Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Mobil flották
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbadam83
senior tag
válasz
nitro16
üzenetére
Nekeme Nilkin 3D üvegfólia van az i8 Pluson, és hát sajnos a képernyő takaró üvegnél és a kávát takaró üveg között szépen elkezdett felválni. Eddig minden iPhone-on iGlass-t használtam annál a terméknél sosem tapasztaltam ilyen problémát.
A felválás mind a két oldalon tapasztalható hosszanti csíkba lefelé. Írom ezt úgy, hogy imádom a Nilkin termékeit!
-
PeteePeti
őstag
válasz
nitro16
üzenetére
Már néztem ezt, csak sajnos fekete nincs raktáron nekik ahogy az xprotectornál sincs! Várni viszont nem szeretnék sokat a védelemmel! De, ha jó rá a 7 Plus féle is lehet be szerzem azt! Ötezerrel olcsóbb, mint a 8 Plus féle! Mondjuk, ha teljesen kompatibilis mindkettő egymással kicsit lehúzás szagú a dolog így!

dension: köszi neked is
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256gb - Bontatla, Apple garncia, akár beszámítással
- Unihertz Titan 2, QWERTY billentyűzet, Android 15 - ÚJ!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest