Új hozzászólás Aktív témák

• xZer0kidx

senior tag

válasz zolnagy #6252 üzenetére

Én is vegyes (céges, privát) felhasználásban tolom, de nem tartom túl jó ötletnek vagy kényelmesnek ezen a telón. Most BF alkalmával gondolkoztam, hogy lehetne ezt megoldani (készülékcsere, e mellé egy másik, stb.) de nem hamarkodnám el, az akciók meg lassan elmúlnak... :D
    Ha már említed mi az ami hiányzik nekem azért lenne itt egy kisebb felsorolás pl. külön mappa a kamerával készült képeknek, prediktív billentyű és számsor, de hogy ha egyet kellene kiemelnem, amolyan egy kívánságként akkor az értesítések ne kapcsolják be a kijelzőt, de jelenjenek meg a zárolt képernyőn. Ez a feature nekem nagyon hiányzik. Mivel az Apple nem szeret túl sok beállítási lehetőséget a kezünkbe adni, akkor adnék nekik egy ötletet. Meg lehetne ezt úgy is oldani, hogy ez a funkció csak akkukímélő módban kapcsolna be és ennyivel is hozzájárulhatna az üzemidőhöz.
    A rendszert én is stabilnak éreztem egész a 15-ös frissítésig, de itt már több probléma is feljött: Nekem továbbra is hibás a tárhely számítás, akadoznak azaz egy-két pillanatra megállnak a netkapcsolatot használó appok (reddit,twitter) köztük a safari is és az airpods valamiért ios 15 alatt nem akar az ipadhez csatlakozni automatikusan, vagyis 10-ből 8-szor nem. Amúgy a rendszer nagyon gyors.

[ Szerkesztve ]

"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"

Új hozzászólás Aktív témák