- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
iPhone gyári zene app-ba csak MP3 formátumot lehet hozzáadni.
flac, mkv vagy más egyéb formátumhoz app kell. Pld VLC, or google: flac player for ios. Ezekbe az iTunes fájlmegosztásánál tudod hozzáadni a fájlokat. [kép]Kiválasztod az iTunesben a zenét.
Majd fájl menü, mappa hozzáadása.
Hozzáadod a mappákat (albumokat), lekéred hozzá az album borítókat. Ajánlott az albumokat Mp3tagolni.
Rádugod az iPhone-t.
Kiválasztod, majd az összegzésnél bejelölöd a ZENE ÉS VIDEÓ KEZELÉSE KÉZZEL opciót. [kép] Ezután már nem kell szinkronizálni.
Alul a készre nyomsz. Majd vissza a zene albumokhoz. [kép]
Előzőleg már az ide berakott albumokat 1xüen áthúzod az iPhonera.
Az albumok az iTunesban csak parancsikonok. Nem duplikálja.
+ mindig látod hogy milyen zenék vannak az iPhone-n.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
bmt50
senior tag
Sziasztok,
Kérdésem inkább Iphone specifikus mint SE, de remélem tudtok segíteni:
Bizonyos zenék nem szinkronizálódnak fel ITunes-ról a feleségem SE2 telefonjára. Nekem android van, nem tudom kipróbálni más eszközön. Próbálkozott már mp3-mal vagy flac-kal, de ugyanaz az eredmény ☹️
Szépen fel vannak a zenék pakolva a gépre, be vannak töltve az ITunes zenetárjába. Csatlakoztatva van a telefon a PC-hez, kiválasztja az ember, hogy szinkronizálja fel a dolgokat a ITunes-ról. Valamit csinál is, de nem tölt fel bizonyos számokat.
Egyébként a telefonon van hely rendesen, 128GB-os változat. Mit kell csinálni, hogy végre felkerüljenek ezek a számok?
Ha ide nem lehet leírni a megoldást, akkor légyszi küldjetek privát üzit.
Köszi előre isDudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
Hawk02
aktív tag
válasz tibibi #15689 üzenetére
Szia!
Nekem volt velük tapasztalatom. A csere után hitegettek,hogy elküldték már a készüléket,de nem akart megérkezni.Miután elküldték a készüléket,se emailre,se telefon hívásra nem méltattak.A javításról is csak azután küldtek számlát mikor írtam,hogy azt sem küldtek.Végül megérkezett és nem volt az akku beragasztva és kopogott mikor fordítottam a készüléken.Cseréltettem ismét ,de már nem küldtem sehová.Bevittem én cserére,de nem hozzájuk.
Mikor cseréltettem ismét,megmutatták az akut,kb.3500Ft ebay-n.[ Szerkesztve ]
-
LanyUs
senior tag
Visszavittem a készüléket 2 napja! Napi kétszer kellet tölteni és 50% vagy alatta eldobta az akku magát Kicserélte az utángyártottat egy másikra. Elvileg ugyanolyan, de nem hiszem, mert ez kevés használattal 2-3 naponta merül csak le. Nem kapcsol ki és stabilan működik. Sajnos nem árulta el milyen típus, de biztos nem Nohon. Végül mázlink lett. Megoldódott...
-
bmt50
senior tag
válasz zoltanz #15690 üzenetére
Lehet, hogy nem a kábellel és nemis a telefonnal van gond.
Van egy 2 éves Dell asztali gépem a cégnél. Rádugom az S9-em(bocs, nekem most nincs almám), és le/fel csatlakozik. Az összes USB portba dugva ezt csinálja. Csak én használom ezt a gépet, nincs szétb*szva egy port sem, mégsem stabil a kapcsolat. Az is lehet, hogy valami beállítás kérdése.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
zoltanz
nagyúr
Nektek szokott rakoncátlankodi az iTunes gyári kábellel összekötve a telefon? Megszakad, nem látható. A Usb-port hibátlan több kábellel is próbáltam.
Köszi! -
bmt50
senior tag
válasz LanyUs #15686 üzenetére
Meg is értem, hogy nem akar váltani. Ki akar egy tepsimobillal élni?? A ~6,5coll pont annyival nagyobb kijelző, hogy nehéz legyen egy kézzel használni, zsebre vágni/leülni vele, de attól még sajnos egérmozi marad. Egyre jó: könnyebben ejted le, és így többet fizetsz szervízre, vagy veszel másikat, amikkel a márka zsebét tömöd
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
-
LanyUs
senior tag
Feleségem készüléke hideg időben 30%-ról lemerült. Szoba hőmérsékleten oké. Elvittem akksi cserére. Raktak bele egy utángyártott valamit, mert állítólag nincs hozzá gyári. Ezzel már melegben is lemerül ( ipari hulladékot nem tudom miért gyártani ).
Kapható valahol gyári akkumulátor? -
Noxy
veterán
válasz kuntics #15680 üzenetére
Az első generációs Touch ID-t az iPhone 6s-ben az Apple második generációsra cserélte, ami lényegesen gyorsabban és megbízhatóbban működik, mint elődje. [link]
A SE hardvere uan az mint a 6S, a TID kivételével. A SE-ben maradt az 5S első generációs Touch ID-ja.
Tudom nehéz erről meg győzni olyant, aki nem használt a SE után 6S-t.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
kuntics
aktív tag
Érdekes, nálam a bevezetés óta hibátlanul működik az apple pay a kis se-vel. Nagy ritkán van vele probléma,de az is az én hibám mert fizetés közben megnyomom a gombot.
Egyelőre semmi hátrányát nem érzem a telefonnak,max néha már kicsi a kijelző. De lehet csak ipad mellet tűnik annak.
-
Noxy
veterán
De de. Próbálj meg használni egy 6S-t a SE után. Ég és föld a különbség a 2 között.
Ezért is cseréltem le anno 6S-re, mert mindig beégtem SE-l az Apple Pay fizetésnél.
Soha többet SE-t.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz hotibi #15676 üzenetére
A kijelzőméret, meg a TID kivételével.
Sztm szép lassan el kell engedni a régi dolgokat, mert itt rá a példa, hogy ne tudd használni. Ezután, meg majd jön valami más.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
akos3
addikt
Használ valaki Here We Go alkalmazást navigációra?
Én eddig tökre szerettem. Egészen a mai frissítésig. Az haggyán, hogy szerintem sokkal átláthatatlanabb lett, de ami a fő gondom, hogy nem fordul el a térkép navi közben. Márpedig nekem fektetett a telefon tartóm a kocsiban ami az ablakra van cuppantva. így tök használhatatlan számomra.
Valahol esetleg nem rejthették el ezt a funkciót ahol be lehet kapcsolni? -
Wajk
addikt
válasz tibibi #15672 üzenetére
Mi az hogy "elméletileg"? Akkor lehetne kizárni a szoftveres kavarást ha 0zva lenne a készülék és úgy üresen megnéznéd az adott funkciót. Aztán mehet rá vissza a Backup. Én így csinálnám. A 15.3 már kinn van, esetleg azt még rátolnám előtte. Hátha...
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
-
tibibi
őstag
Sziasztok van két új kora óta nálunk levő se az egyiken az iránytű és a képernyő forgatás a másikon a GPS nem működik . Ezek gyakori hibák érdemes lehet javíttatni ? Egyáltalán mennyi lehet a javítás kb?
-
csacsi67
addikt
válasz nandow #15608 üzenetére
Nem alig veszel észre valamit de a fökártyámat még mindig az SE ben használom amit 2016 ban megjelenéskor vettem Angliában .12 -13 tényleg kurva gyors én fénykéépezésre nem használom egyáltalan de a 13 minit hogy megvettem már megbántam elég lett volna a 12 mini e -simel.
-
dkovizoli
addikt
Vajon működik még az a lehetőség, hogy a zárképernyőn, reggel megjelenítse az aktuális és várható időjárást egy jó reggelt üzenet megjelenítése mellett? Az ios 12-ben még volt rá lehetőség, talán a 13 alatt is, de egy ideje nem akar megjelenni reggel.
-
C4mp3r
addikt
válasz Dodgedart #15658 üzenetére
According to the electronics teardown wizards over at iFixit, iPhone 5S and iPhone SE displays are completely interchangeable.
-
Dodgedart
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek az 5s kijelzője kompatibilis az SE-vel? Mert van egy kicsit sérült kijelzős SE, és ingyen tudnék egy 5s-t.
-
-
Serpiko
addikt
válasz milszab #15651 üzenetére
Az se rossz megoldás. 86 százalékos aksival kibìrt sokat nekem normál használat mellett. Arra jöttem rá kb. 3 évente cserélem a telefont akkor járok a legjobban. SE után most 13 mini van imádom.
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
zoli62
addikt
Közel három és fél év után még mindig 90 % felett van az akkumulűátor kapacitása. (92 %) Ez mennyire reális?
-
Bzs77
tag
Sziasztok. Gmail értesítési hangját lehet valahogy változtatni? Én nem találtam sehol.
Xiaomi 11t. 20 deka telefonért nem adok több százezret.
-
Jakesz
addikt
Rendeltem NOHON akkut, mert a gyári már nagyon gyenge. Ez a hideget jobban bírja, mint a gyári?
-
milszab
senior tag
Nálam kicsivel több mint 2 napot elmegy úgy a teló hogy csak van. Pár hívást csinálok rajta és játszok kb.1 órát egy nap, éjszakára meg repülőgépesbe szoktam rakni mindig. Ha nyomkodom akkor is elmegy 1 napot simán. És már az új 15 ios van rajta
-
bmt50
senior tag
válasz Serpiko #15638 üzenetére
Hát azért ennyi pénzekért másik..
Eleve kb. 150x tudsz akkut cserélni egy új árából ezekbe, meg aztán i12mini/i13mini sem olyan kicsi mint ez.
HA nem játszol, vagy nem ezzel akarod végigfotózni a nyaralásod, életed nagy pillanatait, akkor még évekig jó valasztás a kis SE.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
adam_nagy
csendes tag
Az utóbbi hónapokban azt vettem észre hogy drasztikusan könnyebben merül az akku, kábé már egy napot sem bír ki pedig nem vagyok egy telóbubus.
Az akksi jelenlegi állapota 83% amikor megvettem valahol 90% körül volt. Ennyit számítana ez a cirka 10% állapotromlás?
Mi az ami új IOS telepítésekor (most 14.8.1 van rajta) automatikusan bekapcsol és zabálhatja az akksit? -
nagyúr
Oké, köszi szépen, akkor frissítek.
volt pár kellemetlen múltbeli tapasztalatom 4s-sel, 5s-sel, azok kb. használhatatlanná frissültek 3-4 év után...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
addikt
Köszi mindenkinek
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
nagyúr
azt szeretném kérdezni a tisztelt publikumtól, hogy mi a tapasztalat az iOS 15-tel?
nem lassult be tőle a telefon nagyon?az Apple-nél mindig volt régen egy olyan pont, amikor ez megtörtént, elég látványosan... Sajnos az SE már lehet, hogy 5 évesen közel áll ehhez a ponthoz...
köszi
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Bzs77
tag
válasz kleinguru #15623 üzenetére
Szia. Én dunaújvárosban adtam le, a V-Tel gsm boltban. 8000-ért cserélték. Nem tudom milyet raktak bele(aztmondták gyárit😁).Mutatja a teló az akksi állapotot,több,mint 3 óra kijelző időt tud most,az eredeti még tényleg gyári,83%-os akksi 1 órája helyett.Szerintem bárhol tudnak jó minőségűt rakni bele.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11t. 20 deka telefonért nem adok több százezret.
-
akos3
addikt
Volt egy olyan hiu ábrándom, hogy iOS15be berakják nekünk a portré módot, de úgx tűnik ehhez nem elég a kicsike
Viszont mi a túró kamera funkcióban jobb fels sarokban a zöld kis pötty? -
addikt
Sziasztok!
Anyumnak van egy örökölt SE készüléke (2016). Kicsit ütött kopott is, de működik rendesen. Az akkuja kezd meghalni, még a gyárija van benne.
Szerintetek hogyan volna érdemes a cserét megoldani
6-9K között cserélik magán szervizekben.
15K a gyári akku bele cserével együtt
13,2K a NOHON (1950mAh) nagyobb kapacitású verziója (ezt nekem kellene cserélni, bár csináltam már 1x, de 1,5 órát izzadtam vele)Nehezen tudok dönteni. Tudtok olyan helyet, ahol jó minőségű akkut tesznek bele Bár fura nekem, hogy a nohon (köztudottan jó minőség) dupla annyi majdnem, mint amennyiért a független szervizek cserélnek munkadíjjal együtt.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
akos3
addikt
Letoltottem az iOS 15-öt, majd azt irja, hogy a frissitest nem lehet telepiteni
mi lehet az oka? -
-
Noxy
veterán
3GS óta használok iOS eszközöket, de soha nem cseréltem aksit. Addig mindig kibírta amíg másikat vettem. Oszt vagy eladtam vagy maradt tartaléknak.
Ezt neked kell eldönteni, hogy megéri e az aksi csere.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Pár év után nem nagyon lehet 100%-s a mindennapi használat mellett.
Valszeg aksi csere, mert ezt nem lehet szoftveresen, meg egyéb mókolással helyrehozni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Nimda
addikt
válasz milszab #15611 üzenetére
Újkorától van nálam, én bontottam ki. Pár éve mikor vettem, nem csinálta ezt. Egyszer valamelyik télen (talán 2018) a hidegben lekapcsolt (tudtam, hogy érzékenyek erre), és akkor 98% -ra esett vissza a kapacitás. Egy frissítést követően azonban már 100% -ost mutatott, ami azóta is ennyi.
Jelenleg 33% a töltöttsége, és nem kapcsol le, merül rendesen. Csak néha bolondul meg. Érdemes lemeríteni és fullra feltölteni, hátha a kijelzés helyreáll?
Tervezem azt is, hogy frissítem a legújabb 15.1 -re is. Bár nem szívesen, mert most olyan fluid és minden frankón működik.
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
Van egy gyakorlatilag alig használt SE -m. Néha olyant csinál, hogy 40% alatt lekapcsol, majd mikor vissza, már csak 10% -os akkutöltöttséget jelez, ami gyorsan leesik 8% alá. Ilyenkor ha újra kikapcsolom és pihentetem egy darabig, megint visszaáll a 40% körüli töltöttségre és onnan merül rendesen tovább. Az akku állapota 100% -os kapacitást mutat. Az akku lehet a rossz, vagy szoftveresen van gáz? Igaz, még a 13.6.1 verzió van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz nandow #15608 üzenetére
Azt olvastam tesztekben, hogy aku időben sokkal jobb a mini13. Van még pár különbség, de ezt tesztekben megtalálod. Akármelyiket is veszed mind a kettő jó választás. Mennyi lenne az ár különbség a kettő közt.
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz milszab #15606 üzenetére
A méret pont jó tényleg majdnem akkora mint a SE 1 gen. Bizony az ára nem kevés ha nekem kellett volna megvenni ennyit nem adta volna érte. Így utólag megéri az árát. Nekem könnyű volt mert kaptam ajándékba. Ja és product red baromi jól néz ki.
-
Serpiko
addikt
válasz nandow #15604 üzenetére
13 minire váltottam ég és föld a különbség nagyon megért. Sok időt hagytam ki megérte a sok újítás nagyon bejön remek ki telefon. Sajnos a kis SE megadta magát ezért kellett váltanom amúgy ha még bírta volna az lenne még mindig.
-
nandow
aktív tag
Remélem elfér a kérdésem a topikban.
Valaki váltott SE-ről 12 minire? Ha igen, tapasztalatok? -
milszab
senior tag
Frissítettem 15-re én is. Ha bemegyek agy mappába, sokkal szűkebb lett az egész. Össze vannak nyomva az ikonok. Elég fura és zavaró, de nem találok rá beállítást hogy nagyobbra lehessen varázsolni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Huawei P30 Pro // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest