Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soklapos böngészés, alkalmazásváltás mi? Megnyitottam 10 oldalt a Safariban (soha nem szoktam, nem életszerű, de oké), mellé 7 appot elindítottam a nyamvadt kis SE-n. Nahát, nem akad, nem tölt újra semmi.
Két lehetőség van: kamuzok, vagy az új telefonon optimalizálatlan a kód. Utóbbi esélyesebb (most fogadjuk el, hogy nem kamuztam), mindenki tudja,
hogy majdnem mindig ez volt minden főverzió váltásnál. Egy dologban biztos lehetsz, kettő héten belül jön majd valami javítás és attól kezdve nem fog akadni semmi. Ezt gondolom már fárasztó lett volna beleírni a tesztbe, mert arra gondolni sem merek, hogy a szakik nincsenek tisztában az alapokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest