Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Az lehet, hogy 1.5 hónap alatt az akksi max kapacitása már csak 99%? 3uToolsszal tettem fel zenéket és a tools írta. Nem nézegetem a beállításokban. Annyira nem érdekelt, csak most meglepődtem. Éjszaka van töltőn, optimalizált töltéssel, néha az 5W-os IKEÁs Liveboj qi töltőre dobom fél órára. 40% alá még soha nem engedtem és 100%on se hagyom sokáig. Kivéve ha az optimalizált töltés reggel 5re feltolja és 7kor húzom le. Azt hittem legalább 3 hónapot elketyeg 100%on. Egyáltalán nem gyilkoltam az akksit, óvtam ahogy csak tudtam.

Szerk: Végig 5W-al töltöttem.
-
Šolaire
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Kialakításra nekem nagyon bejön szeretem, hangzás az már más kategória de youtube-ra tökéletes.
-
Köszi-köszi mindenkinek

-
törölt tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Biztos, hogy hangzásra van jobb, viszont számomra ez a legkényelmesebb. Kialakítása miatt szeretem, ez órákon át is a fülemben lehet, nem fáj. Szerencsések közé tartozom akiknek jól megáll a fülében. Sony agybadugóst csak rövidebb ideig viselem el, kényelmetlen egy idő után. Earpods tudok oldalra feküdni párnán vagy karomra, Sony úgy fájna. Utcán előny azért hallom jön valami barom ezerrel zebránál. Jók a vezérlőgombok. Utazáskor Sony előnyösebb hangzás, zajszűrés, csak kényelmetlenebb egy óra után. Earpods-nál nincs probléma.
-
xhege
veterán
Nálam Powerbeats Pro, mert full Apple ökoszisztéma, dupla annyi akksi idő, sportolni is lehet benne. Ami negatívum lehet: dizájn (ez szubjektív), nem lehet zsebre vágni a dobozát.
-
szebe
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Kialakításra messze a legjobb szerintem a nem agybadugósok közül, sokszor még géphez is használom a jackes verziót, amikor már meleg lenne a fejhallgatóhoz.
Utcán nem nagyon hallgatok zenét, de ha igen, akkor JBL TWS füles, de csak mert olcsón hozzájutok. Ha nem lenne, akkor nagyon erősen godolkoznék a "sima" Airpods-on. -
kutga
félisten
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Amúgy +1 az earpodsra, nekem is bevált.
-
Köszi a hozzászólásokat és az infót .
-
mtomi95
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Annyira mint a régieket, a jackes is ugyanilyen volt!

Bár azt hiszem a 7hez adták amit most használok, de megvan az összesé, ki sincs bontva, csak amit az 5S-hez adtak!
Szóval van még tartalék belőle és a 7hez ugye van átalakító is, szóval egy darabig elég lesz!
Amire én használom arra a heti 1, max két óra zenére arra tökéletes.
Elvileg nem lehet olyan rossz minőségű vagy csak régen ehhez képest az androidosak rosszabbak voltak, mert mindenkinek ilyen füles kellett!Kicsit szomorú is vagyok, hogy már nem adnak hozzá…
Mert oké, hogy van itthon bőven töltő és earpods is, de én ezeket sosem dobtam ki, nem zavart ha a telefonok dobozaiban maradtak, viszont nincs is az az ember aki csak azért kidobálta volna az újakat, mert már volt otthon…
Ennyit a környezetvédelemről!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Hangzásra bármelyik "agybadugós" jobb, viszont nekem azok kényelmetlenek és hosszútávon kifejezetten irritálnak. Vettem pár éve egy blitzwolf tws fülest, de nem szerettem pont emiatt, általában az earpods-ot használtam akkor is. Aztán amikor jó áron volt airpods 2 azonnal vettem is egyet, imádom, hogy sokszor észre se veszem, hogy a fülemben van.
-
smiti
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
AZ egyetlen ami az utóbbi 20 évben normálisan megáll a fülemben és huzamosan is elviselem.
-
Mennyire szeretitek a telefonhoz adott earpodsot ?
-
-
Šolaire
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ne is mond. Eladtam azóta is bánom nagyon, legszebb telefon a mai napig szerintem. Azért is írtam múltkor hogy marad az SE2 addig míg ki nem döglik alólam mert ezt is nagyon szeretem.

-
-
pcnet
addikt
Már jó ideje nem gyártják, ha még új is, kérdés milyen állapotban lehet az akksija. Kérdezz rá Media Marktban. Mikor én telefonon érdeklődtem, hogy van e nekik raktáron SE, kérdezte a srác, hogy melyikre gondolok, mert két generációt is árulnak. Meg is lepődtem. De GSM boltba is tudtak volna még hozatni első generációst 80e ft-ért. Én inkább GSM boltban venném, mert ha gebasz van, van kinek a fejéhez vágni a telefont.

-
Drughi
addikt
Van valakinek tapasztalata az első generációs SE aliexpress-ről történő beszerzésével?
Újként hirdetik.Szerintetek valósan új és eredeti készülék lehet?
-
mtomi95
senior tag
válasz
üzenetére
Itt a páromnak és a családjának van androidos telefonja.
Változó márkák: Samsung, Huawei, Honor.
Nekik még 1 órával ezelőtt is omlottak össze, olyan appok is, mint a Viber.
Napközben hívott azzal, hogy valami nagyon jó a telefonon, ha hazaér csináljam meg.
Gondoltam megint gyári visszaállítást kell neki csinálni, de addigra olvastam a hírt és a többiek is mondták, hogy nekik is ilyen gondjaik vannak!
-
Én annak tudom be hogy az alkalmazás fejlesztők nagyobb százaléka nem tudja olyan ütemben kiadni az adott frissítést , optimalizálást mint ahogyan jönnek a fő verziók IOS-re.
Plusz az én kütyüm 13.xxx van még és nincs alkalmazás összeomlásom . Legalábbis amit eddig használtam . -
pcnet
addikt
iOS-en mennyire gyakori az appok összeomlása? Mikor megvettem a telefont (1.5 hónapj) a Dolphin Browser omlott össze amint megnyitottam. Pár hete a MyOnlineradio app, tegnap este óta pedig a DiabTrend. A fejlesztőknek ennyire nem megy iOS-re megírni az appjaikat? Általában pár nap és újra működik. 10 évig használtam androidot, de nem volt annyi app összeomlásom mint iOS-en 1.5 hónap alatt. Mi okozhatja, hogy itt ilyen gyakran előfordul? Nálam lehet valami hiba, vagy a fejlesztőknél hiba csúszik a programba?

-
-
Šolaire
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Azzal nagyon szemeztem ne is mond.
Viszont az SE is bevállt nekem nagyon, marad míg ki nem döglik alólam.
-
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nekem nincs autóm és 0 nap munkaviszonnyal rendelkezek.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Most épp ajtónyitásra működő lábtérvilágítást tákimákiztam bele.

[link]Na, de most már befejezem az offolást.

-
-
tboldi
nagyúr

De még a telefontokokból sem szeretem azokat, amikből kilátszik. Egyedül a gyári bőrtok homorú nyomata, ami még belefér.
Nálam csak ez az "easter egg" matrica van.
-
szebe
addikt
Nyugtassatok meg, hogy az almás matrica azért mindenkinek kint a kocsin
-
tboldi
nagyúr
válasz
sebgutkopf
üzenetére
A zsebemben egy 11 Pro lapul, de én is egy 15 éves talicskával járok, jelen élethelyzetemben nem kell jobb.

-
xhege
veterán
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Hidd el sokan vannak úgy, hogy azért vesznek iPhone-t mert hosszútávra terveznek és nincs elég pénzük, arra, hogy valami szart vegyenek, ami 1-2 év alatt kuka
-
bugizozi
őstag
Köszönöm a képeket!

-
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Valaki használ esetleg ilyen átalakító kábelt? Ugreen Lightning MFi - 3,5 mm-es jack
-
-
pcnet
addikt
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Egy auto, ami támogatja a vezetéknélküli töltést. Az én 19 éves WagonR-emben még usb port sincs.

-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Aki tetetett az MM-ben fóliát a telóra, megtenné, hogy lefényképezi hogy hogy néz ki, meg mennyire vastag/vékony?! A Home gomb mennyire van mélyen? Megéri azt a 8e Ft-ot?! Spigen Liquid Crystal Apple iPhone 7 hátlaptok Crystal Clear (042CS20435) tok van rajta.
Köszönöm!

Egy hónapja van meg a kicsike, egyelőre tetszik, majd ha lesz időm írok egy szubjektív véleményt.
-
xhege
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Természetesen a grafika teljesen szubjektív dolog. Ezer éve nem próbáltam a Waze-t. Lehet most már tetszene, de mivel nekem teljesen ok a gyári, így nincs miért erőltetnem.
-
-
xhege
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Lehet ez az időszak volt amikor próbáltam. Meg valahogy a szemem is bántotta a “grafika”.
-
válasz
üzenetére
Abban nagyon is igazad van , hogy volt egy időszaka a Wazenek hogy szinte használhatatlan volt mindenféle szempontból . Aztán ha jól rémlik megindult valamilyen Waze topic itt PH-n a javítási javaslatokra és helyreállításokra. És utánna kezdődött el valamilyen javulás el az egészben , szerintem mostmár teljesen jól használható.
Ez mindig amúgy a Denim korszakos Here Drive+ & Maps integrálása jut eszembe WP platform korszakában . Meg BobTail fórumtárs a kamera szoftver fejlesztésével mutatta be hogy a pureview mire is volt képes .... ujh de jó is volt .
Visszatérve a dologhoz meglepően jól megy a Waze IOS-en , talán még jobban is mind AO-n.
-
-
válasz
üzenetére
Nálam egy picit másabb a helyzet. Saját navigáció egy Navon 670 Plus ami IGO rendszerrel fút , élet frissítéssel. Ami 2016-óta szolgál nálam és imádom használni munkám során.
Ahhoz viszonyítva sokat fejlődőt a nagy hármas ("Waze,Gmaps,IOS térkép") Vannak funkciók amik hiányoznak IGO esetében . Rajtam múlna mind a négyből kivenném a legjobb funkcióit és össze gyúrnám.
És az lenne a neve hogy Wa-GO-Gmaps
-
-
O.CS
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Köszi, akkor feltelpítem a Waze-t.
-
Gyári nem rossz, de!
-Waze-t használom a legtöbbet ,mert mindenben megállja a helyét, plusz hab a tortán ha segit a rendőri intézkedéseknél vagy torlodás esetén ,útzárakban.-GMaps pedig a sok hely előre elmentése és útvonal tervezésében és készülékek közti gyors átküldését imádom. Az egész Gmaps tele van nálam sok-sok szivecskével és zászlócskával.

-
O.CS
aktív tag
Navigációnak milyen programot tudtok ajánlani?Ami rajta van a telefonon alapból az jó?
Autós töltő knek milyen vált be? -
O.CS
aktív tag
Valaki függetlenítette már szolgáltatónál az Iphone telefonját?
Mennyi idő volt amíg átfutott a rendszeren a dolog? -
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Az új fiókba berakták azokat a zeneszámokat, albumokat, amit a feltört fióknál használtál*?
*Az új fiók olyan lett, mint a régi? -
Jobb később mint soha.
“Spotify esetében tudok pozitívan szólni . Mikor feltörték a fiókomot , ekkor volt egy nagy port kavaró időszaka mikor több ezer felhasználó fiókot törtek fel.
Nem tudtam belépni akkor egyből írtam a suportnak . Másnap reggel már ott volt az e-mail hogy csekkolták , szíves elnézést kértek, csináltak nekem egy külön fiókot és egy év ingyen premium jóváírást . -
pcnet
addikt
Most jött egy email, hogy gratulálnak, Yt prémium tag vagyok. A bökkenő vsak annyi, hogy már hétvégén elindítottam a próba időszakot. Nem egy gyors reagálású hadtest.

-
-
xhege
veterán
Nem jönnek komolytalan ajánlok, jelenleg ez a piaci ára.
Fólia, tok stb nem árnövelő tényező a használt piacon, csak javítja az eladhatóságot, ha ajándékban van hozzá. Ezeket nem bántásként írom félre ne érts, csak az elmúlt 2 évben cseréltem vagy 15 telefont. Tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- OTP Bank topic
- Revolut
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Viszont az SE is bevállt nekem nagyon, marad míg ki nem döglik alólam.