- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja nem, nem. A készülék az havi 4-5k, a maradék maga a telefonszámla. Szóval mindig azt veszem, amit megkapok a szolgáltatótól kb. 150-160 ezerért - az előzőt ugye eladom 40-50-60-ért, ahogy sikerül, ezt beleteszem az árba, a maradék két évig pedig ennyi, kamat nélkül. Most 7 ezres csomagban vagyok, minimális telefonálás, 4 GB net.
Az más kérdés, hogy havi 10-ért a T Ausztriában ingyen adja az iPhone-t a csomaghoz és szinte korlátlan minden. De hát mi jól élünk, ki tudjuk fizetni ezt is, mi az nekünk.
-
Oké, de ha jól figyeltél úgy kezdtem, hogy havi 12k, minden esetben. Mielőtt megjelent az iPhone akkor is havi +10k-s csomagban voltam. Nekem a telefon/net ennyi minden hónapban, kb. fixen. Évi 150 ezer. Ez van. Ha mondjuk ugyanígy kiszámolnám, mennyit költöttem sörre az elmúlt 10 évben, lehet akkor sírva is fakadnék, de hát mit tegyek.
A telefon legalább tervezett költség. A sör nem az.
Más cigire, VGA-ra, fene tudja mire szán ennyit. Én a telefonálásra+telefonra. Így van belőve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 128GB Blue 2év garancia! 97% akku.
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest