- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
veterán
Ja nem, nem. A készülék az havi 4-5k, a maradék maga a telefonszámla. Szóval mindig azt veszem, amit megkapok a szolgáltatótól kb. 150-160 ezerért - az előzőt ugye eladom 40-50-60-ért, ahogy sikerül, ezt beleteszem az árba, a maradék két évig pedig ennyi, kamat nélkül. Most 7 ezres csomagban vagyok, minimális telefonálás, 4 GB net.
Az más kérdés, hogy havi 10-ért a T Ausztriában ingyen adja az iPhone-t a csomaghoz és szinte korlátlan minden. De hát mi jól élünk, ki tudjuk fizetni ezt is, mi az nekünk.
-
Malachi
veterán
Oké, de ha jól figyeltél úgy kezdtem, hogy havi 12k, minden esetben. Mielőtt megjelent az iPhone akkor is havi +10k-s csomagban voltam. Nekem a telefon/net ennyi minden hónapban, kb. fixen. Évi 150 ezer. Ez van. Ha mondjuk ugyanígy kiszámolnám, mennyit költöttem sörre az elmúlt 10 évben, lehet akkor sírva is fakadnék, de hát mit tegyek.
A telefon legalább tervezett költség. A sör nem az.
Más cigire, VGA-ra, fene tudja mire szán ennyit. Én a telefonálásra+telefonra. Így van belőve.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest