- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
válasz zolnagy #6252 üzenetére
Én is vegyes (céges, privát) felhasználásban tolom, de nem tartom túl jó ötletnek vagy kényelmesnek ezen a telón. Most BF alkalmával gondolkoztam, hogy lehetne ezt megoldani (készülékcsere, e mellé egy másik, stb.) de nem hamarkodnám el, az akciók meg lassan elmúlnak...
Ha már említed mi az ami hiányzik nekem azért lenne itt egy kisebb felsorolás pl. külön mappa a kamerával készült képeknek, prediktív billentyű és számsor, de hogy ha egyet kellene kiemelnem, amolyan egy kívánságként akkor az értesítések ne kapcsolják be a kijelzőt, de jelenjenek meg a zárolt képernyőn. Ez a feature nekem nagyon hiányzik. Mivel az Apple nem szeret túl sok beállítási lehetőséget a kezünkbe adni, akkor adnék nekik egy ötletet. Meg lehetne ezt úgy is oldani, hogy ez a funkció csak akkukímélő módban kapcsolna be és ennyivel is hozzájárulhatna az üzemidőhöz.
A rendszert én is stabilnak éreztem egész a 15-ös frissítésig, de itt már több probléma is feljött: Nekem továbbra is hibás a tárhely számítás, akadoznak azaz egy-két pillanatra megállnak a netkapcsolatot használó appok (reddit,twitter) köztük a safari is és az airpods valamiért ios 15 alatt nem akar az ipadhez csatlakozni automatikusan, vagyis 10-ből 8-szor nem. Amúgy a rendszer nagyon gyors.[ Szerkesztve ]
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Poco X6 Pro - ötös alá