére
3-4ezer forintért nem gyári akksit kapsz, és a garanciád se marad meg.
Most 5ezer forinton rugózunk, te tudod.Egyébként ez a letöltés manageres téma.
Lehet, hogy van olyan app, amivel le lehet így tölteni dolgokat, de azt tudni kell, hogy iOS-ben az appok csak a saját tárhelyüket látják.
Tehát letöltheted azokat a fájlokat, de más nem fog azokhoz hozzáférni, csak az az app amivel letöltötted.
Max ha az iOS "fájlkezelőbe" becsatornázott felhőtárhelyekbe töltöd, de akkor meg csak áttöltöd egyik helyről a másikra a felhőbe azokat a dolgokat.Olyat lehet, hogy mondjuk egy képszerkesztő appnak adsz hozzáférést a galériádhoz írásra is, így képes lesz lementeni amit szerkesztett.
Amiket most letöltenél azok zenék vagy videók ha jól értem, lehet ilyen módon működhetne valahogy a dolog, de én a helyedben vásárlás előtt kipróbálnám ezeket a dolgokat.
Nehogy később jöjjön a felismerés milyen xar az iOS hogy nem tudja ezeket, vagy hogy majd nem fogod tudni BT átküldeni másova a fájlokat, stb.Javítsatok ki ha tévedek, de úgy tudom ez kb így működik iOS-en.
[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
válasz Ice&Lime #12184 üzenetére
Nekem 2016 májusi vétel a telefon, újonnan vetten, most 91%-os.
Van akinek fél évesen már 90 alatt van, felhasználásfüggő.Nem foglalkoznék vele különösebben, tudva hogy hivatalos szervizben gyári akksira cserélik 10ezer JMF-ért.
(feltéve hogy nem volt még cserélve sufniban vagy más miatt megbontva) -
-
zoli62
addikt
válasz csokito100 #12180 üzenetére
Például az üzeneteket.
-
zoli62
addikt
válasz szasza87 #12158 üzenetére
Köszi. Énj is úgy döntöttem, hogy meglepem magam egy IPhone SE-vel, még Galaxy S telefonnal kezdtem. A költöztető [link] mennyire stabilan működik? Nekem a Huaweip P9 Lite-on Google fiókból importálva vannak meg a névjegyek, a telefonon nincsenek mentve. Így is átlehet másolni a kontaktokat IPhone-ra?
-
-
Noxy
veterán
válasz csokito100 #12172 üzenetére
A haverja YT feltölteseit akarja ütemezve leszedni, de ezt már itt nem részletezte, csak az iPhone topikban.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
csokito100
aktív tag
-
univerzita
addikt
válasz csokito100 #12169 üzenetére
Torrentezni is lehet ( nem torrent kliensel) hanem böngészőből ( én zbigz.com -al szoktam) de valaki írta hogy van még jobb is.
-
Ice&Lime
veterán
válasz csokito100 #12169 üzenetére
Olyasmire mint "régen" flashget volt csak mobil app-ban, ilyesmik vannak androidon, az érdekelne van e ilyen ios mobilon is.
[ Szerkesztve ]
-
csokito100
aktív tag
válasz Ice&Lime #12168 üzenetére
Ha valamit engedélyez a rendszer letöltésre, akkor letöltés manager nélkül is le tudod tölteni akár több dolgot is, bár sosem csináltam. Ha olyan programra gondolsz pl, mint a qBittorrent vagy hasonló, na olyan itt tuti nincs. Ha mégis lenne, már aktiválom is! A többi kérdés már nem kérdés.
-
Ice&Lime
veterán
Konkrétan, biztosan válasz nem jött a dl.manager kérdésre, hogy konkrétan 100% melyik program tudja ezt rajta biztosan. Ha a konkrét kérdésre van biztos választ, az a válasz. És nem torrent volt a kérdés. Mellesleg te sem válaszoltál rá, csak offolsz. Kérlek, írd meg, melyik program tudja ezt rajta és az ügy le van zárva.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ice&Lime
veterán
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem ezzel az SE-vel kapcsolatban:
-lehet e benne váltogatni 3G és 4G hálózatok között, gprs,umts és lte?
-lehet e rátenni letöltés manager programot (olyasmik, mint androidon is vannak)?
-mennyire jó az antennája/milyen a telefonhívások hang-minősége?
-muszály e az u.nyom.szkennert használni a telefon használatához?Köszi!
-
mazsiii92
aktív tag
válasz habmalac #12159 üzenetére
Szia!
Árulj egy néhány infót:
- újonnan vetted, vagy használtan?
- pontosan milyen IOS van fent?Nekem most a 11.4.1-el megoldódni látszik az akksi gond (6S-en), és amennyiben használtan vetted a telefont, nézd meg az akku bétánál, hogy milyen állapotban van az akksid.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
habmalac
tag
Sziasztok! Pár napja vettem egy SE-t. Nagyon tetszik de az akku nagyon fogy. Talán egy napot bírja. Normális ez így? Fullea töltés után nem is használva, kb 2 óra alatt már 80%körül van. Normális ez?
-
szasza87
tag
válasz zoli62 #12143 üzenetére
Én csak ajánlani tudom! Bevallom őszintén hogy általában ellene voltam az Apple termékeknek és a rendszernek is, de a múlt héten megleptem magam egy SE-vel és nagyon pozitívan csalódtam benne!
Évekig android csúcsmodelleket használtam, de egyáltalán nem bántam meg a váltást!
A mérettől féltem egy picit Galaxy S6 után, de nagyon gyorsan meg lehet szokni! -
scyllarus
veterán
válasz #67553024 #12155 üzenetére
Az elsőnél is jobb. Nagy gondom mondjuk azzal sem volt, de most javult az akkuidő és megjönnek a Twitter értesítések. Kb. ennyi változást érzékeltem.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
törölt tag
Sziasztok!
iOS Public Beta 2-ről mik az eddigi vélemények SE fronton? 😊 -
törölt tag
válasz stifi82 #12151 üzenetére
Akkor a beállításokban nézd meg, hogy az adott app hozzáfér-e a mobilnethez!
Alkalmazásonként tudod állítani, hogy melyik férjen hozzá, ezáltal szinkronizáljon.Másik javaslatom: Mielőtt válaszolsz, a Word helyesírásellenőrzőjével nézd meg, hogy hol érdemes javítani a leírtakat...
-
stifi82
aktív tag
Tudna valaki segíteni tmobilos dominos vagyok szeptemberi a sim kártya szombat óta nem megy a mobil netem kiirja a 4G de nem tölt be semmit messenger sem meg hogyan tovább? Feltetem a frissitést ami a héten jött de már elöte sem ment. Újra indítva lett többször is de semmi.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Köszönöm a válaszokat. A kijelzőméret Macbook Air-nél is a szűk keresztmetszet volt a 15 collos laptopok használata után, de megszokható. Valóban, hardveresen az Apple nagyon jól optimalizálja az eszközeit, ezek szerint ez nemcsak Windows és Macos, hanem IOS és Android viszonylatában is így van. Végülis ez nem is furcsa, hiszen az IOS egy lebutított Macos, és utóbbi elég jól össze van rakva, ez már egy tapasztalat fél év Mac használat után. GPS mennyire megbízható, illetve az AC-s WIFI mennyire stabil? MBA-en jó tapasztalataim vannak a vezeték nélküli hálózati kapcsolattal.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
-
kisqp
tag
A két említet telefon után mindenképpen. Kell pár nap, egy-két hét, amíg megszokod a rendszert, mert teljesen más a logikája, mint a robotos telefonoknak. Én is évekig androidos voltam, 4,5-6 collos telefonokig. Végül pont a mérete miatt vettem ezt. HArdveresen azért nehéz összehasonlítani, mert hiába van 3,4 vagy még több GB RAM egy androidosban, az IOS optimalizált a saját eszközökre (ugye jóval kevesebb van, mint akár egy samsungnak csak a mobiljai), így nem lehet összehasonlítani ez alapján. De gyors a rendszer nagyon-nagyon ritkán fagy, az appok is optimalizáltak, mert az apple csak olyat enged a store-ba. A mérete a negatívuma is egyben egyedül, mert átlagos férfi kézzel is már néha tűréshatáron kívüli a melléütés a billentyűzeten. Vagy mindig elforgatod, de akkor alig látod, amit írsz. Összességében teljesen rendben van és az akksiidő is remek, átlaghasználat mellett egy napot bármikor kibír úgy, hogy a nap végén még nem könyörög töltőért. Ja, és négy év szoftvertámogatás biztosan van, tehát még kb két év. Egy huawei mate 9 is legfeljebb két évig (talán három, szerencsés esetben), kapja a frissítéseket.
De olyan nincs soha, hogy egy eszköz minden felhasználó számára tökéletes legyen.
-
tybsen
addikt
Én megváltásnak tartom a sok androidos telefonom után. A kijelzo nyilvan a szuk keresztmetszet, de szamomra ennek a meretnek tobb az elonye, mint a hatranya. Ha ez Nalad is igy van (eleinte nekem is voltak fenntartasaim a sok 5-6" körüli telefonjaim miatt, de nagyon megszerettem, hogy ekkora a telefon. Talan tavaly osszel vettem - a forumban latszik, hogy pontosan mikor - es azota sem szeretnék mást), akkor nagyon boldog leszel vele szerintem. :-)
Szerk: azert az igazsaghoz hozzatartozik, hogy itthon van egy 10" (androidos) tablet is, szoval az is rendszeresen hasznalva van leginkabb Youtube-ra es bongeszesre. Korabban inkabb egy kozepes meretu telefont reszesitettem elonyben de a mostani felhasznaloi szokasaim mellett praktikusabb egy kis telefon es egy nagyobb tablet.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Tudom, hogy ezerszer volt kérdés, de felteszem. Az Iphone SE jó vétel még 2018-ban Android után?(Huawei P8/P9 Lite) Sok mindent olvastam róla a napokban. Macbook Air-em van, annak egész jó akkumulátora van.
-
veterán
válasz thomas77 #12141 üzenetére
Gondoltam, hogy a feliratokban lesz különbség... Egyébként meg köszi. Itt is látszik, hogy a california felirat természetesen mind a két hátlapon megtalálható, az utángyártotton ez nem látható. Az meg nyilvánvaló volt, hogy valamilyen szinten különbözik az amerikai az európaitól, ha másban nem is, akkor már csak az EU jelzésben.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
thomas77
senior tag
válasz sityupityu #12139 üzenetére
Maga a hátlap nyílván ugyanolyan, de a feliratok eltérőek. Itt az európai itt meg az amerikai verzió.
Az amerikait 5 napig használtam. Azóta itt parkol a szekrényemben. Várja, hogy fél éves legyen, mert akkor kérhetek függetlenítést az At&t-től. Az európait néha használom. szerintem 2-3 hetet is ment már.
Tehát mind a kettő újszerű, nem javított, nem berhelt telefon.
A pöttyösödés a tokon van. A feliratozáson kívül nincs különbség.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
thomas77
senior tag
válasz sityupityu #12133 üzenetére
Nekem 2 SE-m van. Az egyik európai, a másik amerikai. Mind a kettőt én vettem újonnan. Én bontottam ki. Teljesen más a 2 telefon hátlapja.
-
half333
őstag
válasz sityupityu #12133 üzenetére
Köszi!
-
veterán
-
half333
őstag
Üdv! Valaki rendelt már netről(ebay) hátlapot? Mire kell odafigyelni? Mert annyi van belőle és biztos sok a hamisitvány.
-
kisscidar
csendes tag
Sziasztok. Valakinek van e tapasztalata az új ios 11.4.1 -el kapcsolatban? Fagyás? Beakadás? Gyors merülés? Vagy bármi pozitív negatív?
-
eddie17
addikt
Megjött a 11.4.1, töltöm is hát ha megszűnik a fagyás a Waze miatt.
-
half333
őstag
Üdv! Nem igazán tudom hol tehetném fel a kérdést,de mivel erről a kédzülékről van szó.. Tudja valaki hogy milyen fajta ragasztó kell a kijelző kerethez való ragasztáshoz?
-
veterán
-
artid
aktív tag
Sziasztok,
Meg tudná valaki mondani, hogy hol tudom beállítani 11.4 alatt, hogy ha nem fogadok egy hívást (hagyom csörögni, vagy nem vagyok ott), akkor ne irányítsa hangpostára, hanem csak szakítsa meg a hívást?
Köszi.
Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
half333
őstag
válasz sityupityu #12115 üzenetére
Köszi! Szoval nem fontos másik lépés számlálot használni.
-
veterán
-
half333
őstag
Üdv! Valaki használja az egészség alkalmazást futáshoz? Illetve mérte össze más lépés számlálókhoz? Gps be volt kapcsolva? És kiváncsi lennék még arra voltak-e eltérések alkalmazások közt?
-
Faterkam
addikt
válasz mediumgecso #12106 üzenetére
100% független, pár hete vettünk!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Gábor-KJ #12108 üzenetére
Ok. Megvan.
Support mondta - látják rendben van de lehet 3 nap is mire mutatja az oldal.Azért köszi
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Gábor-KJ
őstag
Sziasztok!
Egy új bontatlan iPhone SE az aktiválása után (amikor működik minden stb) azt írja sorozatszámra a support oldalon, hogy a készülék nincs aktiválva.
Az hogy? (Igaz éjjel aktíváltam - tehát nem napok óta)
Pedig a keszülék egy szintén Apple oldalon mutatja, hogy minden szolgáltatásom zöld, tehát aktív.
Kell idő neki mire a support mutatja, hogy aktiválva lett esetleg van átfutási ideje ennek?
Köszi a választ -
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
ntomi0730
senior tag
válasz mediumgecso #12106 üzenetére
Igen, 100%.
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Asszony beleszerelmesedett a rose goldba.
Kérdés: Telekom függetlenül árulja?Üdv
PistiPixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
veterán
-
daara
aktív tag
válasz sityupityu #12100 üzenetére
91% mutat.
-
scyllarus
veterán
-
törölt tag
Még évekig telefon marad. WWDC konferencián külön kitértek arra iOS 12-nél optimalizálnak régebbi készülékekre is, egy iPhone 6 volt a példa amiben ugye SE-nél eggyel korábbi CPU van.
Viszont mivel van készüléked, lehet érdemes várni őszig mit mutatnak be, lejjebb megy talán a 6S és 7 ára, használtpiac is lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
SE vásárlásán gondolkozok, Galaxy A3 (2017)-et váltana. Tesztek alapján erősebb hardveresen az SE. Szoftveresen mennyire kaszálják el manapság az iPhoneokat? Utoljára i4S-em volt, iOS7-tel eléggé vissza esett a rendszer sebessége. 2 évre terveznék vele, érdemes lehet megvenni/frissítgetni?
Kicsit vissza olvastam, látom ketten is írtátok, hogy rövidebb időre terveztétek, de marad amíg szét nem esik. Ez pozitív számomra.
Szerk: Ami lemaradt... Ingressezik itt esetleg valaki? Amire használnám a telefont: Ingress, ingress, ingress... Messenger, böngészés, zenehallgatás (Spotify), yt. Elsődleges telefon lenne az SE, másodtelónak, vagy kvázi "mini tabletnek" megtartanám S7-emet. Így a böngészés java és yt azon menne, SE csak út közben ránézni hírportálkokra vagy fórumra.
Köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?