Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soklapos böngészés, alkalmazásváltás mi? Megnyitottam 10 oldalt a Safariban (soha nem szoktam, nem életszerű, de oké), mellé 7 appot elindítottam a nyamvadt kis SE-n. Nahát, nem akad, nem tölt újra semmi.
Két lehetőség van: kamuzok, vagy az új telefonon optimalizálatlan a kód. Utóbbi esélyesebb (most fogadjuk el, hogy nem kamuztam), mindenki tudja,
hogy majdnem mindig ez volt minden főverzió váltásnál. Egy dologban biztos lehetsz, kettő héten belül jön majd valami javítás és attól kezdve nem fog akadni semmi. Ezt gondolom már fárasztó lett volna beleírni a tesztbe, mert arra gondolni sem merek, hogy a szakik nincsenek tisztában az alapokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest